Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Viktoár #153440 üzenetére

    Te ugyanúgy trollkodsz és tojsz arra amit ő ír és linkel. Neki nincs bizonyítéka arról, hogy nem csal a wg, neked meg nincs arról hogy csal. Nem fogjátok meggyőzni egymást, felesleges vitatkozni.

    Azért leírom én is mit gondolok erről a manipuláció elméletről:
    Az mm-ben lehet manipuláció. Ha sokszor nyersz akkor egy idő után több "vesztes"-sel rak téged egy csapatba, de ez fordítva is működik, ha sokat buksz akkor meg "nyertes"-ekkel rak össze. De ez a manipuláció ha létezik akkor szerintem csak és kizárólag a csapatösszeállításra vonatkozik. Csatán belül már nincs semmilyen manipuláció ami az egyik oldalt segítené vagy hátráltatná. Rng van, de nem az egyik csapatnak +25% a másiknak meg -25%, hanem mindenre egyformán vonatkozó teljesen random érték épp ahogy működnie kell. Ha egy csatában végig negatív rng-t kapsz akkor az pech, nem manipuláció, ez mindenkivel előfordulhat és a nagy számok törvénye alapján elő is fordul. Erről szól az rng, a lottón is vannak akik nyernek és vannak akik nem, de elkezdhestz dobálni egy dobókockával és ott is lesz olyan hogy sorban dobod a hatosokat és olyan is hogy sorban az egyeseket.
    A legtöbb nagy arányú vereség pedig nem azért van, mert mindenkinek negatív rng-je van vagy mert a rendszer nem engedi érvényesülni azt a csapatot, hanem azért, mert taktikailag a vesztes csapat rossz döntéseket hoz. Pilsen-en ha tele van erős top tier nehéztankokkal az ellenfél és a csapatom bemegy a hangárokba lemészároltatni magát az a wg manipulációja? A wg réveszi a sok birkát, hogy ölessék le magukat? A csaták 80%-a ilyen taktikai dolgokon megy el és erre te is rájöhetnél ha kiemelemznéd a saját nagy arányú buktáid.

Új hozzászólás Aktív témák