- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #22248 üzenetére
A Telenorral van ilyen rövidszám hívási gond, ez tuti.
A Telelommal azért nincs, mert más a VoLTE-rendszere.Xiaomi 13T
-
ktommy91
addikt
válasz DroiDMester #22246 üzenetére
Inkább téged kellene kidobni innen, illetve erről a bolygóról. Okoskodhatsz nagybetűvel, de telenor-ról volt szó és bizony egy csomó szám hívhatatlan. Illetve ha ekkora pofával osztod az észt akkor tisztában lehetnél azzal hogy a kernel-nek semmi köze ehhez.
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz DroiDMester #22248 üzenetére
"Az ügyfélszolgálatot biztos nem lehet hívni. 1777,1430 is hívhatatlan. 1412 ok."
Tehát a telenor ügyfélszolgálatot nem lehet hívni, ahogy a képen is látható. Illetve próbáltam hívni a Telekom mobil ügyfélszolgálatokat is és azok is problémásak.Nincs kerítés.
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #22152 üzenetére
Fejlemény.
Valami alaplap hibát is mondott a szerviz. Így nem javíttatom meg 50-ért.Helyette veszek egy ugyanilyet!
(A Note 7 lenne a befutó, de a notch-ellenességem megtiltja, hogy megvegyem.)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
dugo_
veterán
válasz Viktor0610 #22255 üzenetére
Azért fasza, hogy az egy-másfél éve megjelent telefonnal már a fél fórum megjárta a szervizt, egy része pedig le is TK-zta...
-
WhiteWalker
nagyúr
Sajnálatos... Azt kell mondjam , itt jön ki az olcsóság... Egyre inkább érzem azt , hogy ne vegyek Xiaomi készüléket legközelebb....
(Jelenleg Samsung A50/70 lenne a befutó)
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #22257 üzenetére
Leejtettem, betört a kijelző. És valószínűleg az alaplap is ekkor sérült.
Ezért volt szervizben.
Amúgy szeret(t)em.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #22259 üzenetére
Vagy inkább csak jól le akarnak húzni! 99% hogy az alaplapnak SEMMI baja! Egyszerűbb ha rendelsz aliról egy kijelzőt és kicseréled egy 10esből kijön cakk-pakk!
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz DroiDMester #22261 üzenetére
Okoskodàs helyett megcsinàlhatod neki nem gondolod?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #22261 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá, ezért nem kételkedhetek a szervizes szavában.
Ha kicseréltetném a kijelzőt, akkor (máshol) 18-ból volna meg, lehet, azt bevállalom még.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #22263 üzenetére
Kételkedj. Én leejtettem es mielott foldet ert vagy miutan visszapattant belerugtam futas kozbe majd csuszott 5 métert aszfalton....1 repedes lett a kijelzon. Ha szétszereles kozben lezuzták max ugy serulhetett meg...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
MODERÁTOR
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Viktor0610 #22266 üzenetére
Ugye ez nem a hivatalos szervíz hanem valami Pistike GSM?
-
dugo_
veterán
válasz szabi__memo #22267 üzenetére
WayteQ
-
spider80
őstag
válasz hislah #22269 üzenetére
fedett helyen van ez? valami 4G fejlesztés volt felénk is,és azóta pl kórház területén, vagy nagyobb üzletekben (pl Mömax) 4G-n 0,5-1 mbit a sebesség, 3g-n meg 20mbit. ÉS nem csak néha néha,hanem ott mindig, máshol meg tökéletes. Előtte pl a kórházban is jó volt hosszú évekig. 3 féle samsung telefonon tapasztaltam ezt.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Lacopapi
addikt
válasz Trooper82 #22272 üzenetére
Van arról tapasztalat,hogy a Xiaomi.eu stable és weekly romok között mi a különbség? Persze a frissítésen kívül...én most a weekly-t használom és nagyon jó,főleg a megnövelt rácskiosztás, a duplakoppos bezárás-nyitás és a viszonylag jó akkuhasználat miatt. Na meg ebben a magyar régióban is benne van minden - téma,arcalapú feloldás..
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz DroiDMester #22246 üzenetére
Tökéletesen működik eu stabilon, tökéletesen működött global stabilon is...
Telenor: 1220[ Szerkesztve ]
-
guyver
senior tag
A gyári rom támogatja az f2fs fájlrendszert? A custom kernelek között van e olyan, ami szintén gyári romra mehet és jobb is mint az original?
Poco F3 & Gear S3
-
MODERÁTOR
Teló megrendelve.
Turbado, jövő kedden érkezik. (Nem tudom, mi tart nekik eddig. )Xiaomi 13T
-
ratobi
senior tag
válasz Viktor0610 #22278 üzenetére
Rom ügyileg mi a terved?
-
MODERÁTOR
-
yanna
addikt
Akkumulátor használatnál a mobilhálózati jel zöld ill. barna színei mit jelentenek? Eddig szinte mindig zöld volt, mostanában kicsit több lett a barna.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #22280 üzenetére
Nem ugy gondoltad hogy :
"Kinyitom a BL-t és augusztusban mikor kész feldobom a TWRP-t, majd a legfrissebb EU dev. ROM-ot."
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
MODERÁTOR
-
Lacopapi
addikt
válasz Viktor0610 #22283 üzenetére
Nekem most legutóbb 168 órát adtak...addig egyszer sem kellett várnom /4 készülék/.
Ez a legújabb xiaomi.eu weekly rom igen jól el van találva,éjjel 8+ óra alatt összesen 2% -ot merült Bekapcsolva minden,csak letéve - ez jó érték. -
Aethelstone
addikt
Üdv.
Kollégák, vettem használtan egy Redmi Note 5-öt. Az a gond, hogy a FRP akív és egészen egyszerűen nem tudok semmit kezdeni vele. Van valami tuti módszer? A neten találhatóak közül párat kipróbáltam, de semmi. Nem lopott, papírjaival együtt van, de a tulaj kb. azt sem tudja, hogy miről beszélek.....
Lényeg, hogy vagy valami kódot kér vagy azt mondja, hogy korábbi google accounttal lépjek be. A sajétomat megeszi, de kér valami tulajdonosit is. Mit kell tennie az ex tulajnak, hogy teljesen az enyém legyen a telefon?
Itt akadok el:
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #22285 üzenetére
A tulajdonosi fiók az előző tulaj Gmail címe + jelszava.
A kód meg talán az ő, visszaállítás előtt használt feloldókódja lesz, erre nincs ötletem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Aethelstone
addikt
válasz Viktor0610 #22286 üzenetére
Hát ez az, azt nem fogja megadni. Van módszer, hogy az ember ezt átugorja, de eddig egyik sem működött
Arsenal FC - Go Gunners!
-
NB2
aktív tag
a sárgulásom lejjebb ment 1 centivel bal sarokból indult, lehet 2 év múlva kifolyik alul
-
Aethelstone
addikt
Hallelúja, megoldottam
Arsenal FC - Go Gunners!
-
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #22289 üzenetére
Ha nem adja meg, akkor visszavetetném vele, mert ő volt a hikomat, de örülök, hogy megoldódott.
Xiaomi 13T
-
Aethelstone
addikt
válasz Viktor0610 #22290 üzenetére
Igazából csak össze kellett kötni a telót a mi accommal. Ez viszont nem volt triviális
Arsenal FC - Go Gunners!
-
WhiteWalker
nagyúr
Azt miért csinálja az AEX rom , hogy néha hívás után , vagy közbe leveszi a fényerőt 0-ra? Nem mindig , az esetek felében mondjuk...
-
nagyúr
Nem szoktam dicsérni kerneleket mert eddig nem győztek meg arról, hogy kellenének, kangaroox-et is csak a jobb hang miatt tettem fel eddig, de ktommy fórumtársunk legújabb kernele, whyred nonOC nagyon jól bánik az aksival. Jó én Masik-hoz használom ami alapból jó de ez még rátett egy lapáttal. Nem akarok sot idővel dobálózni de érezhetően tovább bírja a teló, készenlétben szinte nem is merül de nyomogatva is(youtube, böngészés) látom, hogy lassan csökken az aksi százalék.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #22259 üzenetére
Ma megyek a Kicsikéért.
Mielőtt leadtam szervizre, akartam csinálni egy gyári visszaállítást, de valami nem futott végig, és azután már hiába kattintottam a wipe data lehetőségre, valami errorral nem hajtotta végre. (Talán a titkosítást nem fejtette vissza vagy mi. ) Jelenleg csak a TWRP-be tudok bootolni.
Mit kell tegyek, hogy a wipe-okat végig tudjam csinálni? Adatvesztés nem baj, már lementettem mindent memóriakártyára, a ROM-ot egy OTG-pendrive-ra tettem fel.
(Bocs, ha érthetetlen, csak fel szeretnék készülni a visszavétel utánra. Már naaaaaaaaaagyon unom az i5s-t. )[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest