- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
MEGHALT A NÉMET FUTBALL CSÁSZÁRA, FRANZ BECKENBAUER
(csak cím, bővülőben)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
homerhamm
addikt
Azigen.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #56948 üzenetére
Ha képmódot alaphelyzetbe állítod nem jön helyre?
-
csuvicsuva
addikt
Érdekes, 60 Hz-en YUV422 színformátumot használ, 120 Hz-en pedig RGB-t. Ha Xboxon átállítom RGB-re, akkor is ugyanolyan mosott szar. Leszarom, játszok 60 Hz-en, így legalább gyönyörű.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
Tegnap keresgéltem Xiaomi E14 -es RGB LED -et. Más márkát használok, plusz van egy noname LED -em is, amit még akkor vettem, amikor elkezdtem ismerkedni ezzel a smart home dologgal. Gondoltam ezt a régi kis szutykot lecserélem, erre pont be is döglött.
Illetve a világítás funkciója továbbra is működik, csak már nem "okos". Az a része halt meg.
Így volt indokom arra, hogy rendeljek egy ilyet:
Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen.
Kellett egy Xiaomi home -hoz rendelhető eszköz, mert ugye múltkor vettem egy a márka alá tartozó vezeték nélküli kapcsolót. Közben beszereztem hozzá egy normális hub -ot is, ami más eszköz miatt is jól jön.
Szerk.:
Jah a lényeg....ez az:
Yeelight Bedside Lamp D2[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
homerhamm
addikt
-
addikt
Bár lehet jelenleg nem érdekel senkit, de azért leírom. Hátha érdekes, és így kereshető lesz.
Megérkezett a lámpa. Baromi jó a fényerő a színes beállításoknál is. Gyenge RGB LED -ek általában a színes fényeknél véreznek el. Mert alacsonyabb lesz a fényerő, mint meleg/hideg fehérnél.
Melegedéssel sincs egyelőre probléma, bár még csak ma üzemeltem be, és azóta kb. 2 órát ment.
Xiaomi Home rögtön felismeri, de onnan nem lehet hozzárendelni a Google Home -hoz. Le kell tölteni a Yeelight app -ot is, onnan menni fog. Így Google Home -on keresztül is vezérelhető lesz. Hanggal, illetve a Nest képernyőjéről is. Meg persze minden eszközről, amire telepíthető a Google Home app.
A Xiaomi Home és a Yeelight app szinkronban van egymással, így semmit nem kell külön beállítani. Miután a Xiaomi -ban felvetted az eszközök közé, a Yeelight app -ban is megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsolti72837
addikt
Olvasni vagy legozni, mint a képen, mennyire lehet mellette?
Alvásnál be tudsz állítani olyat, hogy X óra múlva kapcsoljon ki?ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
addikt
válasz zsolti72837 #56962 üzenetére
+ zsolti72837:
Mi általában nem járatjuk csutkán a fényeket. 20nm szobában több fényforrás van, a 6 -os számú a Yeelight.
Így is szépen teszi a dolgát.
Távoli, illetve éjjeliszekrényes elhelyezés szerintem frankó. Feltolva a fényt és úgy odaülni hozzá, ahogy a képen is van, az szerintem kicsit sok. Arra inkább olyan jobb, ami lefelé világít.
Mellesleg a "Rekreáció" képen most nézem a vezeték sincs rajta. Mert egyébként természetesen vezetékes. Nem elemes vagy akkumulátoros. Nekem persze nem volt meglepetés, de ettől még kicsit megtévesztő a kép.
Van amúgy elalvás időzítő, amit 1-60 perc között lehet állítani. Illetve az is beállítható, hogy mikor világítson. Erre fel lehet venni kezdő és befejező időpontokat.
Azt is be tudod állítani, hogy mennyire legyen rendszeres. Egyszeri alkalom, minden nap, vagy kijelölt napokon.
Elég jól lehet ütemezni a felhasználó életmódjához, napszakakokhoz.
Csak a fotó kedvéért beállítottam párat, de mi ezt a funkciót nem használjuk.
Amit hiányosságnak érzek, és egyelőre nem találok ilyen lehetőséget... nem lehet az időzítők mellé megvilágítási módokat felvenni. Mert ugye vannak tök jó opciók, mint az éjszakai fény, vagy egyéb előre beállított értékek olvasáshoz, mozizáshoz, egyebekhez.
Szerintem alap lenne, hogy különböző világítási módokat tudjak társítani a különböző napszakokhoz. Vagyis nekem nem, mert mi nem időzítünk, de szerintem kifejezetten hasznos funkció lenne.
Nálunk elsősorban hangvezérlés miatt vannak ilyen eszközök. Elég rendszertelen életünk van. Nincs olyan, hogy fixen mindig egy időpontban kelünk. Meg az sem biztos, hogy amikor sötétedik itthon vagyunk.
Nest -ről és egyéb eszközről tökéletesen vezérelhető, ahol van Google Home app.
Előfordul időnként, hogy hajnalban kelek. Olyankor nem szeretek hanggal vezérelni és full kómásan arra is teljesen alkalmatlan vagyok, hogy képernyőről vezéreljek.
Ezért vettem korábban egy Wireless Switch -et. Ez egy Xiaomi Smart Hub 2 -n keresztül kapcsolódik össze a hálózattal. Szépen tudja az is kapcsolgatni a nappaliban elhelyezett Yeelight -ot az előszobából.
Első utam az előszobán keresztül a konyhába vezet, hogy megcsináljam a reggeli kávét.
-
homerhamm
addikt
Ilyet ma már biztos nem lehetne csinálni.
-
zsolti72837
addikt
Köszönöm ezt a kis összefoglalót!
Akkor sajnos jól gondoltam, hogy inkább szembe világít és nem a könyvre.
Érdekes kis szerkezet.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
addikt
válasz zsolti72837 #56965 üzenetére
Nem tudom mennyire egyéni dolog...de szerintem asztalra, illetve asztalnál lefelé nézve jobb az olyan világítás, ami eleve lefelé irányul.
Melletted, távolra rakva, vagy éjjeliszekrényre helyezve már nyilván más a helyzet. Oda jó az ilyen is.
Egyébként mi jobban szeretjük, ha nem egy központi fényforrás van az adott szobában, hanem több helyről jön a fény. Tehát önmagában egy ilyen eszköz a mi felhasználásunkra kevés lenne. Ezért használunk több világítást.
-
zsolti72837
addikt
Így van. Egy jó asztali lámpa vagy mennyezeti fényforrás kell hozzá. Szerencsére megvan, csak érdekelt az a része, hogy mennyire használható úgy ahogy a képen van.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
-
addikt
Úgy döntöttem ebédre rendelek kaját a Chop Chop -ból. Annyian dicsérik, már ki akartuk próbálni.
Chop Chop Star Pho levest evett már valaki?
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Az valami vietnami kaja?
Egyébként ajánlom majd a Wang mester éttermét, ott is jó a kaja.
Más: Ez az EAFC24 minden részletében egy hulladék. Mint az előző részek is. Persze ez alatt az Ultimate team részt értem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
homerhamm
addikt
Azta.
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
No, visszaküldtem a Meta Quest 2-t. Nem volt vele semmi különösebb gond, azon kívül, hogy alig volt használva, "porfogónak" meg azért kicsit drága.
Mostani terv: TLoU Part I végigjátszása, PS5 remasterre upgrade-elés, PS5 vásárlás, aztán Part II végigjátszása és PS5 visszaküldése.
-
addikt
Vettem egy Vertuo POP gépet. Gondoltam lecserélem NEXT -et egy kisebbre. Nézem a használati utasítást, hogy mi a teendő beüzemelésnél, erre látom nem mindegyik kapszula jó hozzá.
Rendesen leizzadtam. Aztán rájöttem van már 535ml kapszula, ami a kisebbik gépbe nem jó. Ekkora kapszula mióta létezik? Rendelgetek mindig újakat, de észre sem vettem...
Nem mintha venni szeretnék, mert az már baromi nagy adag.
Egyébként most megint 5 forintért elhozható. A havidíj meg ugye továbbra is levásárolható. Így igazából 5 forintért lehet gépet venni, ha amúgy is havonta vennél kapszulákat minimum a havidíj összegéért.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
-
addikt
-
Zsadi
őstag
Forrest Gump után szabadon -
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #56978 üzenetére
Ha így haladsz, mint az elsővel, addigra pc-re is megjelenik a második kb Tegnap én is ránéztem amúgy "teljesítményteszt" miatt, aztán azon kaptam magam, hogy úgy az ötödénél járok. De nem erőltetem, mert két három nap kb és jön az FSR 3 UI fix, bár így is szépen fut.
.
-
addikt
Egy kicsit beakadtam a géppel. Azt hittem nincs normálisan megcsinálva és simán át tudok ott repülni.
-
csuvicsuva
addikt
-
homerhamm
addikt
Amúgy én szeretem a Ubisoft játékokat, az AC Mirageból megvettem a Launch Editiont, térképpel és litográfiával.
Az Avatar játék meg egy unfair fos, cserébe a játék hangulata valami elképesztő.
Gondolom a PoP demónak a haladását nem lehet átvinni a teljes játékba.
-
csuvicsuva
addikt
Na várjatok, én azt hittem, hogy ez a Flight Simulator, de akkor ezek szerint a Motorfest?
Szerk: a minimap elkerülte a figyelmemet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz homerhamm #56995 üzenetére
Mirage is fut most nekem mellette. Szóval jelenleg én is jól elvagyok az Ubi játékokkal, de ez nem mindig volt így. Avatar -t egy kicsit untam, de nem rossz az sem.
Viszont a Prince of Persia megjelenését nagyon várom. Nem néztem utána, hogy átvihető-e, de sanszosnak tartom nem. Legtöbb esetben szerintem az a jellemző, Ubi -nál meg főleg.
csuvicsuva:
Igen, Motorfest.Szerk.:
"The demo is a stand-alone experience and there will be no progression carryover to the full game."[ Szerkesztve ]
-
addikt
"Here are the top 10 highest grossing new releases in 2023 on Steam:
Baldur's Gate 3 - $657 million
Hogwarts Legacy - $341 million
Starfield - $235 million
Resident Evil 4 - $159 million
Sons of the Forest - $116 million
Armored Core VI: Fires of Rubicon - $87 million
EA Sports FC 24 - $81 million
Star Wars Jedi: Survivor - $68 million
Lethal Company - $52 million
Cities: Skylines II - $50 million"
Baldur's Gate 3, Hogwarts Legacy, and Starfield Lead the Top Grossing Steam Games in 2023 - Sales[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest