- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bep
őstag
Veszprém -
Bep
őstag
-
Guitar14
senior tag
Végre ez is megvan. Jó ideje kerestem már mert elég ritka darab.
Kb. most van meg minden (engem érdeklő) NFS rész (újabbak GPU-ban játszhatóak)
Egy második résznek PS1-re még örülnék de nem bírná azt az idegrendszerem.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Én a Wii-t már megjelenés után volt lehetőségem kipróbálni egy ismerősnél + a media marktban mikor kijött a Sports Resort. Engem akkoriban lenyűgözött a Wiimote működése. Kb ezekkel egyidőben fogtam először DS-t is, az meg cserediák programban akikhez kimentem.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
Érkezett hozzám egy Amazfit Band 7. Kipróbálom vele is, mert kényelmesebbnek tűnik, mint például a Huawei Band 7. Meg ahogy láttam a teszteket pontosabb is.
Ingyen volt, szóval max. eladom, ha nem válik be. Bukni nem fogok rajta. Az biztos, hogy nekem a nagyobb órák totál kényelmetlenek alvás közben. Próbáltam pár fajtát.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Szerintem a wii-t még a mai napig érdemes beszerezni. Az ára sem vészes már. Nálam az a legjobb Nintendo gép. Bizonyos tekintetben jobb, mint a switch. Te meg úgy is retrozol. Annyi jó játék van hozzá, hogy az hihetetlen.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz icemad #55770 üzenetére
Jah azt tudom. Meg a parti játékokat is nagyon dicsérik, szóval kifejezetten családbarát.
Viszont a Nintendo konzokokkal egy időre leszámoltam. Várom az új gépet, aztán meglátjuk. OLED sem nagyon pörgött már, de nálunk a gyerek még túl kicsi hozzá. A másik pedig még meg sem született.
Később majd valószínű visszatérek a pirosakhoz.
-
addikt
Nem saját.
-
-
addikt
válasz icemad #55775 üzenetére
Igen, követem én is a híreket. Nálam mondjuk már unalomba fulladtak a Pókemberes videojátékok. Magát a témát szeretem képregényben és filmen is. Akkor is, ha már "néha" nem tudják hova fokozni...
Jó lesz majd később olcsóbban, nekem ennyit már akkor sem ér, ha nagyjából tökéletesen össze lett rakva.
[ Szerkesztve ]
-
Nem az a baj, maga a játék zseniális, tényleg szuper. Csak itt is megjelent egy csomó bug. Ma az egyik missziónál csak annyit kellett volna csinálni, hogy megnyomom az L1+x-et. 30 perc alatt sem tudtam megoldani. Ps5 újraindítás, játék mentés visszatöltés, másik kontroller, semmi sem oldotta meg. Egyszerűen nem veszi be, hogy nyomom a gombot....Szóval ma már pihenő pályán van a játék, meglátjuk majd holnap...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz icemad #55777 üzenetére
Bugokra gondoltam én is. Azt csak mellékesen jegyeztem meg, hogy engem akkor sem érdekelne teljes áron, ha nem lenne vele semmi probléma. A játék persze érdekel, de majd később.
Most is van mivel játszani. Bár mostanában kicsit hanyagolom a konzolozást.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Westend volt Playitstore, azota Ventaris bezárt.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Bogyi007
veterán
válasz homerhamm #55779 üzenetére
Vagyis egy újabb ex576 boltnak is annyi...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mike1334
veterán
No megvan a második platina Ps-en, a Csucsima után a God of War. Még mindig jó játék, meg kell hagyni
Ezután RDR2-t szerettem volna játszani újra, de nem csináltak a nyomoroncok new game plust, szóval kapják be...Gotham Knights és a Judgement első része jön, nem tudom melyiket kellene, hmhmhm..játszott valaki valamelyikkel?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bep
őstag
Csak a MOL székház beázik, semmi különös
-
Steve1207
veterán
válasz mike1334 #55784 üzenetére
Judgment top ezzel a nyugatiasabb felépítéssel/vezetéssel és a detektíves, krimis elemekkel, jobban szeretem, mint a Yakuza szériát. Gotham részemről teljesen átlag játék, anno elkezdtem, most pass-ban is a "majd egyszer vagy kivezetéskor" kategória annyira sterilnek és élettelennek éreztem. De homerhamm pl végigjátszotta, ő többet tud róla mondani, hogy sztoriban megéri-e egyáltalán nekivágni.
.
-
-
Zsadi
őstag
Ez még mindig fáj
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz homerhamm #55794 üzenetére
Nekem bejött a dizájn. A külső és a belső is. Utóbbi is elég ésszerűen volt felépítve, gyakorlatilag körbe ölelt vezető rész és mindent könnyen, jól el lehetett érni.
Nem lenne olyan drága és nehézkes a fenntartása, akkor szívesen tartanék egy utolsó 9-5 -ös verziót.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
aki teheti és van rá lehetősége az nézzen fel, részleges holdfogyatkozás zajlik
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
addikt
válasz homerhamm #55799 üzenetére
Pedig a fenti képen lévő autó elég régi dizájnból lett összekalapálva. Vagyis némileg modernizálva, de az alapjait a retro izomautók teremtették meg. Szerintem baromira látszik rajta.
De anno ott volt márkán belül az 504 coupe is, mint inspiráló modell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Motoros topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest