- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Petyamester #2094 üzenetére
Digi1000, Mi11 (link speed 2401 Mbps): 847/264 jött át, valószínű bírna többet de ennyi van a netben most.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
enginev3.0
félisten
válasz morpheus133 #2048 üzenetére
Ha ezt megcsinálom, akkor utána csak kínai lokalizációval lehet elérni a mi home programban?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Rick4
félisten
válasz jambiyya #2103 üzenetére
Az csak hagyján, még használtam is előtte a keresőt, hogy meggyőződjek, igazat írok-e.
De a gond nem az, hogy nekem hány karakter leírni egy igent/ nemet, hanem hogy a kérdéseddel ugyanazt kérdezed, ami már 8x volt téma, ezzel meg ugye egyet érnél el, csak szétbaxod a fórumot, ugyanis ha már eddig 8x volt téma, akkor egyrészt le van írva, másrészt rajtad kívül senki se kíváncsi erre kilencedszer. Pont ezért nem kaptál mástól se választ, tőlem is csak a legjobb segítséget kaptad, gyhogy nagyon szívesen!
Szóval használd a keresőt és ennyi.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Jmihaly73
csendes tag
válasz Petyamester #2094 üzenetére
Szia! Ezzel kapcsolatban írtam privátban.
-
enginev3.0
félisten
Megvettem a routert
Hozzá akarom adni a mi home-hoz, kiír valamit, és bármit írok be nem fogadja el, mit kéne oda beírni?
Kínaira van állítva, így engedi hozzáadni csak (vagyis engedné), hungary-n nemA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tlala
addikt
válasz enginev3.0 #2107 üzenetére
Semmi de semmi értelme hozzáadni.
Ha sikerül is, lesz egy csupa kínai karakteres oldalad, mintha a Mi Wifi összefoglalója lenne a csatlakoztatott eszközökről, és 4 db kínai feliratos ikonod: újraindítás, wifi beállítások, új jelszó, antenna LED ki/be.
És semmilyen automatizmust nem tudsz a routerhez kötni, szóval 0 értelme, engedd el. -
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #2109 üzenetére
De látom van ilyen, akkor viszont lehet csak megpróbálkozom vele
[link]A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
gaben88
őstag
válasz enginev3.0 #2110 üzenetére
Én is agyaltam rajta a kíváncsiság miatt, de egyenlőre nem foglalkoztam vele, panelba elég a global setup is... De majd írd meg azért, hogy, hogyan sikerült!
Viszont az iPhone 12 Mini-m 3XX / 3XX-es sebességet dob közel a routerhez Speedtest appban mérve. Digi1000-es nettel. Míg kábellel a PC-m 9XX / 3XX-et hoz.iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
enginev3.0
félisten
-
jambiyya
őstag
-
enginev3.0
félisten
válasz takcslajos1 #1776 üzenetére
Végig csináltam ezt, honnan tudom hogy most már biztosan leolvad-e a fejem a sugaraktól?
-
Tiédetis
senior tag
Sziasztok
Tanácsot kérek, hátha akinek van, az tárgyilagosabb, mint egyes emberke a milyen routert vegyek topicban (sztem egy eladó, aki olvasta már a xiaomi nevet, de sose látott még élőben)
Szóval telekom 1Gbit/s netem van 1 box iptv. Van egy huawei ont, meg egy dlink valami router amit 1 ft összegben adott tré anno, kb annyit is ér.
Van egy TV, amire kábel viszi a hálózatot. Van egy NAS, ezt szintén kábellel táplálok, minden más wifi.
Emeletes, betonfödémes, tégla épület. Az ONT felnyomja az emeletre, de sokszor az kevés, dlink 5ghz nem értékelhető már ott.
Szóval ezt szeretném javítani. Van-e bármilyen probléma ezzel a routerrel, ami szériahibának nevezhető? Melyiket érdemes venni, kínai vagy globál?Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Jmihaly73
csendes tag
válasz Tiédetis #2116 üzenetére
Nekem AX 3600 van és CN verzió. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Panel környezet, ezer másik router a szomszédoknál stb. Szépen végzi a dolgát, stabil. Egyedül a telóm wifi6 képes, ott szépen jön a sebesség 890 átlag. Gépemmel is megfelelő. NAS tspasztalatom nincs és emelet, több szint stb. Ezekkel nincs tapasztalatom. Ajánlom a CN verziót! 😉
[ Szerkesztve ]
-
sayCet
aktív tag
Jóárasítva van most valahol?
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
enginev3.0
félisten
Szerintem valamit elrontottam, mert nincs wifim, beállítani sem tudom, azt írja undefinied
Nem világít az internet LED-em, ezért FR-t csináltam rajta, és azóta nem jóA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
gamerhun
csendes tag
Sziasztok! Kínai verzios legújabb firmwarrel, nem tudom működésre bírni a port forwarding-ot, van esetleg erre valakinek tippje, h mi lehet a baj? Régi Mir3G- vel ugyanazokkal a beallitasokkal tökéletesen működik...
-
Albertka
csendes tag
válasz enginev3.0 #2123 üzenetére
Csak egy tipp...
Ezt a lépést megcsináltad:
10, újrainditás után ujra belépsz a konzolba majd írd be következőket:
mtd erase crashÉn amikor átalakítottam az enyémet elég sok minden furcsaság volt és ezzel sikerült helyrerázni a routert (sajnos ez a lépés kimaradt a leírásból). Viszont wifim tuti volt, mert arról csináltam a módosításokat...
[ Szerkesztve ]
-
applause
aktív tag
Azt hol lehet látni, hogy milyen verzios firmware van a routeren kínai vagy stb.
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
enginev3.0
félisten
Köszönöm, ez megoldotta
Smartconnectet és a Wi-Fi 5 (802.11ac) Compatible Mode érdemes ki/be kapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
válasz takcslajos1 #2137 üzenetére
Topikgazda csinálhatna egy rövid összefoglalót és oda be lehetne ezt szerkeszteni!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
XtremLor
őstag
válasz takcslajos1 #2137 üzenetére
Ne viccelj mar, a leiras marha jo, par hsz kesobb irtad is!!
Gaben88: Alap kerdes pl globál v cn legyen es leiras mehetne bele, 99% errol szol.
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
morpheus133
tag
Már valakinek vagy egy müködő openwrt-je:
Ha jól tudom még nem telejesen jó mert max sebesség az csak 500Mb/s, szóval van rajta még mit finomitani. -
zacci
aktív tag
válasz morpheus133 #2144 üzenetére
Sajnos az openwrt kepes sok evig ilyen mukodik, de minek allapotban lenni.
Majd akkor szolj, ha mar min. ugy mukodik, mint a xiaomi fele port. Nehany ev mulva talakozunk -
dchard
veterán
válasz morpheus133 #2144 üzenetére
Az igen, nem gondoltam hogy látok még CC-t. A viccet félretéve: erre lehet mondani, hogy openwrt, de valójában nagyon messze van tőle.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
jambiyya
őstag
válasz Silent77 #2134 üzenetére
Frissítette magát 1.1.15-re, és ahol csak lehet kínai, de a böngésző ügyesen fordít angolra.
Adtak hozzá hálózati átalakítót is, gyanúsan kínai.Kábeles AP módban megy, és 100Mbit felett tud a kert végében, ahol az AC57 már csak 3-4 körül. Ja, és nagy darab, nagyon nagy.
AP-bannicns sok beállítási lehetőség, de őszintén szólva ez nem zavar.
-
Dusee
őstag
Sziasztok!
Tudom, nem menő a global verzió, de 81$-ért van lengyel raktárból, ingyen szállítással DHgate.com-on: [link]
Kupon: DHAPR2
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest