Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szallasi007

    őstag

    válasz notika77 #186284 üzenetére

    Ez a táblázat aranyos, nekem legalábbis ez ugrik be.
    Megvettem a progetto-t, mentem vele hirtelen 120 130 csatát közel 3k avg wn8 értékkel. Na szombaton és vasárnap leültem játszani. Na hát itt 20 egész csata alatt konkrétan olyan szinten rosszul sikerült mindent csinálnom hogy az vmi borzalom.
    Az első és legfontosabb volt hogy azt hittem a másik 14 nem egy buta majom valamint sajnos nagyon ment a hétvége bot farm.
    Ami viszont rettenetesen felbosszant az a tier 10 gold eső. Botrány hogy a meccsek után megnézem ki lőtt ki és a 48%-os buta mint a föld semmit nem ért az egész játékból csak annyit hogy a heat az mindenre IS jó. Megy előre és ketté pisil a rohadt gold ammo-val. Az meg hogy tier 10-ben átlag 3 arty van hányás. Ha előre megyek akkor az arty láncol vagy szivat rommá, ha még hátul állok elmegy a csata.
    Obj 260 arty küldetéshez konkrétan lefarmoltam a szovjet arty ágat és nem tudom megcsinálni az utolsó küldetést mert nincsenek elég hosszú csaták.

    Az hogy egy értelmes heavy nincs a játékban mert konkrétan nincs front páncélja csak a retek 279e-nek az vicc.
    Közepesen tankkal tier 9-ben ha van egy minimális értelmi képességed akkor konkrétan a 2k wn8 gold nélkül simán hozható.
    A rohangáló francia genyó meg az igazi vicc jármű. Ha ideges voltam eddig artiztam, most meg be ülök ebbe a Ferrariba és körberöhögöm autó-aim segítségével az egész pályát.

Új hozzászólás Aktív témák