- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
-
törölt tag
Na ma is volt pár anomália
Annyira kérte, hogy rebootoljam már hát megtettem, erre magától átrakta a háttérképet valami másra. Most pár perce azt írja jelentkezzek be ismét az MS fiókba, de mire odaviszem az egeret eltűnik a figyelmeztetés
Ma egyébként egy olyan ablak jött fel, hogy értékeljem a Google Chrome-ot[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
no egy elég jó build van a csőben Gabe Aul állítása szerint, reméljük a héten kapnak valamit az Insiderek.
We have a really good PC build in the pipeline right now. Loving it.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kovacszk
senior tag
Sziasztok! Gondoltam teszek egy próbát, felraktam a 074-et, a gond hogy nem tudok belépni se a settings-be se a képernyőbeállításba. Settings-re hiába kattintok nem csinál semmit, a képernyő setup-ra pedig kidobja hogy nincs alapértelmezett program valaki tud segíteni?
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
prolad
addikt
válasz Dr.FantastiK #5500 üzenetére
Nálam ilyen gond nem volt (hd4600+750m),tegnap állt be a gép, amikor új NV drivert (ami elvileg már win 10hez van) tettem fel, csak reset segített, de elvileg felment. Majd este tesztelem, hátha ezzel több játék megy majd.
-
Воланд
titán
fast ringbe jon ma uj build, de a spartan sokat fagy amd gpu-val rendelkezo gepeken. szoval a topik tele lesz a frissites telepitese utan, hogy "me' fagy nalam ennyit a spartan, az ms mar megint mindent elcseszett" hozzaszolasokkal.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #5512 üzenetére
nem tudom.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
sőt IE esetében is gyakrabban előfordulhat, de remélhetőleg egy héten belül jön AMD GPU-soknak is patch.
AMD CPU esetén ez nem áll fenn, csak GPU only
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz tatararpad #5512 üzenetére
slow ringbe nem fog jönni, szóval szerintem nem
-
pzstm
titán
10122-es build lesz
-
azopi74
addikt
Wzor legújabb folyosói pletykája:
Windows 10 To Be Offered To Windows XP Users For $39
Mérget azért ne vegyünk rá...
-
törölt tag
válasz azopi74 #5520 üzenetére
Ha igaz, akkor egy rövid időre jól megugrik majd az XP-t használók tábora Az ember vesz (majdnem) fillérekért egy XP-t, és lesz legális 10 belőle.
Amúgy vicces, hogy "Windows XP computers need hardware upgrades to run Windows 10", aztán felsorolja az XP követelményeit. Szerintem a 233-as AMD-n a Vista sem nagyon indult el.
-
törölt tag
válasz azopi74 #5522 üzenetére
A Vista nekem erősebb hardveren is lassabb volt, mint a 7
Warter: Esetleg megvárod, amíg a Microsoft közli, hogy a Vistáról frissítés szintén 40 dolcsi, aztán frissítesz Vagy a fehérítési akció keretein belül olcsóbban frissítesz. Majd meglátjuk, hogy ez hogy történik. Amúgy Ballmer már régen lemondott róla, a cégeknek meg már szinte nem is létezik.
-
azopi74
addikt
-
-
ArsenalF
aktív tag
Van arra valami mód hogy a egyetlen hozzáadott MS fiókomat töröljem a rendszer alól, és újra hozzáadhassam tiszta lappal, nem mentésből visszaállítva?
-
Dr.FantastiK
őstag
mindenesetre piszokul zabalja a Ramot es az intel 940 procit a 10074 Spartan. 4 video-s lap kinyitva oszt majdem 50 % proc, 3 Gb Ram ..
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
azopi74
addikt
válasz Dr.FantastiK #5531 üzenetére
Nálad valami gond lehet (GPU driver?), megnéztem i5-ön, négy youtube HD stream, külön tabokon, proci 5-10% között (streamenként 1-4% között), RAM streamenként kb 150 MB.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz azopi74 #5532 üzenetére
Na az van hogy a quick access cucc windows explorerben már 3 build óta megvan romolva, kb bele is törődtem, de ma más miatt létrehoztam egy új local usert próbaképpen és ott láttam hogy a quick access tökéletesen működik. Ezért szeretném ha úgymond egy új felhasználóként hozzátudnám adni a mostnai felhasználómat, és ne backupból kanalazza vissza a dolgaimat. Az egész gépet nem szeretném azért újra telepíteni.
-
prolad
addikt
válasz Dr.FantastiK #5531 üzenetére
Csak bizonyos oldalaknál szokott ez gond lenni nálam,pl. Phonearena.Annál 1 tab bekajál akár 2 giga ramot is.
-
pzstm
titán
Good morning #WindowsInsiders! Today we have a new build for PC - 10122. We'll start making available in just a couple of hours, stay tuned.
-
törölt tag
Nektek sem megy az Insider Hub ?
"To access the Insider Hub, make sure you’re connected to the Internet and signed in with a Microsoft account that's registered in the Windows Insider Program."
És van ott egy refresh gomb ami semmit sem csinál. Kb. mikor szokták elérhetővé tenni az új buildeket a mi időnk szerint ?
-
azopi74
addikt
Since we made th call to release 10122 last night (you voted!) Langs/editions will roll out through the day - most this AM, the rest by EOD
Valakinek kijött már az update? Én Enterprise x86 en/us-en vagyok, még sehol semmi. Remélem AM lesz, nem EOD, mert az magyar idő szerint hajnal lenne....
-
pzstm
titán
HA kicsit visszaolvasol láthatod, hogy fast ring only lesz első körben, vagyis hivatalos ISO ebből nem lesz. Gatyába kicsit jobban bele van rázva, persze AMD GPU-val sokat fog fagyni.
Kérdéses, hogy mennyire fog jól menni a Te hardvereden, de én is kíváncsi vagyok.... (SP3-n nemigazán van baja MSFT alkalmazottak szerint)
-
bzoley
veterán
Folyamatosan olvasom a topikot, tudom hogy volt róla szó, csupán hangosan gondolkodtam. Most nem frissítenék 8.1-ről, nulláról telepítenék. Hw-rel eddig sem volt gond, nem túl kényes fajta. SP3 viszont nem egy kimondott pc ezer féle variációban, valamint arra gondolom jobban odafigyelnek, mégiscsak saját gyerek.
-
Warter
addikt
És már jön is.
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest