Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pushalias

    addikt

    válasz btudos #5943 üzenetére

    Lássuk.

    Szerintem a Lumia kijelzője egy hangyafasznyival mintha jobb lenne, például a feketéje nekem feketébbnek tűnik. Holnap összevetem őket rendesen. Mindkettőé szép ettől függetlenül, bár persze nem AMOLED.

    Hangra jó kérdés, mi van, mert a Lumia jobb, mint vártam, tehát megint majd holnap összehasonlítom. Egy biztos, a 710 hangjával össze sem lehet vetni, nincsenek egy súlycsoportban. Az is biztos, hogy a Lumia fülesének a 8X-é nem ellenfél. Nem is értem igazából, mert a Beats mellé adhattak volna valami jobbat. A Nokiáé sem ultra HiFi, de eleve az agyba dugós megoldás jobban kiadja, és jóformán nem zavarja a kinti zaj, ami az akármilyen jó füles hangzását is hazavágja. Márpedig a fülest értelemszerűen nem elsősorban otthon használod, hanem közlekedés közben, ami bizony nem zajtalan műfaj. Már a Surrounddal is tapasztaltam, hogy a 710 fülesével egyértelműen jobban szól, mint a sajátjával.

    A külső hangszórót is majd holnap, amikor nem zavarok vele senkit, de az az igazság, én kihangosítástól soha nem vártam semmit. Egy ekkora kis izének akkor is dobozhangja van, ha kétszázezer HUF-os technikát gyömöszölnek bele. Ez van.

    Pluszok. A vezeték nélküli töltéstől picit melegszik a Lumia. Viszont ahhoz képest nem tölt sokkal lassabban. Mindenféle 60-70 százalékos hatásfokokat emlegetnek, az a gyanúm, a valóság kivételesen talán jobb.

    JBL láda a méretéhez képest kifejezetten kellemesen szól. Persze egy hordozható mini rádiómagnó méretű valamitől nem kell túl sokat várni, de kellemes csalódás volt, nincs dobozhangja, mélyecskéi is akadnak valahol, tisztességes kis holmi, házibuliban biztos jó hasznát lehet venni, bár én ilyenért egy petákot sem adnék. Már csak azért sem, mert egy korlátozottan mobil eszköz. Meg aztán először párosítani a telefonnal meglepően nem magától értetődő mutatvány.

    A WinMagazinon egyébként nagy eséllyel mégsem lesz közös teszt, legfeljebb oda-vissza utalások, de majd ide beírogatom az ilyeneket, ha az megfelel.

    Száz szónak is egy a vége, ezek ketten két igazi prémium készülék. Nem véletlen, hogy ennyire fogynak. Szerintem aki az egyiket fedezi fel magának előbb, az azt veszi meg, aki a másikat, az meg a másikat. Mert mind a kettő azt hozza ki az emberből, hogy get my fucking money right now. Az apró kis hibáik, meg a WP8-hoz kapcsolódó apró gebaszok ellenére. A WP7-hez képest is megalázóan gyorsak, jobb a felbontásuk, jobb a hangjuk, mindenben alázzák az elődöket. Nagyon csúnyán. Szubjektíven nekem összességében a Nokia eddig jobban bejön, de száz százalék, hogy sokaknak meg a 8X fog jobban tetszeni. Iszonyú pici különbségek vannak, ami nem véletlen ebben a kategóriában.

    [ Szerkesztve ]

    Honor 9 / HP 8470P

Új hozzászólás Aktív témák