-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
Hm. Mivel minden új romot tiszta telepítéssel rakok fel, még a felhőben tárolt mentéseket sem szívesen használom, úgy vettem észre, hogy nem az igazi a visszaállítás...de ez lehet csak mánia. Szóval inkább újrarakom a rendszert,az általam megszokott formában... nincs túl sok plusz appom,hamar megvan.
-
jUUh
addikt
Összefoglalóban TWRP-ben le van írva, de nem hogy OrangeFox alatt miként van.
(#22805) Lacopapi A legeslegjobb a clean install,ez tény. De viszont ha kernel telepítés előtt egy boot.img-et ment az ember,de az új kernel bootloop-ol, egyszerűbb visszaéllítani az előző kernelt, mint mindent kukázva az egész rom-ot újrahúzni. Legalábbis szerintem.
Samsung Galaxy S23+
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
Köszi Mindkettőtöknek.
-
nagyúr
-
Istikee007
tag
válasz DroiDMester #22812 üzenetére
Igen, úgy kellene lennie.
A drive-on lévő fájlnévre gondol, mert ami OC a mögé nincs írva semmi és arra gondol, hogy sima.
[ Szerkesztve ]
-
gabikiraly2
aktív tag
Tegnap este feldobtam az AOSiP romot. Eddig rendesen működik. A kezdőképernyőről az órát és a dátumot el lehet tüntetni?
Van hozzá ajánlott kernel?Csend a lelke mindennek!
-
jUUh
addikt
válasz gabikiraly2 #22814 üzenetére
Kernelből szerintem vagy a gyárit,vagy IceCold vagy KangarooX-et érdemes használni. ( pár hsz.-szal feljebb lett linkelve )
Samsung Galaxy S23+
-
Lacopapi
addikt
válasz Istikee007 #22813 üzenetére
Ez az igaz,illetve mindkettőtöknek igaza van...a nonOC a sima én csak azért írtam a másikat simának,mert ott nincs semmi külön jelölés. Megtévesztő voltam,bocsánat. Tehát az emelt órajeles nincs külön jelezve, erre értettem,hogy sima (nem jelölt). Voltaképpen így is igaz. Azért nem kell kiabálni...(Nem Neked szól )
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Már csak "pár" órám van az újra nyitásig. (~50)
Milyen recoveryt, milyen OS-t javasoltok?
Az egyik opció a magyar nyelv, a másik a fotó (gcam), a harmadik a jó üzemidő.
Nem fontos a MIUI, bár N4-ről fog váltani a srác...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Nyitnám a telefont. A fejlesztői beállításokban az Mi unlock-állapot menüben vagyok. A fiók és készülék hozzáadása megnyomásánál figyelmeztet, hogy ki kell kapcsolnom a WiFi-t és kapcsoljam be a mobilnetet. Nekem viszont mini router-en keresztül megy a net ezért nem csinál semmit, hiába kapcsolom be az adatforgalmat úgy nincs netem. Mit lehet ilyenkor tenni?
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
jUUh
addikt
válasz grafnet #22817 üzenetére
Recovery-ből sokan OrangeFox-ot használnak, én sima TWRP-t, szerintem mindkettő jó választás. Én több hónapja AOSiP-et használok, vagy gyári, vagy IceCold vagy KangarooX kernellel. Gcam-ból hirtelen nem tudom melyik verzió van fent, de most ezzel végre minden működik. ( stabilitásra kb. ~80%ot mondanék, meg például a videó hangminősége még a MIUI-s kameráénál is ratyibb...) Személy szerint Pixel Experience-t használtam még, az is nagyon stabil és jó ROM.
Samsung Galaxy S23+
-
mokus18
tag
A kérdés lehet nem ide való, de itt kérdezném, és kérnék segítséget, vagy küldjetek oda, ahol tudnak ajánlani választ, ha van...
Adott egy dual SIM készülék (Redmi Note 5), melyben T ill. Digi kártya.
Szeretném a contactokat beállítani úgy, hogy bizonyos számokat, automatikusan a Digiről indítsa, a többit pedig T-ről.
(Pl. digi vezetékeseket vagy másik Digi-s mobilt a Digi SIM kártyáról. Vagy T számokat T SIM kártyáról.)Most manuálisan hívás előtt kérdezi, hogy honnan menjen... SIM1 vagy SIM2.
Erre van lehetőség, hogy kiválaszthassam, hogy névjegyzékből 10 névjegynél SIM2, többinél SIM1 legyen, stb.. ....
A segítségeteket előre is köszönöm. -
Mercutio_
félisten
válasz mokus18 #22820 üzenetére
Nincs előttem, de mintha a névjegyek alkalmazáson belül azon a 10 névjegyen egyesével be lehetne állítani hogy fixen melyik SIM legyen amiről hívod.
Előtte pedig a beállítások/ SIM kártyák és mobil hálózatok menüpont és ott alul "hang" és kiválasztod amit az összes többinél akarsz.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ati2
őstag
válasz Norby86 #22824 üzenetére
Próbája ki másik appal, pl. opencamera. Ha azzal is szar, akkor hardveres valószínű.
OZORA
[ Szerkesztve ]
-
baitsee23
őstag
Eu. stable 10.3.4.0 v. 9.0-val milyenek a tapasztalatok?
Samsung Galaxy S24
-
Norby86
őstag
válasz Mercutio_ #22825 üzenetére
Igen. Ozora.
(#22826) ati2: Átadom neki hogy próbálja meg azzal. De ha azzal jó akkor ez egy EU stable bug? Mert nehezen tudom elképzelni, már sokan jelezték volna akkor.
(#22827) Trooper82: Lehet, vagy eltolt egy zsizsiket. De neki mióta megvan a Note 5 mindig gondja van valamivel, mondtam is neki valami hibás szériát választott. A térerősséget is alig találja az egyik kártyája, de mondtam azt nézesse meg a szolgáltatónál mert lehet a kártya sz@r.
(#22832) baitsee23:
Simán telefon belső memóriára menti, nincs benne SD kártya.
-Norbi-
-
x1port
addikt
válasz szabi__memo #22836 üzenetére
10.3.1.0
-
nagyúr
Hogy álltok az AOSiP-el gyerekek?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Helyes, terjesszük az igét, váltson mindenki AOSiP-re.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
jUUh
addikt
válasz grafnet #22847 üzenetére
+ (#22846) grafnet
"Ez mennyire stock droid?"
Én a Pixel Experience ROM-ot mondanám gyakorlatilag stock romnak, abba a Pixel szoftver van. AOSiP-en azért van némi testreszabhatóság, de szvsz. nem a végletekig menően. Itt van róla egy videó, nézz bele.
"Mennyire tud magyarul?"
Angolul szeretem használni a készülékeimet, de most, hogy ránéztem neked, szerintem közel 100%-osan. Persze az "Owlsnest" menüben, ahol a ROM egyedi beállításai találhatóak, néhol akadnak érdekes fordítások. Példa: be lehet állítani az adatforgalmat jelző kis nyilakat az állapotsávba, ugye ez "network traffic display" néven fut angolul, pár sorral arrébb már csak " forgalom jelző" (vagy valami hasonló)-ként van fordítva.
"Ktommy kernelét csak simán rádobom?"
Nem. Miután feltetted a rendszert és a Magisk-ot, utána teszed fel a kernelt. Először a kernelt, majd a perfboost-ot flasheled.
"Gcam? Vagy az AOSiP kamera appja jó?"
MIUI kamera port van gyárilag. Számtalan Google Camera port is működik.
Samsung Galaxy S23+
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest