Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz szallasi007 #186905 üzenetére

    Nála ez a kimegyek 3 tank elé tudatos taktika. Direkt ezekre a 10k sebzéses csatákra hajt rá, ehhez pedig sokat kell kocáztatni. Risk it for the biscuit.
    Kedvező volt neki az mm, VK-val sok 8-as tank ellen. Igazából ott ez elején volt kicsi szerencséje amikor nem lőtték be meg volt egy szerencsés lövése a 9-es lengyel heavy kupolájába. Ezeket a csatát lényegesen nem befolyásoló eseteket leszámítva tök átlagos rng volt.
    Az meg hogy vakok és süketek ellen játszott, sajnos tele va na játék vakokkal és süketekkel szóval gyakran találkozik velük az ember.
    Egyébként az átlagsebzés azt igazolja, hogy bejön neki ez a yolo taktika. 2 napja szerezte meg a chieftaint és már van vele 200 csatája. 4500 átlag sebzéssel.

    Ami a pattintós küldetést illeti. Nehezebb megcsinálni mint régen. Sokkal több a gyenge játékos mint régen, de mégis a mai gyenge játékosoknak van annyi eszük, hogy ha nem tudnak belőni akkor megnyomják a 2-es gombot ha az sem működik akkor meg a 3-ast vagy otthagynak. Ritka az olyan eset hogy nem tudnak belőni de próbálkoznak.

    (#186914) @jano_77:
    Emilia folyamatosan 100-150 között ugráló pinggel játszik mégis jól megy neki, mint látod. :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák