Cimborát kapott az Alcatel új phabletje

Hirdetés

Nagy képernyős okostelefonon kellemes élmény a tartalomfogyasztás, az egykezes használat és a hordozhatóság viszont már koránt sem annyira kényelmes, de telefonálni sem túl komfortos hatalmas tepsit az arcunkhoz szorítva. Ettől függetlenül a phablet kategória él és virul, sőt, népszerűsége csak egyre nő, és a gyártók igyekeznek valamit kezdeni a fenti problémákkal.

Buddy nevű kiegészítővel érkezik az Alcatel OneTouch Pop Mega

Láttunk már példákat egykezes módra, digitális ceruzára vagy komolyabb tudású headsetre, az Alcatel azonban hagyományosabb módon kívánja a méretproblémákat áthidalni: egy nyomógombos másodkészülék mellékelésével. A Buddy a OneTouch Pop Mega kiegészítője lesz, és Bluetooth-on tud majd a phablethez kapcsolódni. A Buddy a telefonálás mellett az értesítések és az üzenetek gyors megtekintésére, SMS-ek küldésre, valamint a telefon vezeték nélküli kapcsolatainak és hangerejének állítására is alkalmas. A Pop Mega egyébként hathüvelykes, mindössze qHD, azaz 540 × 960 pixeles kijelzőt kapott, ami igen alacsony pixelsűrűséget jelent, és a Tracfone amerikai feltöltőkártyás szolgáltatónál lesz megvásárolható 250 dollárért, előfizetés vagy hűségidő nélkül. A furcsa páros nemzetközi megjelenéséről egyelőre nincs információnk.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: POPcorn bekészítve

    Az óriásképernyős Alcatel OneTouch Pop S9 a mai Mobilarena TV adás témája, amely hardveresen nem ígér sokat, az árával és üzemidejével viszont slágertermékké válhat.

Előzmények

Hirdetés