-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz WhiteWalker #22951 üzenetére
Annak a hátulján de a mi a3nak a kijelzőben. Videók alapján nem olyan fürge mint a hátlapi.
Lacopapi
Az üveg hátlap hátrányként került említésre a 7nél.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
spider80
őstag
Szia! Én galaxy s9ről váltottam az üzemidő miatt. Ez a kettő volt képben, notch miatt RN5öt választottam,a 7 kiesett. Sebességben bőven jó még s9 után is. Este a kamera elég gyenge,de a nappali képek nekem is természetesebbnek tűnnek az rn7hez képest. Szóval simán ajánlott készülék részemről.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
aelod
veterán
válasz spider80 #22954 üzenetére
Akkor ez így el is dőlt. A3 is üzemidő bajnok lehet az AMOLED kijelzővel és a visszafogott felbontással. Azt is kipróbálnám a pure droid miatt. Igaz sokkal drágább is mint a RN5 vagy a 7. Viszont van egy csomó MIUI feature amikről nem mondanék le (3 ujjas képernyőkép, app lock ujjlenyomattal natívan rendszer szinten, tisztító, értesítések személyre szabása)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
aelod
veterán
válasz Viktor0610 #22956 üzenetére
Okés akkor itt is fennáll a proximity szenzor hiba?
-
MODERÁTOR
-
aelod
veterán
-
Mercutio_
félisten
Nem, bár nekem balkezesként a Note 7-en sincs gondom vele (az app-okat pedig ugyanúgy agresszívan kilövi a miui mindkét telónál (global stabil, nincs root, nincs BL-nyitás, akkukímélő kikapcsolva, app lakatolva, miui optimalizáció mellett és nélkül is, 4/64 mindkettő)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
microvillage
tag
válasz microvillage #22676 üzenetére
Nekem is szórakozott a kijelző. Váltottam gyári témát, újra indítottam a telefont, azóta nem tapasztaltam a jelenséget.
"Tianma" a kijelzőm típusa. Eddig a jelenségig teljesen rendben volt.
Az asszonynak most cseréltettem kijelzőt garanciába, az övé besárgult a sim-foglalat mellett. Ennek "Shenchao" volt a típusa.
Nem tudom, de szerintem lehet szoftveres gond is.
[ Szerkesztve ]
-Mi Mix 3 tokok beszerzési áron vihetők-
-
madrac
senior tag
válasz Norby86 #22907 üzenetére
Én ezeket a ROM-okat mind használtam korábban, és mindnek volt valami nyűgje, de már egy ideje leragadtam a Derpfest-nél (AoSip alapú), mert minden jónak tűnik benne és nem is lassult be idővel. Már működik benne a natív hívásrögzítés is. Előtte, ez csak a Syberiaban működött tudtommal, úgyhogy az abban lévő rendszer apk-val rálehetett hekkelni más rom-okra is, hogy azzal menjen a rögzítlés is. Ja bocs, 1 valami nem megy valamiért. Magisk modullal nem igazán akar menni a töltés szabályozás, hogy lekapcsolja a telefon töltést x százaléknál.
-
Land
veterán
AOSIP romom van ktommy kernelével. Egy idegesítő bug van benne, melyet nem tudom mi okoz. Ha feloldom a kijelzőt, akkor egy fekete képet látok, amiből először ki kell lépnem. Mi lehet az oka?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Szokenesz
senior tag
Üdv.
A "belső" hangszóróm nagyon halk lett (a hívásnál használt), de már lassan a használhatatlan szinten, az elmúlt hetekben, utcán egyáltalán nem tudok már telefonálni, csendes szobában is épp, hogy hallom a másik felet.
Nem tudom, hogy valamelyik frissítésnél csesződött-e el, vagy HW hiba. Ha szoftveres lehet ezzel valamit kezdeni?Szerk.: Gondoltam rá, hogy rátolom valamelyik utolsó 8.1-es miui-t, valamikor a tavasz végén jött a 9.0, ott még tuti nem volt ez a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Szokenesz
senior tag
válasz Szokenesz #22973 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm.
Visszafele nem igazán mentem még romokkal.
Jelenleg legfrissebb stabil EU van rajta. MiFlashel visszarakhatom az utolsó 8.1-es stabil romot? (whyred_global_images_V10.3.1.0.OEIMIXM_20190426.0000.00_8.1) vagy az ARB miatt nem kellene? vagy arb4-en belül szabadon mozoghatok, csak 3-as romot ne rakjak vissza? -
Norby86
őstag
Éppen tesztelem a crDroid-ot és érdeklődnék hogy ebben a romban holt találom a teljes képernyős módot és a sötét módot amit MIUI-ban megszoktam? Vagy ezen a romon nincs ilyen?
A teljes képernyős azért is kéne mert feltettem ezt a fluid navigation gesture appot és így pár programnál alul fekete sáv van. A MIUI ezt szépen kitudta húzni.-Norbi-
-
Szokenesz
senior tag
Még egy kérdésem lenne és mára remélem befejeztem a romolgatást.
KangarooX kernelből melyik volt az utolsó, ami 8.1 alá készült/működik vele? Esetleg valaki tud hozzá egy linket? -
MODERÁTOR
-
Szokenesz
senior tag
válasz Viktor0610 #22982 üzenetére
Nincs bocsánat! Jó irányba tereltél attól függetlenül, nem is tudtam erről a listáról. Köszönöm.
A cél volt, hogy KernelAuditorban megjelenjen a "Headphone gain" menü és tudjak csavarni egyet a hangerőn, és ez benne van az IceCold kernelben is, amiből még elérhető a régi Oreo-s verzió is.
[ Szerkesztve ]
-
Szokenesz
senior tag
-
Norby86
őstag
válasz Lacopapi #22985 üzenetére
Köszi az infót, az éjszakai módot meg is leltem itt, azonban ezt a teljes képernyős módot továbbra sem találom ebben az extra beállítások menüben sem. Jó nem nagy dolog, de megszoktam hogy alul nincs egy cm üres fekete hely bizonyos programoknál amik nem működnek teljes képernyős módba, hanem a rendszer széthúzza az ablakot akkorára hogy azt a területet is befedje.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz Lacopapi #22988 üzenetére
Közben megtaláltam a sima megjelenítési beállításokba rejtették el. Szokni kell ezt a kacifántos beállítási menüt. Mondjuk aki meg MIUI-t használna életébe először annak az lenne kacifántos. Minden esetre már csak egy gondom van a rommal. Nincs benne a google lens. Mert ugye ez nem a MIUI port kamerát használja mint a Syberian, abba volt, de abba meg minden extra beállítás angol, ebbe magyar, szóval ez jobb lenne csak éppen a google lens mostanában hozzám nőtt, sok dologba segít és kellene. Play áruházbol sem tudom letölteni mert ott meg hiába írom be, nem találja...
Illetve van egy apró gondom még ezen kívül, ezen az értesítőből látható "Redmi Note 5 beállítása folyamatban" menüből nem enged tovább. Ez MIUI-n is előjön első google account hozzáadása után, de ott végig megyek simán, itt meg bármit csinálok, elakad annál az ablaknál hogy "Fogja munkára a Google-t". Szóval vannak azért hibák, vagy én futottam bele passz. De ha ez a két problémám megoldódna, már csak a megszokás maradna.-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz Lacopapi #22990 üzenetére
Oké, megpróbálom. Azok megvoltak igen, sőt most egy dalvik cache és sima cache törlés is volt, de semmi. Beragadt vagy nem tudom... Az a szívás hogy addig bármit is akarok a play áruházból letölteni azt írja hogy várakozás a hálózatra. Pedig internet az van, mert a böngésző gyönyörűen működik.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz Lacopapi #22990 üzenetére
Update: Kitöröltem a google fiókot és újra bejelentkeztem most már ebből a varázslóból amit feldobott és így sikerült végig vinnem. Érdekes hogy MIUI-ban nem akadt el, tudta hogy már bejelentkeztem és tovább engedett, itt nem. Most próbálom a lens-et, remélem feltelepül.
-Norbi-
-
ktommy91
addikt
-
Trooper82
senior tag
Na végre új global stabil. Töltöm is...
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok