Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Rico33 #6688 üzenetére

    Én vhw-val értek egyet. Ő sem azt mondta, hogy hozz 150%-ot magadból, hanem legalább az agyad használd gondolkozásra. Nem olyan nehéz az.

    Én is casual vagyok, nem klánozok, nem CW-zek, csak simán hagyom az agyamnak, hogy tanuljon. Amikor látok a társaimtól egy-két jó fogást, manővert, akkor később én is kipróbálom és hasonlók. Én teljesen casual vagyok, mégis a lent ismertetett bűvös 1200 felett van az eff/WN6/WN7 értékem is. Pedig a legkevésbé sem töröm agyon magam, hogy halálra gyakoroljam magam. Az utóbbi fél évben heti (!) 3-4 órám van játszani.

    Sajnos manapság az emberek felháborodnak amikor felmerül az, hogy tanulni kéne. Mereven, makacsul elutasítanak mindent az emberek ami tanulással kapcsolatos. Egy multis videojátékban is van tanulógörbe, mindenki pancserként kezdi, aztán megtanulja a fogásokat, esetleg utánaolvas a játékmechanizmusnak (fórumon, rajongói oldalon, hivatalos oldalon, stb).

    Erre egyre kevesebbek képesek manapság. Az emberek imádnak a szellemi posványba süllyedni, ByeAlexet dúdolnak és Való VIlágot bámulnak és imádják, élvezik, hogy a legkevésbé sem kell az agyukat használni. Funkcionális analfabéták, két darab kétjegyű számot nem tudnak összeadni és két sornál hosszabb szöveget el sem olvasnak. Amikor egy WoT-ban kezdő haverom kérdezett a játékról, akkor belinkeltem neki egy magyar nyelvű leírást az észlelési, álcázási rendszerről, sebzési modellről, stb... nagyjából 10 perc alatt elolvasható, de könyörgött, hogy inkább foglaljam össze, mert ez túl hosszú... :W

    Múltkor moziban voltam és nem volt sehol leírva, hogy feliratos lesz a film. Én nagyon meglepődtem, de örültem neki, mert sokkal jobban szeretem így. Erre nagyjából a fél terem kiürült és felháborodottan mentek ki, hogy visszakérjék a pénzüket, mert 98 percen keresztül olvasni kellett volna... Mondtam magamban, hogy menjetek, haljatok bele az agysorvadásba... :W

Új hozzászólás Aktív témák