Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodar
senior tag
válasz boncser #65575 üzenetére
Az igaz. Én mindig ott veszek telefont, ahol a legolcsóbb. Ha függetlenül a legolcsóbb, akkor kártyásat veszek, ha előfizetéssel, akkor azt. Nem hinném, hogy van különbség a szolgáltatók között. Sem árban, sem a szolgáltatásaik minőségében. Mindhárom szolgáltatóval volt már tapasztalatom, földrajzi helytől függ, hogy melyiknek hol milyen a lefedettsége, mindháromnak vannak szürke foltjai (talán a legtöbb a Vodafone-nál), percdíjban és hasonlókban pedig mindegyik ugyanott van, max. csak valami pillanatnyi szuperakciós kedvezménnyel tűnhet ki egyik a másiktól, de az is csak időleges. Most épp a Telekomot választottam, mert a készülék és a havidíj pillanatnyilag ott volt a legjobb erre a mobilra. De pl. stickes mobilnetem meg a Telenornál van.
Jó tanács: mindig a netről rendeljetek, mert mindig van netes kedvezmény. Most pl. 11 ezer Ft-tal olcsóbban kaptam meg a Lumia 735-öt, mintha "offline" üzletben vettem volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest