- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Felesleges stockolgatni. Egy rakas rom után a konklúzió, hogy a miui a legjobb,leggyorsabb. Nemhiaba a telohoz optimalizaljak. Masikx-szel tokeletesen mukodik minden. Az Aosipen az amazon shop sem telepult fel...
-
ratobi
senior tag
válasz WhiteWalker #21902 üzenetére
Így van ez egy ideig, aztán mindig jön egy bosszantó apróság, amivel nehéz együtt élni..
-
nullpoint
őstag
Jacken keresztül elég halk a zene, hiába tekerem maxra a telefonon és a hifin is, nem elég hangos.. KangarooX 4.3 nonOC kernel. Mit kell állítani hogy jó legyen?
[ Szerkesztve ]
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
baitsee23
őstag
válasz Viktor0610 #21892 üzenetére
Nekem az van fent. Karaj cucc! Én felrakattam.
Samsung Galaxy S24
-
Wesder
félisten
Juli 1-től megszűnik a Global beta rom. Nem tudom volt e màr.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok Szakik!
Global stabil rom frissült 10.3.1.0 (PEIMIXM) a jelenlegi.A fő problémám, hogy az eddigiekhez képest sokkal agresszívebb lett a memória kezelés + a korábban lakatolt app-okról "elfelejtette" a rendszer a beállítást, de ezt már pótoltam.
Konkrétan mintha vissza mentem volna 4/64-ről 3/32-reMi lehet az oka, hogyan orvosolható?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MODERÁTOR
-
Wesder
félisten
válasz Viktor0610 #21910 üzenetére
Màs megoldàs nem marad, bàr az EU.dev ugyanúgy frissül, mert annak az alapja kínai. Mondanàm hogy àtvàltok rà, de a Note5-öt sem mókoltam màr. Az ARB elriasztott, meg ràjöttem hogy nem is kell, meg a Mix3-at sem szeretném piszkàlni. Úgyhogy marad a stabil, csak ugye az megint hard resettel jàr.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
puritan
csendes tag
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21900 üzenetére
Ez nem jó hír mivel a 9.1.1. az bőven OREO még!
9.3.14 az utolsó OREO
és
9.3.28 az első PIEértelem szerűen érdemes a leg frissebb FW-t használni ami jelenleg ugye 9.6.13
És ezek szerint nem vagytok sokan a számozással sem tisztában!
PL: 9.1.1 az annyit tesz 2019.1(január).1(elseje)
vagy a mostani 9.6.13 = 2019.Június.13.adika
tehát a DEV ROM-ok számozása => Év.Hónap.Nap szerint vannak! És Firmware letöltésnél ne a sima note5 öt választ hanem a note5Global-t a sima az kínai FW
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DroiDMester #21914 üzenetére
Tévedtem , sry.
Nem emlékeztem melyik szedtem le.De azért oda írhatnák az egyszerűség kedvéért melyik kiadás milyen FW .
[ Szerkesztve ]
-
ratobi
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
válasz Viktor0610 #21898 üzenetére
Ezt magam sem értem,mivel ez már a sokadik telóm,és soha semmi bajom nem volt velük. December elejei vásárlás ez,és már másodszor hajlik el a gomb.Először eltekintettek a fizettetéstől a Turbadonál,de most már nem úsznám meg 5ezer alatt a szállítással+javítással. Nem esik le,és oldaltokban hordom egésznap,ráadásul headsetet használok. Érthetetlen,mitől sérül... Nos,akkor mivel tudnám szétszedni a telót?
Üdv: Attila
-
Peaceliker
addikt
válasz gabikiraly2 #21891 üzenetére
RN4 et 1 évig fólia nélkül használtam, semmi karc nem volt rajta...ezt is úgy próbáltam az elején, vigyáztam is rá, mégis lett rajt, nem is olyan kicsi, nem is tudom hogy...sajna ez gyenge pontja...nem csak én jártam így vele ha jól tudom.
"Oh my Goa'uld!"
-
Sati1984
tag
Sziasztok,
Nagyon fura jelenséggel szembesültem, ugyanis pár hete drámaian lehalkult a kishangszóró, amiből telefonálás közben jön a hívott fél hangja.
Eddig semmi gond nem volt vele, rendszerfrissítést nem tettem fel, nem állítgattam semmit, olyasmit pláne nem, ami ezt befolyásolhatná... Ugyanúgy max hangerőn van mint eddig, mégis baromi halk lett.
Most feltettem a legújabb rendszerfrissítést, amit egy ideje már húztam, de ez sem oldotta meg
A telefonálás headseten keresztül rendes hangerővel működik, tehát nem magával a telefonálással, mint funkcióval van a gond ezek szerint. Ezen lehet segíteni szerintetek? Nagyon idegesítő, mert egyébként nagyon jó kis telefon ez, meg vagyok vele elégedve minden más téren.
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
A legújabb android verzió óta észrevettem egy "apróságot" ....ami eléggé baxxa a csőröm.
A Google keresőjét használva azt vettem észre,hogy ha éppen megnyitok egy oldalt, böngészek és később a bal oldali kocka ikonnal le akarom tenni az "asztalra"...majd mikor újra megnyitom a Google keresőt, egész egyszerűen elfelejti az előző oldalt amit leraktam,ergo egyszerre csak egy oldal van mindig.... korábban akár 20-25 megnyitott oldalt is tárolt a memória...
Van valami ötletetek javaslatotok, mégis mi lehet a probléma?
Köszi! -
Land
veterán
válasz DroiDMester #21914 üzenetére
Ezek 60 mb-os frissítések. Egy főzött ROM-ra felrakva ezek is elegek?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
MageRG
addikt
Lenne egy láma kérdésem:
A szervizben miért kérdezgetik, hogy kinyitottam-e a bootloadert?(nem)
Ha jól értem bármikor vissza lehet flashelni egy gyári romot úgy, hogy le is zárja a bootloadert.
Onnantól meg ember fia meg nem mondja, hogy ki volt-e nyitva."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Olavi
tag
Sziasztok!
Frissült a telefon stabil pie-ra, azóta, ha usb-n csatlakoztatom a géphez, nem kapom az értesítést, ahol ki tudom választani a fájl átvitelt. Valahol máshol kéne ezt most keresnem? Vagy valami hiba lehet?"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21933 üzenetére
látom még nem sikerült ki tapasztalnod az AEX felhasználói felület testre szabását, mondjuk kb mindegyik custom ROM nál így vagy hasonló módon vannak ezek a beállítások!
bővítmények/ záróképernyő felülete/
amúgy nálam nem ilyen formátumban van
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DroiDMester #21935 üzenetére
Ezt már kikapcsoltam , de mégse ez volt.
Mivel ez nem a zárt képernyőn van , hanem a nyitottan.
Zavaró ,mert egy teljes sort lefoglal. -
nagyúr
válasz WhiteWalker #21937 üzenetére
jaaa.... aszmás! Az akkor csak egy widget lesz, hosszan nyomj rá és húzd a kukába! Bár én soha nem használom egyik ROM gyári launcherét sem, mert NOVA.t használok ott meg ugye az van kint ami én oda teszek!
De ahogy írtam valószínű csak egy widget amit el tudsz távolítani a HOME képernyőről -
nagyúr
válasz WhiteWalker #21937 üzenetére
-
Olavi
tag
válasz DroiDMester #21936 üzenetére
Igen, ezt megtaláltam, de nem történik semmi, hiába csatlakoztatom. Csak a töltés indul el.
"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DroiDMester #21939 üzenetére
Nah ez volt az , köszönöm!
Megelőztél egy újabb kérdéssel ....
Lehet ránézek a Novára , anno még meg is vettem...Egyébként a gyári dolgokat le lehet tiltani? (Gondolok itt a névjegy, tárcsázó stb-re)
Mind helyett nyilván van más amit használok. -
nagyúr
válasz WhiteWalker #21943 üzenetére
Ha nem akarsz galibát akkor ezeket NE cseréld le másra!
Általában minden ROM nál megbolondulnak a telók ha bele piszkálsz a saját tárcsázójukba! De mi a gond a stock android tárcsázóval és névjeggyel?NOVA.t én is annó akcióba vettem 125.ft ért és nem bántam meg, de a normál árát is simán megéri! Csak rá kell szánni az időt a be konfigurálására!
[ Szerkesztve ]
-
Olavi
tag
válasz DroiDMester #21942 üzenetére
Próbáltam több kábellel, másik usb portban, a telefon feloldott állapotban van, de hiába. Csatlakoztatom, pittyen, tölt, sajátgépben pedig nem jelenik meg a telefon .
-
nagyúr
-
Olavi
tag
válasz DroiDMester #21946 üzenetére
Na sok ezer verejték csepp árán (jó idő van) megoldottam a dolgot az Android ADB interface frissítésével. Köszönöm a segítséget!
-
MODERÁTOR
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DroiDMester #21944 üzenetére
Azt tudom hogy MIUI-n nem működnek az alternatív appok - vagyis néhány funkció , ha a gyarit fogyasztja az user. Ezért kérdeztem , hogy itt hogy működik , de akkor itt is fennáll ez a dolog.
Mondjuk a gyári tárcsazó nem tesz különbséget két SIM kártyánál , ellentétben a Tru Call Dialer app nagyon jól konfigurálható a névjegyzékkel együtt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest