-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz Mukucs #53196 üzenetére
A win sara+gép függő. Ébredéskor nem tölti újra a drivereket és azok hibásan működnek.
Próbáld ki az MPCHC-t vagy a Potplayert. Ha azokkal is így csinál lehet érdemes egy tiszta telepítést csinálni. Nekem a régi alaplapomnál voltak ilyenek (Brazos).
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
viperabácsi
addikt
válasz viperabácsi #53203 üzenetére
Közben meg lett
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
Amúgy semmin nem változtatott a hiba ugyan úgy fenn áll .
-
ooloo
őstag
Üdv,
Mennyire gáz itt az aprón Win 10 pro operációs rendszert venni ?
Úgy értem , hogy a termékkulcs a későbbiekben érvényét vesztheti ?
Az esetleges választ köszönöm
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
pc360
addikt
Üdv!
Az egyik Win 10-zel van némi gond, mivel feltűnően nem enged a C-re felülírni fájlokat, vagy a Firefox nem jegyez meg bizonyos beállításokat.
Egyedül annyi történt egy hasonló, de jól működő variánshoz képest, hogy a basic nyelvet átállítottuk angolra. Persze, egy csomó minden maradt félig magyarul, szóval amúgy sem teljes az öröm.
Mi lehet a probléma forrása, vagy a megoldás? Állítsuk vissza a rendszert magyarra?
+ Kérdés: az indexelések kikapcsolása lehet az oka annak, hogy nem hajlandó a control panelen belül találatokat dobni?
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
DS39
nagyúr
válasz viperabácsi #53205 üzenetére
ha azon a gépen megosztasz egy mappát, azt látja a többi gép?
(egyébként ebben a kérdésben ez az otthoni csoport nem sokat számít, lényeg hogy egy alhálózatban legyenek, pl. ugyanahhoz a routerhez kapcsolódjon mindegyik és legyen bekapcsolva rajtuk a hálózatfelderítés)[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz viperabácsi #53209 üzenetére
próbáld meg itt (és így) felvenni a megosztott nyomtatót:
ide úgy jutsz el, hogy eszközök és nyomtatók, nyomtató telepítése (itt majd keres...) és alul van egy link, hogy az általam keresett nyomtató nem található a listában. (az első példát javaslom, \\számítógépnév\nyomtatónév)
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Helló!
Windows 10 alá lehet valahogy OpenGL -t támogató intel HD 3000 drivert varázsolni?
Pontosabban valahogy működésre bírni?havri
-
tordaitibi
veterán
válasz apatyas #53188 üzenetére
Köszönöm a reagot,
én is a directx hibájának vélem az elcsúszott, és felbontáshibás képet.
Keresgélve, találtam egy leírást, aimit követve sikerült a dx12 mellé a dx9-et felvarázsolni, de javulás semmi.
Feladtam.
Menne a win7 szívem szerint, de ez egy mini pc előtelepített tizessel, fizikai képtelenség a hetest rárakni. -
VoidXs
nagyúr
válasz tordaitibi #53094 üzenetére
Ugye nem D-Subot használsz?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz havri1 #53216 üzenetére
Általános irányelv, hogy ha nincs Win 10 driver, a 8.1 is jó, nagy valószínűséggel működik. Az Intel pl tapasztalatom alapján működik. Itt van egy. De az Update-nek is le kellene húznia. A támogatottsági listát pedig erre leled.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
quailstorm
nagyúr
válasz havri1 #53216 üzenetére
Omega 5.0-val próbálkoznék. Az W10-re van.
-
VoidXs
nagyúr
válasz tordaitibi #53220 üzenetére
Igen, analóg kábelen mindenféle torzítás lehetséges, jellemzően a hibás szinkron, ami főleg akkor rossz, ha fél pixelt csúszik a képed, és nem tudod korrigálni, mert a monitorod csak pixelenként tudja odébbtolni a képet.
-
pc360
addikt
kösz a semmit
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Olyat kérdeznék hogy telepítéskor írtam be a kódot amit a Winhez adtak, de ahol piros vonal van ott nem az a kód szerepel ami a kártyán. Ez normális ?
Vagy újra be kellene írnom a piros vonal mellett, ami a kártyán van?Win10 Home USB BOX HUN.
És a Számítógép nevét még átírhatom tetszőlegesre? És ennek mindig ugyan annak kell majd lennie OP rakás után is?
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz tordaitibi #53229 üzenetére
Van indexelés letiltása és "egész keresés" letiltása külön? Nekem ez is új.
Szerencsére csak játékgép, munkára Fedora...Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
junior11
veterán
Sziasztok egy kis segítség kellene. Van 2 gépem otthon, egy laptop és egy asztali gép, mind2 ugyanazzal az MS fiókkal használva már régóta (Outlook-os mail), viszont már egy jó ideje az asztali gépem nem szinkronizálódik vmi ismeretlen oknál fogva - gondolok itt olyan dolgokra pl. bejentkezéskor és után nem jelenik meg a képem a mail fióknál csak egy üres ábra, nem szinkronizálódnak a beállítások, háttérképek és egyéb Win-es dolgok a laptoppal, régebben pár másodperc után megtörtént, és az MS Edge szinkronizációja sem működik. Vmi ötlet? Nem szívesen telepíteném újra az asztali gépen, mert amúgy semmi gond a működésével. Mit gondoltok? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
fradi81
veterán
Hello
Ha van egy speciális wifi hálózat, aminek még a hitelesítési adatai is mások lehetnek mint egy normál wifinek, (mert ezek meg vannak adva) akkor ezeket be tudom-e írni a windowsba úgy, hogy ha az a gép majd odakerül ahol ez a wifi van, akkor már magától rácsatlakozzon beavatkozás nélkül?
moto g72, Ninebot d28e
-
tordaitibi
veterán
válasz VoidXs #53222 üzenetére
Köszi hogy foglalkozol a nyűgömmel,
itt nem egy fél pixel gondom van, az 1/3 kép ki van csúszva a monitorról.
Ez a teljesképernyő, ahol gyakorlatilag játszhatatlan,
alatta ablakos módban, ott látszik minden.Valaki nemrég linkelte az Omega5 Intel videodrivert, az segíthetne a problémán,
ha jól értelmeztem OpenGL,
a játék ebben a módban azonnal kifagy, directx módban fut, de a fennti hibával.
Ha jól okoskodtam, ha nem elnézést, nem vagyok vérprofi. -
viperabácsi
addikt
A hálozat úgy néz ki van egy T-home -os Sagemcom F@ST3686AC router ami mögé van akasztva egy ASUS RT-AC55u router AP módban. Az egyik gép a sagem-be van dugva a másik meg az ASUS -ba. Az IPTV-s boxok működnek .
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz tordaitibi #53234 üzenetére
Nekem ez olyannak tűnik, mintha felbontási gond lenne. Meg kéne nézni, hogy amikor teljes képernyős módban megy a játék, milyen valós felbontást tesz maga alá (egy csomó játék vagy bedrótozva, vagy a játékon belül állíthatóan megváltoztatja az általad gondolt felbontást). Ha belülről állítható, akkor a külső moni natív felbontására kéne állítani a játékot (a betöltő képernyő még így is lehet, hogy másban marad, de ténylegesen belépve a játékba már jó lesz), ha nem állítható, akkor meg kéne nézni, hogy a kivánt felbontás beállítható-e a külső monitoron teljes felbontásnak.
Ha semmiképp nem sikerül összehozni, valoszínű még mindig van egy lehetőség nagyképen játszani: a játék idejére átvonulni csak a külső képernyőre, azaz nem kiterjesztett vagy második monitorként használni, hanem egyedüliként.Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
quailstorm
nagyúr
válasz tordaitibi #53234 üzenetére
Ez inkább LCD monitorgond, nem szeretik a nem natív felbontást. W8 óta jobb a kezelés, fekete sávokat hagy ki az OS torzítás helyett, de ez nagyon pici. Nekem jobbára 1280x1024-en kellett 1280x960. Az már jó, W7-en még nem.
Windowst én is megpróbálnám levenni felbontásban, meg másik monitor erre a célra. Ha jól látom szélesvásznú. A program meg marha régi, nem a W10 hívásait használja, csak legacy módban megy úgy ahogy.
-
Redneck
nagyúr
Jelenleg 7 64bit van fent az SSD-n és játékra használom a gépet. Jobban járok a 10-zel? Aprón vennék egyet mert állítólag megoldaná a memory leak problémát GTA V alatt.
Amúgy semmi bajom a 7-tel, nagyon szeretem. CSGO, BF4, GTA V pörög a legtöbbet.
Régebbi játékokat is szeretnék tolni (Steames vagy régi GFWL programokat).[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
margithid
veterán
Olvastam valahol, hogy a win10 elkövetkező frissítésébe bele fog kerülni a frissítések elhalasztása ténylegesen? Vagyis, hogy akár 1-2 hétig is el lehessen halasztani, ne csak 1-2 nappal.
-
tordaitibi
veterán
válasz AlyrArkhon #53237 üzenetére
A játékon bármilyen felbontást be tudok állítani:
Természetesen a monitor natív felbontására van állítva, mivel az eredeti játékok 4:3 képarányra készültek zömében, kicsit széles, szét van húzva a kép, de nem zavaró.
Nincs kiterjesztett monitor, ez az 1 van.
Ez egy Benq full hd monitor, amit otthonról hoztam el 1 éve, és otthon ugyanezen a monitoron ugyanez a PS emulátor (portable) xp és w7 alatt tökéletes volt.Window mode jó, megtaláltam azt a maximális felbontást, amin jó a kép is, és nincs elcsúszva,
csak körbe fekete keret van, fullscreen mode sajnos sehogy sem jó.
Vagy a w10, vagy az intel hd graphics driver nem komálja ezt a módot.Köszönöm a segítséget,
quailstorm-nak is. -
quailstorm
nagyúr
válasz tordaitibi #53242 üzenetére
Ezt nézd meg esetleg. Régen emuláltam már. Lent linkelt megáról sok plugint, van másik renderplugin is, DX6 nem szerencsés W10 alatt. Inkább GL2 legyen.
Egyébként 2.0.5-öt használsz ePSXe-ből? -
havri1
félisten
válasz quailstorm #53218 üzenetére
Feladom..ha nem fogok megoldást találni, megy vissza a w7..
Sehol nincs frissebb opengl-t tudó driver hivatalosan, én ezt nem értem.Manuálisan pedig:
[ Szerkesztve ]
havri
-
DS39
nagyúr
válasz viperabácsi #53236 üzenetére
legyen mindhárom az asus-hoz csatlakoztatva (mindegy hogy wifi vagy lan), lényeg hogy az osszon ki nekik alhálózati ip címet. a router menüjében (192.168.0.1 vagy hasonló az elérése) látnod kellene a csatlakoztatott eszközöket.
egyébként szerintem ez az otthoni csoport felesleges, ha a fent említett módon vannak csatlakoztatva a gépek és mindegyiknél aktív a hálózatfelderítés (és persze a fájl/nyomtató megosztás), akkor simán a hálózat menüpont alatt láthatóak lesznek a gépek itt az intézőben. (a megosztott mappáikkal együtt)
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz havri1 #53245 üzenetére
Csúfos. Nem tudsz mit csinálni, Intel hamar eldobja a supportot, HD3000 amúgy se valami jó kártya és Gen7.5 előtt még az OpenGL support is vicc volt.
Nekem a HD4000-hez is csak egy konc drivert dobtak legacy vagy jó vagy nem de nem kapsz mást jeligével. Pedig 2012-es Ivy Bridge noti...Várjál, mi lenne ha az illesztőprogramok aláírásának megkövetelését kinyomnád? Mert nem nem támogatott eszköz, meg nem találja, hanem a tákolmányt nem engedi feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz quailstorm #53247 üzenetére
Ez i5 2520M, igazából fogalmam sincs melyik generációs.
Igen, pont ez fogalmazódott meg bennem is, lehet az aláírással lesz gondja, mert írta is, hogy ez nincs digitálisan aláírva (gyanítom, mert nem hivatalos).
Minecraft-hoz kellene csak, azt vinnie kéne azért, másra nem vágyom ezen a notin. Gyerek rágja a fülem..Szerk: Aha, hogy kapcsolom ki az aláírás megkövetelését? Már googlezom, de mire ezt megtalálom ezen a kis notin
[ Szerkesztve ]
havri
-
quailstorm
nagyúr
válasz havri1 #53248 üzenetére
Amíg vissza nem állítod a legacyt addig így.Legacy módban F8 mint régen.
A 4 számjegy első száma a generáció. Első gen 3-jegyű. (magyarul neked 2nd gen Sandy Bridge van)
(#53249) margithid : Az OpenGL nem megy nem a W10.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs