- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanislav84
tag
válasz jr1994 #131091 üzenetére
Én fél-3/4 évig játszottam vele, aztán szünet (nem a játék miatt alapvetően). A hajók stockként sokszor elég rosszak, mint itt tankosban, de azért viszonylag hamar ki lehet fejleszteni azt, ami alapvető (általában hajótest fejlesztés a legfontosabb, többi az plusz, és van ami nem is szükséges). Nincs ilyen súlylimit, mint a tankosnál, így alapból lehet mindent pakolni.
Alacsony tiert nagyon jól megcsinálták, hogy nincs olyan érzésed, hogy labdába se rúgsz. Fél év alatt tier 9-ig jutottam egy ágon, és másik 4 ágon tier 8-ig. Csaták hosszabbak, átlag 13-15 percesek (max 20 perc). A csaták koncepciója más... a campelés nem ér semmit kb, sidescrape helyett hajótest lövedékek felé fordítása számít, így könnyebb lepattanókat szerezni; ha a hajótested oldalát mutatod, azzal AP-val a lehető legnagyobb sebzést okozzák rajtad (mondhatni critical), és szerencsétlen esetben 20 másodperc alatt eltüntetnek.
A prémium idő inkább csak tier 7 felett számít kreditben... tier 10 szinte mindig veszteséges még prémiummal is. (pedig nincs prémium lőszer, csak hajó javítás, illetve a prémium használati cikkek)
Alapvetően nyugisabb, lassabb játék, sokkal több dolgot előre el kell döntened viszont a meccs folyamán... jobban előre kell tervezned. (lévén nem tudsz csak úgy elbújni, elmenekülni az ellenfél elől... persze van pár kivétel)
Rég játszottam vele, de ha lenne pár ember időnként szívesen visszanéznék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest