Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Ha én ezt megérteném. Vezet az ellenfél 11:4-re és foglalnak, nem sok van hátra.Ok, ez a csata elment, hagyjuk. Annak nincs értelme, hogy sebzek maximum egyet vagy még azt sem és közben kilő a túlerő. Ilyenkor szerintem a helyes lépés az, hogy hagyni kell őket fejezzék be és jöhet a következő csata. xp és kredit farmolás céljából legalábbis.

    Sajnos mindig vannak olyanok, akik a hőst akarják játszani, tőlünk egy tank beáll a foglaló körbe, hogy ne tudják befejezni a foglalást. Nem harcol, semmi, csak beáll oda, hogy ne hagyja az ellent befejezni. Mondjuk az ellenfelet is minősíti, hogy csak állnak és várnak sokáig. A pálya erlenberg, középen a sok ház miatt van takarása, de ennek akkor sincs értelme.

    Közben persze minket a másik oldalon szorongat az ellenfél és ki is lőnek mindent tankot úgy, hogy én egyet tudok lőni, ami lepattan ahogy kell és utána kapok azonnal vagy 3 találatot meg a tárasokból azután folyamatosan és esély nincs még sebezni sem többet.

    A foglaló tankunkat szintén sec perc alatt kilövik miután velünk végeztek, úgy, hogy semmit nem tud sebezni.

    Amit nem értek ilyenkor, hogy mi a bánatnak áll be a baromarcúja ilyenkor a foglaló körbe?

    Ha harcolni akarna, akkor megértem, bár nem örülök neki, hogy fizethetem a javítás költségét, de az még rendben lenne. Menjen oda és harcoljon, ha akar de ez egy akkor phaszság, amit csinál. Védő díjat nem kap érte. XP-t nem kap érte. Egy dolgot ér el vele, hogy az ellenfélnek van ideje kényelmesen kilőni minket, akik még harcolnak. Ja igen, és az ellenfélnek tesz segítséget ezzel, mert a sima foglalással kevesebb xp-t kaptak volna, de így jobban jártak, mert minden tankot kilőttek.

Új hozzászólás Aktív témák