- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz mandin #24251 üzenetére
mint írja is, az csak számítógép felébresztésére vonatkozik, tehát ha alvó módban van masina. Minden egyéb esetben kell
futtatásba írd be: netplwiz
utána már menni fog szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
IG55
senior tag
Van egy jogtiszta W7-em.
Amit szeretnék elkerülni az az, hogy erre kelljen rátelepíteni a W8-at.
Én egy tiszta W8 telepítést szeretnék egy legális kulccsal.
Erre alkalmas-e ez a 9e Ft-s lehetőség?Egyébként ha a válasz igen, akkor az a W7 key, ami alapján jogosult vagyok erre az upgradre, elveszti a jogosultságát, azaz az azzal regisztrált oprendszer elveszti az aktivált státuszát?
-
slice14
veterán
A tiszta telepítés megoldott. Megveszed az upgrade-t, majd letölti a a progi a w8-at. Majd kitudod írni dvd-re ill. pendrive-ra a win8-at.
Ezután mehet a tiszta telepítés. Csak az email-ben kapott számlán lévő termékkulcsot írd ki valahova, mert telepítésnél kéri.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
törölt tag
Azt hol is tudom beállítani, hogy ne kapcsoljon be magától a gép az éjszaka kellős közepén?
-
pzstm
titán
válasz #41635072 #24255 üzenetére
Rendszergazda jogosultsággal indítsd a parancssort és add ki ezeket a parancsokat
POWERCFG /DEVICEQUERY WAKE_ARMED
(ez kilistázza azokat az eszközöket, amelyek felébreszthetik a gépet)POWERCFG /LASTWAKE
(ez meg azt listázza ki, ami utoljára felébresztette a gépet)iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
flash-
veterán
van egy gép amin windows 8 és windows 7 is van.
illetve több merevlemez,van egy hibás(amin nincs oprendszer csak adat)
bootnál bejön az autoamatikus hibajavitás,de nekem ez nem kell.hog ykapcsolhatnám ki? -
kenand
veterán
Tudtok Windows 8 kompatibilis Total Commander szerű fájl kezelőt?
-
kenand
veterán
Köszönöm a válasz.
Meglesem majd, de a képek alapján kicsit "idegennek" tűnik.Szokásos 2 ablakos cucc jobb lenne. Az sem baj, ha nem a csempés felületen fut, csak működjön.
A régi Total commanderem mindig hibaüzenetet ír, a Double commander is furcsa dolgokat művel, nem töröl stb... -
kukulec
őstag
új kérdésem volna, hát ha arra már megy a válasz szóval a win 8 óta az alaplapi usb csatlakozóim nem működnek 1,2 kivételével. ezt hogyan orvosolhatnám?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
libus
őstag
Sziasztok!
Most próbálom megvenni ezt a Win 8-at, de innen a We couldn't process your order -nál mindig visszadob, hiába klikkelek a Buy-ra.
A promo code-hoz valamit be kell írni?
Amúgy Win8 RP-ből próbálom megvenni. Van eredeti XP-m. Ennek a product key-ét meg kell adni valahol??
Mert azt már próbáltam, hogy ide a promo code-hoz beírtam, de akkor is visszadobott.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Felszeretném telepíteni a win 8at, de nem akarja bebootolni a gépem. Megpróbáltam egy win 7es telepítővel, azt egyből bevette. 2 lemezre is kiírtam, egyiket se akarja bebootolni. Az egyiket nero-val és nem engedte ISO fájl rendszerben csak UDF-ben. Lehet az a baj? De a másikat meg a sima winnel írtam ki, de azt se veszi be. Mit csinálok rosszul? Vagy nem is így kell telepíteni? Sajnos akkora pendrive-om nincs, hogy arra tegyem és úgy.
-
kenand
veterán
Én egy Ionos fehér Macbookra toltam fel a Windows 8-at (hivatalos Win 8-as bootcamp driverek nincsenek, Win 7-eseket használtam), először nagyon el voltam keseredve, mert mindig váratlanul lefagyott (XP tökéletesen működött). Kiderült, hogy a start menü helyettesítő -ingyenes- szoftverek csinálták, 2 vagy 3-at is próbáltam pedig. Amióta nincs olyan a gépen, nem fagy
-
libus
őstag
válasz dudu5130 #24284 üzenetére
Az első lehetőséggel indítod a Nerot (az ISO-val).
Utána lenyitod a CD/DVD író fület (ott lesz a nézet és az extrák között), és ezen belül lesz a cd kép felírás.
Arra klikk, aztán megnyílik egy új ablakban a Nero ott megadod neki az iso elérési útját és pörkölöd is ki!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
dobobazsy
őstag
sziasztok! 1 apró gondom van Win8-al kapcsolatban.
lent az értesítési területre (asszem így hívják) ki szoktam rakni a proci használatot (a feladatkezelő minimalizálva).
sokszor észreveszem, hogy nem mozdul, rámegyek a frissítés gyakoriságára, és magától átteszi erre: felfüggesztve.
ez mitől van? -
StLui
veterán
840-es samu ssd-hez kaptam cd-t, amin van valami program, de win8-nak nem tetszik, nincs is szükség rá?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Shoeye
csendes tag
Sziasztok!
3 héte szenvedek, ezért segítséget kérnék. W7 és W8 esetében is kipróbáltam, ugyan az. Vásárolt W8 Upgradet használok 64 bitest.
Leírom a jelenséget.
Rendesen futott a gépem, semmi gond nem volt vele. Egyik nap még használtam. Másnap reggel bekapcsolom, elindul, a W8 betöltés OK, majd a felület, és induló programok betöltése közben teljes fagyás. Vártam kicsit, de semmi. Reset gomb, semmi, kikapcsolom, majd bootolás után a következő hibaüzenet fogad, mikor a Windows-t kellene indítania:
A Disk Read Error Occurred. Press CTRL+ALT+DEL to restart.
Elkezdtem agyalni, Google a barátod segítségével már mindent kipróbáltam, amit lehet+ismerősök segítségével amit javasoltak, de nem oldódott meg.
A restart után ugyan ezt írja ki.
Ismerős javaslatára csináltam egy multibootos pendrive-ot, cd-t, azzal beléptem. Sem Linux, sem az XP nem volt jó. Látszólag betudtam lépni, de nem láttam a partíciókat. A rajta levő linux dettó.
W7 boot lemezzel gondoltam, újra rakom. Érdekes volt a jelenség, ugyanis 1 partíciót sem láttam. Azt írta, hogy frissítés gombra klikkeljek, hogy betöltse a drivereket. De semmi. Azt gondoltam, hogy a HDD meghasalt. Ekkor vettem a WDC HDD-t. Már mindent végig agyaltam, mire egy utolsó dolog beugrott. Van egy Linux Mint DVD-m, 64 bites, bootra kiírva. Betettem a lemezt, és Live cd-ként indítottam. Minden partíciómat, minden adatomat láttam rajta. Lementettem mindent a régi HDD-ről(1 nap volt a majdnem 1 TB), az új HDD-re, meg egy külső HDD-re. Nem mertem kockáztatni az adatvesztést. Majd leformáztam a hdd-t linux alatt, W7 boot, így már látta az összes partíciót. Átpartícionáltam (töröltem az összeset, újra osztottam, de más méretben, feltelepítettem a W7-et. Összerendeztem a mentett adatokat, visszatöltöttem, W8 rá, install rá minden, tökéletesen működik. Frissítések fel, újraindít, minden Ok. Este kikapcs, reggel be, a hiba ugyan az. Linux Mint dvd be, rendszerpartíció formáz, W7 dvd be, install minden. A következő reggel indítás, a hiba ugyanaz. Linux Mint dvd be, a rendszerpartícióra azt írja ki, a Windows hibernálta azt a partíciót, mountoljam. Azzal már nem agyaltam. Van egy szabad partícióm, először gondoltam, rárakom a Mintet. Elindítottam a telepítést, az első lépésekben a Linux boot partícióját be kell állítani. Azt kezdtem el, mikor beugrott, próba szerencse. A Windows rendszer partícióra ráállok, beállítom NTFS-nek, és Windowsnak, nem formázom, le OK-zom, és kilépek a telepítőből, majd restart. Linux dvd ki, és indul a W8.
Jelenleg minden reggel így indulok, mert csak így tudok. Ez 3 hetes kálváriám. A HDD teszteket megcsináltam, hibátlan. Egy halom más tesztet is, semmi hibakiírást nem találok. A W8 hibanaplóit átnéztem, semmi.Víruskeresés, trójai, Malware minden ok.
Kicsi volt a konfig a melóra, most 2 napja vettem egy Asus alaplapot, +16 gb ramot. összeraktam, beállítgattam. Jelenleg IDE módba állítottam a HDD-ket. Először a hiba kiírás ugyan az volt, mint fentebb. Ma már kék képernyő, és 0x000000f hibakód, majd kiírja tegyem be az install lemezt, és javítsam. Nem csinált semmit. Tehát normálisan nem indul. Még egy dolgot észrevettem: Kikapcsolás után ha indítom, a hardver összegzésben 8,4 Gb-nak látja az 1 Tb-os HDD-t. Linux Mint dvd be, partíció beállítás: ntfs-windows, restart, és onnantól látja rendesen. A HDD-t már leteszteltem mindennel, és hibátlan. A VGA kártyát kivettem, van alaplapi is, arról is próbáltam, ugyan ez. Új alaplap, ram, hűtőventi. Lekötöttem a dvd írót, az sem változtatott rajta.Itt megállt a tudományom.
Halk a gépem, nem csilingel semmi benne.Nem melegszik túl sem.Itt megállt a tudományom.
Mit kéne még tennem? Már rohadtul unom. Ha valakinek volna valami ötlete, szívesen fogadnám.
Köszönöm. -
nagyúr
-
xxSanchez
őstag
Jobb klikk a telepítőn > Kompatibilitási problémák megoldás > Program hibaelhárítása > Első két opció kipipálása > Windows 7 > Tovább > Program tesztelése > Tovább > Igen, mentem a program beállításait > Hibaelhárító bezárása.
Ezt megcsinálod majd elindítod és már kezdődik is a telepítés.
Heyho.
-
libus
őstag
Valaki erre?
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest