Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Psychonaut

    addikt

    válasz peterk #20710 üzenetére

    1, K*vára tökmindegy, mennyi időt és pénzt ölnek a fejlesztésbe, ezt mindenki magasról leszarja. A végeredmény a lényeg, és a felhasználók most azt látják, hogy a WP a viszonylag jó (de messze nem tökéletes, lásd Skype) MS integráción és a sebességen kívül semmi, zéró, nulla előnyt tud felmutatni bármelyik konkurenssel szemben.

    2, Az Android baromira nem volt tele problémákkal, konkrétan az egyetlen problémája az időnkénti akadozás volt, illetve random fagyik (bár ahogy hallom ez utóbbi WP8-on is előfordul már). Ezen kívül gyakorlatilag minden működött és működik rajta, amire az átlagfelhasználónak szüksége van. És igen, az értesítések ezek közé tartoznak. Vagy az, hogy minden népszerű alkalmazás elérhető rajta. Láthatóan az embereket ezek a dolgok jobban érdeklik - a piac jelenlegi állása egyértelműen nem a Microsoftot igazolja.

    3, Az, hogy például az értesítések javítása (meg sok más dolog is, csak most ez volt a példa) nem prioritás, az rossz hír nekem, igen, mert engem érdekel, és rajtam kívül elég sokan vannak még így vele. Viszont ha ezeknek az embereknek a következő telefonja nem WP lesz, akkor már nem csak nekik lesz rossz hír, hanem a Microsoftnak is.

    4, Minden rendszernek vannak hibái, de az a leghülyébb hozzáállás, hogy "jó, hát, akkor ez ilyen, nem fog változni". Verni kell az asztalt, hátha változtatnak rajta. Rosszabb nem lesz ettől a világ.

Új hozzászólás Aktív témák