MWC 2014: Az Alcatellel is csináltunk interjút

Szinte el is felejtettünk interjút csinálni az Alcatel One Touch valamelyik képviselőjével, pedig Parádi Attila, a cég olvasóink által is jól ismert hazai vezetője szintén a Mobile World Congressen tartózkodott, úgyhogy az utolsó pillanatban csak sikerült csinálni vele egy interjút, pedig a standot már bontották el körülöttünk. Egyéb nehézségeink is voltak, hiszen a kameránk lemerült, az interjú egy részét okostelefonnal kellett rögzíteni, de a végeredmény nem lett olyan vészes, meg ez egyébként is inkább trendi, mint kellemetlen, az Animal Cannibals is forgatott klippel One Touch Idol X készülékkel.


[+]

Attila rengeteg olyan eszközt mutatott nekünk, melyek nem voltak kiállítva a standon. Ilyen volt többek között az év végén érkező, 5,2 hüvelykes, 2K-felbontású hajlított kijelzővel rendelkező okostelefon, melynek a nevét ugyan nem tudtuk meg, de a tekintetünket vonzotta. Ezen kívül szó volt a BoomBand nevű kiegészítőről is, amit Legendd kolléga talán még Attilánál is jobban ismert, hiszen az MWC-n minden újságíró kapott belőle tesztpéldányt.

Homályos kép az év végén megjelenő, hajlított Alcatelről
Homályos kép az év végén megjelenő, hajlított Alcatelről [+]

A One Touch Heróhoz készülék e-ink előlap és a miniatűr projektor is érdekes volt, de sokaknak fog tetszeni az ASUS filozófiájához hasonló elven készülő kiegészítő-számítógép is, mely az okostelefon hardverét használja vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Előzmények

Hirdetés