Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz 04ahgy #79742 üzenetére

    Ez okés, de ugye két párhuzamos szovjet nehéz ágról mondtál tankokat. A brit esetben csak akkor jöhetne ez szóba, ha valaki a tier x tank mellett valamelyik másikat is megtartja. Ez nem túl életszerű, de ha így van, akkor valóban működhet, bár még itt is bekavarhat, hogy tier8-tól nincs rádiós sem, de mondjuk ez már nagyon részlet kérdés és szerintem elenyésző azok száma, akik megtartják valamelyiket a tier x mellett.

    (#79743) bluyoo Igen, az egyik töltő benne marad a TOG-ban. Tier8-tól meg a rádiós sem kell, az is marad a TOG-ban végleg. Azért mondtam, hogy nincs olyan nagy gáz, főleg mióta buffolták a prém tankok legénység képzési funkcióját és minden legény +50%-t kap. Az egyedüli hátrány, hogy a dupla xp-t, amit a gyorsított képzés ad, TOG specifikus legény(ek) kapják és abból már nem profitál a brit nehéz tank, de ez minden, a plusz 50%-t megkapják.

    Egyedül a churchill I trükkös kicsit, abban két lövész van, ki tudja miért? Oda venni kell egy 75%-os aztán tovább már nem lesz rá szükség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák