Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz KisApám #32873 üzenetére

    Az ARL-nek jó az átütése, de ha nincs teljesen beszűkülve akkor szinte garantáltan mellémegy és pattan általában. Kevés az olyan gyenge pont, amelyiket ne pattintó felület venne körbe, de a komplett tankot is simán elhibázza, ha nem tudom megvárni a teljes becélzást.

    Néha már a hajamat téptem vele városi harcban közvetlen közelről akkora melléket lő. Nem egyszer, hanem sokszor vagy vártam, ami nagyon kellemes, hátha valaki addig meglő, amíg célzok. Még a második kezdő ágyút az amx-hez kifejlesztem vele, aztán adom el a csába. Egy újabb tank, amivel talán soha nem lesz ászom, pedig mentem vele full arannyal, de ha top tank, akkor nehéz vele annyi xp-t összeszedni, hogy elég legyen. Ha meg alul van, akkor is várni kell a lövéssel és nagyon nehéz meglőni mozgó ellenfelet, mert botrányos amennyire félre tud lőni és ahhoz képest meg lassan tölt be.

    Biztos sokan szeretik, pedig ez megint egy olyan tank, aminek van egy jó paramétere, az átütés, aztán, hogy ehhez mennyit kell ügyeskedni vele, hogy betaláljon is, az már nincs ugye benne a táblázatban. Én nem szeretem, de ez egyéni vélemény, nem akarok flamet ebből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák