- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
zcsongor
tag
Sziasztok!
Az flb r8 hun lite-ban tapasztaltam egy kisebb bugot, de lehet, hogy csak a routerem viccel velem. Siman tudok kapcsolodni az itthoni wifire, de az ip cim lekeresnel latszolag "megakad", kozben pedig megis van net, csak nem jelzi ki (3G ki van love). Ez mi lehet?
-
Razor_alpha
tag
válasz zcsongor #45601 üzenetére
Nekem is csinált hasonlót, de ha újra ráböktem akkor már kiírta, hogy kapcsolódva, szerintem router related, azt hiszem nálam a sok szűrés miatt volt, dhcp allokáltam fix mac-hez és csak a kiválasztott macekhez engedtem net hozzáférést, akkor vagy lassabban, vagy nem írta ki, hogy kapcsolódva, de net már volt közben.
-
Ombi5
őstag
Udv.
ZTE blade es San Francisco az egy es ugyan az?
-
Glatius
őstag
válasz kelzsoca #45593 üzenetére
A telenoros ROM-ból és a T-mobileos csodazipből össze lehet-e hozni egy eredeti állapot visszaállítót? Emberi számítás szerint ki kell venni a firmware részt, és cserélni az OS-t...
Ha ez menne, még többen lennének, akik hálával emlegetnek.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Dondom
tag
Hol lehet megnézni, hogy kell-e a telómra csodazip? (mert tnap vettem, nem tom kell e rá, hogy ez újabb)
Valamint ha felrakom az FLB10b lite-ot, akkor nem oldódik fel magától a memória?
Kell előtte a csodazip is? -
törölt tag
válasz Dondom #45609 üzenetére
Minden le van írva az első hszben, de attól azért még leírom. A task managerben meg tudod nézni, a resourcesnál, hogy mennyi szabad memória van, ha 414 körüli érték, akkor nem kell csodazip, mert már "eleve csodazippelve jött" a telefon. FLB r10b lite nem old fel semmi memóriát, mert ez csak egy ROM, nem firmware update. A csodazip old fel RAM-ot, mivel az firmware update + stock ROM.
[ Szerkesztve ]
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!
Láttam videón bladehez klaviatúrát, de sehol nem találok róla semmit csak a videó :S
http://www.youtube.com/watch?v=nyCbqinl5zkXiaomI RedmI Note|||
-
pkardos
csendes tag
Az Flb-r10b lite -ról full verzióra cserénél ugye nem kell wipe és társai?
-
Pumika1975
senior tag
válasz kelzsoca #45623 üzenetére
szia! Nem lehetséges, hogy a 3.0.0.6 recoveryvel gond van? istennek sem tudtam úgy megformázni, hogy mountolja az sdt a géphez, meg meg backupot sem tudtam csinálni a rendszer ext részéről, sem visszaállítani korábbi mentésből, de a rendszer rendesen kezelte a kártyát és az ext részt is...
minden újabb formázás nélkül, próba szerencse alapon frissítettem a recoveryit 3.0.1.4re és minden mount működik rendesen, meg backup is rendben van,, és a visszaállítás is frankón megy...
és csak recovery csere volt formázás már nem...
esetleg csak egyedi próblémám volt?[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
Lasy
veterán
válasz Pumika1975 #45625 üzenetére
lehet csak egyedi, de kinek mi jön be, nekem még a 2.1.5.8 is jó volt. nem hiszem, hogy 3.0.0.6 al lenne ilyen gond, de ki tudja.
Manapság minden lehet.Bármire formáztam a 16GB memkarit, csak az első particiót tudta kezelni, és a többit uncatalogizálta. semmit nem lehet utána csinálni. Ennyit a memkariról.
+36702778032
-
Glatius
őstag
válasz Pumika1975 #45625 üzenetére
Ugyanez volt a bajom. frissítem a recoveryt, és mesélek....
Tökéletes.
A jelek szerint 3.0.0.6-os recovery volt bugos, szerintem azonnal cserélje le mindenki![ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Pumika1975
senior tag
a 2.... nem volt gondom simán formáztam vele a kártyát és a 3.0.0.5 tel is! több fajta kártyát is formáztam már ezekkel...
csak a 3.0.0.6 szivatott...cseréltem3.0.1.4 re és a "hibásan" formázott kártya " megjavult"...!!!!!
hála istennek a memkarimmal nincs baj!win 10, ....múkodj!
-
klai
csendes tag
Hali!
CM N23 első tapasztalatok részemről jók. Nekem a 22 vel sem működött rendesen a proximity 23 már igen. Ha az eredeti link lassú lenne: [link]
-
mpire
tag
válasz Pumika1975 #45631 üzenetére
Nekem is csak sokadjára sikerült.
-
Valaki rendelt már ilyen autós tartó+töltőt? Természetesen ez is sokkal olcsóbb ebayről, mint itthon. [link]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
turho
addikt
válasz hjanos1 #45636 üzenetére
Visszábbolvasva láttam hogy van aki szív a 16 gigással, azért kérdeztem. Azt hittem, a Lasy is emiatt szeretné particionálni. Énmég a hozzáadott 2 gigásat nyüstölöm, de akarok nagyobbat venni, minimum class4-eset. De csak addig a méretig ami garantáltan működik, tehát 8 vagy ha tényleg jó, esetleg 16 GB.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
klai
csendes tag
-
BadGe
aktív tag
Üdv,
nem megy a touchscreen-em! tegnap este került fel a 2.2-es rom. ma reggel még tudtam használni. aztán egy kikapcs-bekapcs után semmi... bebootol, de a lock képernyőt már nem tudom feloldani. a háttérben azér mennek a dolgok, pl reagál ha bedugom az usb-t..
ge.
-
powers
tag
kingmax 8 gb sdkártyája van vkinek?működik?
oké,rákerestem,működik
[ Szerkesztve ]
-
SteveBeard
senior tag
válasz Pumika1975 #45634 üzenetére
(#45634) Pumika1975
Próbáld meg a RaMon Recoveryvel formázni! Nekem azzal mindig elsőre sikerült.
Ha sikerült a formázás és szükséges a 3.0.0.6-os, akkor lecseréled arra...
Nem olvastam rendesen vissza ...bocs , de a formázáshoz továbbra is az Ra-t fogom használni.[ Szerkesztve ]
Steve
-
Glatius
őstag
válasz SteveBeard #45642 üzenetére
Tulajdonképpen nem is csak a formázás volt rossz, hanem a működés is.
-
Pumika1975
senior tag
válasz SteveBeard #45642 üzenetére
köszi! már működik. csak a 3.0.1.4 re kellett cserélnem a 3.0.0.6ot...
win 10, ....múkodj!
-
turho
addikt
válasz hjanos1 #45640 üzenetére
Köszönöm János. Tehát zökkenőmentes, és látja az egészet, telemásolva is?
Rengeteg a hamis kártya, megkérdezhetem milyen típus/fajta? 8 és 16 GB közt vacillálok. Az mindenkor mindenre elég lenne.#45644: régebben a zsocáék is óva intettek az újabb cw-től, merthogy bugos. lehet hogy az egyetlen bug benne a villódzó képernyő, és egyébként jobb? Mindenkinek előjött ez a villódzó kép teleptés közben?
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
Hiftu
senior tag
Sziasztok,
Nézegettem a Remote Controller (távírányító) alkalmazásokat. (Aki nem tudná miről van szó: A telefonról irányítani a számítógép egerét ill. billentyűzetét.)
Általában kérnek egy szerver alkalmazás feltelepítését a számítógépre, amihez a Blade-ről wifi-n keresztül lehet csatlakozni.Mivel kintről láthatónak kell lennie valamilyen portnak (ugye routeren kivülről jön a kapcsolódási kérelem) ezért az egész net látja ezt a portot, nem csak a wifis kapcsolat (ami ugye meg van támogatva jelszóval.)
Számomra ez erős biztonsági hiba.
Tudtok valami jó ötletet illetve más elven működő RC alkalmazást, hogy ne legyen lyuk a routeren?
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Glatius
őstag
válasz Pumika1975 #45646 üzenetére
Mit szól az ANDROID, ha két FAT32 -es partíciót talál? Próbálta már valaki? Most nem tudom megnézni másik kártyával, mert az ext tartalma miatt úgyis ugatna a jószág...
Hiftu A routeredet le kell zárni a blade fizikai címére! Akkor semmi más belépő nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
kezeli a 16GB-t hallottam, hogy a 32őt is kezeli, de én kétszer is rossz 16GB-set fogtam ki.
+36702778032
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest