Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz mike1334 #56470 üzenetére

    Engem nem sok Sony exkluzív fogott meg, de azok nagyon, és megérte amiatt gépet venni.

    Ezzel együtt viszont nálam előkelőbb helyen áll az Xbox. Van normális refund, régiókba lehet utazni a frankóbb kedvezményekért. Mellesleg teljes árat nekem nem biztos, hogy megér a PS Extra. Nagyobb csomag meg végképp nem. Szerintem szimplán rosszul van beárazva.

    Ráadásul idén nem sokat ment volna a PS, ha nem arra veszek multiplatform címet. De például ott van az Ubi+ is, ami csak Xbox -on van és szerintem nem is nagyon lesz kék oldalon.

    Azt jelenleg ki is tudom használni rendesen, mert 3 újabb játék is van, ami pöröghet. Motorfest, Avatar és AC Mirage. Úgy néz ki utóbbi most kissé el is kapott, pedig az elmúlt években nem igazán élveztem az AC játékokat. Plusz januárban érkezik a Prince of Persia, ami számomra ígéretesnek tűnik. Így lehet veszek még egy hónapot.

    A Pro gépről annyit, hogy majd meglátjuk. Azt is, hogy lesz -e Xbox -nál (szerintem nem), és hogy milyen előnyökkel fog járni PS -en. Valójában milyen hardvert kap, mert óriási ugrásra én most nem számítanék.

    Mondanám azt, hogy néhány izgalmasabb kinézetű, összetettebb kinézetű játéknál majd ki lehet szabadulni a 30 FPS -ből, vagy kinézetre így kaphatunk extrákat (pl. jobb fény, füst, több egyszerre mozgó elem...stb.)...de egyelőre arra sem látok sok hajlandóságot, hogy egy-egy játék normális állapotban jelenik meg.

    Amíg a felhasználók a játékok nagy részénél alfa és béta tesztelők, addig ne akarjunk nagyot álmodni az erősebb gépekkel. Mert nem arra van a legnagyobb szükség. Szerintem...

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák