- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Helikon Zsebkönyv régebbi darabjai közül sok csak antikváriumban kapható borsos áron. Alexandra kiadónak szokott lenni néha ilyen kirakodó vásár szerűje. Ott is jó áron szoktak lenni. Múltkor ismerős megkért, hogy nézzek neki Orwell műveket, ha van. 1984, Állatfarm, Hódolat Katalóniának 3 mű egyben keményborítós változatban 3,5 k volt. Nekem helikon zsebkönyv kiadásban megvan pár Orwell mű. Nem foglal nagy helyet az is biztos.
Sok régi művet ami nem kapható a helikonnál azt a Trubadúr kiadta újra zsebkönyv formában. Nem tudom olyat láttál-e már.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha év vége, akkor szokásos év játéka szavazás:
[Mi volt az év játéka számotokra 2023-ban?]December 31-ig, 23:59-ig lehet szavazni.
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz zsolti72837 #56505 üzenetére
Már ami kapható. Meg aztán némelyik olyan állapotban van... Mondjuk úgy emlékszem a papír régen sem volt annyira jó minőségű, de lehet keverem már másikkal. Ezek az "újabb" Helikon könyvek szerintem nem rosszak. Jó a betűtípus és a mérete is, a papír másik nyomott oldala csak picit látszik át. Egyáltalán nem zavaró.
Viszont amikor ezeket tavaly vettem a Libri -ben szerintem még olcsóbbak voltak. Árkád -ban a kassza környékén voltak kirakva.
Trubadúrt nem is néztem. Jó hogy írtad, mert látom van egy-két jó darab közöttük. 2024 -ben is lesz pár új könyv az előjegyzéseket elnézve.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
zsolti72837
addikt
Akváriumban sokszor nem vészes az állapotuk.
Az újabb Helikon alatt a Trubadúrra gondolsz? Ők nem olyan anyagra nyomják, mint a Helikon. Háború művészetét tavaly még lehetett kapni? HmmELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
addikt
válasz mike1334 #56508 üzenetére
Jah tudom, sok fent van digitálisan is. Páromnak akartam venni korábban, de szereti a papírt. Úgy tud örülni egy-egy szép kiadványnak. Most napokig meg nem mondom melyik könyvről áradozott, aminél meg van nyomva a lapok éle is.
Azért nem vetettem el teljesen, de valószínű nem sokat menne.
-
addikt
válasz zsolti72837 #56509 üzenetére
Igen, ezt a 4 könyvet akkor vettem. Amit feljebb is fotóztam.
A háború művészete az 2020-2021 -es nyomás. Ezekre a Helikon könyvekre gondoltam "újabb" alatt.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Nálunk teljesen kiváltotta a papír alapú könyveket. Sötétben is lehet olvasni, nem zavarja a másikat az alvásban, több ezer könyv elfér rajta, ritkán kell tölteni, és alug foglal helyet (több hely marad a társasoknak).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bogyi007
veterán
Hétvégére most a szülői házban vagyok, ahol "kicsit" retrosarokká alakítottam át a szobámat.
Még a monitor is passzol mivel az csak egy HD-Ready Dyson Tv-monitor, így a Ps One és a Snes képe is vállalható rajta.A PS3 SuperSlim azért a Samuhiz van kötve.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Xboxos ébresztőóra : [link]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
zsolti72837
addikt
Ebből a verzióból nem kapható a háború művészete című, ha jól tudom. Már csak Trubadúros verzióban sikerült megvenni. Másik két alap Orwell mű megvan Helikon Zs kiadásban. Nagyon klasszok amúgy ezek a kis könyvek.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
addikt
válasz zsolti72837 #56516 üzenetére
Ez a fajta már nem, csak ebook -ban. Vagyis olyan eladóktól eltekintve, mint a regikonyvek.hu, aki durván 6.500 forintért árulja.
Meg persze fent van moly -on és bookline -on is néhány eladónál. Azokat érdemes megnézni, ha valaki kifejezetten azt akarja beszerezni.
Most tárgyalok éppen egy első kiadásos Halo: Az Áradat -ra. Elvileg újszerű és úgy is néz ki, de kértem még normálisabb képeket.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Bemutatkoztak a Nokia márkás okostévék
(Nokia nevű)
-
addikt
Méreteket elnézve szerintem konyha TV -s piacokra mennek vele. Legalábbis az első 2 méretnél.
Mondjuk én bírnám, ha a 40-43 col környékét sem hanyagolnák el a gyártók. Persze OLED -ből van 42 és a hírek alapján lejjebb is ugranak, egészen 32 -ig, de én más árkategóriában gondolkoztam.
Elkezdtem már amiatt nézelődni, hogy mire lehetne cserélni a hálószobai TV -t. Jelenleg egy 43 colos TCL VA QLED van. Mivel nagyon keveset használjuk nem is szánnék rá sokat, plusz jó lenne 40-43 környékén maradni.
Mini LED -eket néztem, csak nem igazán van ilyen méret, mert általában 50/55 -ről indulnak. Most például baromi jó akciók voltak a c805 -re, de abból is a legkisebb méret 50 col. IPS sem lenne rossz közepes segédfény mellett, ha azzal javul a betekintési szög.
Meg aztán az sem lenne rossz, ha középen lenne a lába, de azt általában lehet orvosolni VESA kompatibilis talpakkal.
Szóval biztos szűkebb piac, de talán Európában is lenne igény kisebb méretekre. Van akinek akár monitor helyett is, csak nem a fenti minőségben.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Bevonult A Fekete Sereg.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz homerhamm #56530 üzenetére
Ezen csapatok felének reálisan nézve itt sem lenne a helye...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Guitar14
senior tag
Na felkerült Maglódon marketplaccra egy Halo 3-as 360 elég jó áron. Nem tűnik csalónak, már írtam is neki. Persze azért megpróbálok kideríteni róla pár dolgot de nem biztos, hogy meg merem venni postával.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
-
Guitar14
senior tag
Közbe írt is és sajnos nem olvastam el rendesen a hirdetést (pff ) de 3 ledes.
Ennek ellenére még talán így is érdekel, elvileg kapok róla a héten képeket körbe meg a címkéről is. Talán megpróbálom megjavíttatni de a másik lehetőség az, hogy belerakok egy működő alaplapot.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz Guitar14 #56535 üzenetére
Azt hittem láttad. Tudom, hogy szereted a kihívásokat, ezért nem is szóltam.
Én biztos kihagynám. Maglód nincs annyira messze tőlem, de most például időm sem nagyon lenne elmenni megnézni. Postán meg a fenti kondíciók alapján szerintem felejtős...
-
homerhamm
addikt
Ő itt ártatlan - ma született Bárány. (Aki egyébként vecsési.)
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Inkább itt kérdezek, úgy is annyi itt a szaki.
PC-n Windows újratelepítés után hogyan kell az Xbox app-pal felismertetni a telepítve maradt játékokat? Legutóbb sikerült, most viszont az sem biztos, hogy volt telepítve játék, de ha esetleg mégis.
Vettem egy Dolby Atmos képes soundbart, eARC-on keresztül csatlakoztattam a tévéhez. Mivel a tévén csak két HDMI 2.1 bemenet van, így átmenetileg beáldoztam PC-n a 120 Hz-et, de ölég szar így hónapok után. Milyen splittert/switchet kéne vennem, amelyik egyszerre tudja a kettőt (4K@120Hz/eARC)?
Köszi!
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #56539 üzenetére
Szerk: vagy maradjak a 2.0 ARC-nál, esetleg a bluetoothnál, mert úgysem fogom hallani a különbséget?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Xiaomi vezeték nélküli kapcsolót vett már valaki?
Azt írja nekem a Xiaomi app, amikor hozzá akarom rendelni az eszközt, hogy ezek a kompatibilis átjárók:
Ami ezért érdekes, mert más leírásban láttam, hogy kamera hub -on keresztül is össze lehet kapcsolni.
Próbálta már valaki kamerán keresztül csatlakoztatni? Persze olyan verzióval, ami átjárónak használható. Van ebben valami csavar? Vagy már ez nem opció?
Nekem például a kamerán keresztül csatlakoznak a hőfok és páratartalom mérők is.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #56540 üzenetére
Hallgasd meg Atmos-al hogy tetszik, van e annyi forrásod amivel ki tudod használni, ha nagyon bejön, akkor jöhet az agyalás. Szerintem splitterrel meg lehetne oldani, csak nagyon nagyon át kell nézni a specifikációkat hogy pontosan mit tud, mit hogyan enged át. AVR nincs a láncban?
-
csuvicsuva
addikt
Nincs, minden közvetlenül megy a tévébe. Sima ARC-kal nem próbáltam, egyből átkapcsoltam eARC-ra és úgy a Dolby Access app egyből felismerte. Túrtam a netet, van ahol azt írják, hogy csak az újabban megy át, van ahol meg azt, hogy mindkettőn, legfeljebb romlik a minőség. Kipróbálom majd, aztán megírom.
Igazából a 120 Hz jobb lenne, de ha egy aránylag olcsó kütyüvel meg lehetne oldani, hogy együtt kezelje a kettőt, annyit még talán ráköltenék.
-
Nekem ugyanilyen van, de rendes átjáróval használom. Megnemmondom milyennel, képet tudok róla feltenni, ha kell. Valami aquara cucc. Azzal működött.
(egyébként azóta se volt időm a xiaomi cuccokkal foglalkozni. )Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #56543 üzenetére
Igen, amikor kerestem splittert, (más okból), ott is mindig ellentétes véleményekkel találkoztam. Persze, ott is külföldi forrás lett volna a befutó az ár miatt, de végül csak nem kellett, más volt a probléma.
És neked hogy tetszik amúgy a soundbar Atmos-al? -
addikt
válasz icemad #56544 üzenetére
Közben rájöttem...a fenti képen egy másik kamera lesz. Az enyém is egyben hub, de BT -n keresztül kommunikál. A kapcsoló meg Zigbee protokollon kapcsolódik.
A hőfok és páratartalom mérők sima BT -t használnak. Azért tudom a kamerával használni.
Néztem most Xiaomi Smart Home Hub 2 -t, azzal nem lesz gond.
Szerk.:
Kettőt vettem. Az egyik ajtócsengő lesz, a másik meg "néma" kapcsoló lesz villanyokhoz, ha éppen mindenki alszik. Végülis 3 féle vezérlést rá lehet programozni.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Közben rájöttem, hogy mindenképpen HDMI kell, mert az Xbox csak azon keresztül küldi át az Atmost, ARC/eARC meg csak azon a bemeneten van.
Annyira még nem teszteltem, meg többnyire a fejhallgatóval filmezek, játszok (néha-néha), de azt nagyon szeretem. Egy ezer éves Philips DVD lejátszót használtam 5.1 hangfalakkal (ezek a kis szarok), de mivel olyan régi, hogy még optikai kimenet sincs rajta, így maradt az Rca<->jack összekötés. Azzal is jól elvoltam, de mivel mobilon folyamatosan jönnek szembe ezek a rendeljkínait, tesztaréna, meg hasonló oldalak, így a banggoodról rendeltem ezt. Akkor drágább volt az alapára, de kuponnal és biztosítással kábé ennyire jött ki a végösszeg. Bevallom, nem is terveztem venni, de az impulzus elkapott. Elképesztő, hogy ilyen kis méretű cuccból és a mélynyomóból olyan hangok jönnek ki, hogy leszakad az arcom.
A szokásos Atmos demókat meghallgattam, meg bele néztem néhány filmbe, elég meggyőzőnek tűnt, de azért majd kíváncsiságból kipróbálom anélkül is. A 120 Hz-et és a VRR-t nagyon könnyű megszokni, de ha nincs alternatíva, akkor nyilván az Xboxot hagyom ott, azon jobban jön.
Szerk: fun fact, azt írja, hogy Csehországból jön, de Brémából indították, amely egyelőre még Németországban van. 8-án rendeltem, 11-én adták fel és tegnap délelőtt már itt is volt.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #56547 üzenetére
Szerk 2: szerintem rendelek online valamelyik itthoni nagy boltból egy splittert, aztán ha nem válik be, akkor visszaküldöm.
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #56548 üzenetére
Na, pont ezt akartam írni, de megelőztél. (Ugyanezt tanácsolták nekem is, amikor keresgéltem, nálam lutri volt, hogy a splitter egyáltalán megoldja e a problémát)
Szerk:
Kíváncsi leszek mire jutsz. És jól nézd át a speckókat rajta[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Egy órája keresgélek, de eh, már elment tőle a kedvem. Switch az van dögivel (nem hiszem, hogy egy 10000 forintos vagy olcsóbb cuccal foglalkozni kéne), splittert nem nagyon találok, legalábbis olyat, amelyik biztosan HDMI 2.1...
Akkor ezek szerint te inkább elengedted a dolgot?
Holnap tiszta fejjel még egyszer ráfutok a témára, ma már megint elment a kedvem a játéktól is, úgyhogy megnézek valami filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest