Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Aki rendesen halad a most futó építőssel és első nep kezdte, az most hol jár, mennyinél? Persze most is benéztem.... így csak ma kezdtem bele...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
KROK640
nagyúr
válasz ledgeri #15651 üzenetére
Én is csak tegnap, mert akkor is csak véletlen vettem észre, hogy kacatos event van.
A 2.3-as repülő a cél, remélem össze tudom hozni. Azt már rég feladtam, hogy összegrindoljak egy ingyen féléves prémreInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
ledgeri
nagyúr
válasz KROK640 #15652 üzenetére
Én helikopteretnék... csak hajó vonalon indultam el, így az nincs útban Más égak messze, és r3 alatt. Most meg ha meglenne az USA tank, akkor már izraellel is tudnék mit kezdeni....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
.... ebből sem lesz semmi. 2 nap alatt lett meg kétszer fél a napi lehetségesből.
Kész a siklóbomba, a rendszer foce-ol, hogy kipróbáljam... Erőltetett tutoriallal. A bomba fél másodperc alatt kiesik a képről, 1-2-ig még repül, de vízbeesik, restartnál megint force-olt tutorial. Kilépve kérdezi mi volt a hiba. Az alatt a fél másodperc alatt nem láttam, force-olt tutorial miatt nem tudom.... passz, okézok. Erre se bomba, se a megjelölt alkatrészek. Ezek mindegyike eltűnt.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
csongi
veterán
válasz ledgeri #15651 üzenetére
Soha nem értettem az értelmét.
Vagyis van értelme. Lehető legtöbb időt tölts el a játékkal, vagy fizethetsz érte.
Ha lehetne még tudnám bonyolítani. Valahol ott kezdeném, hogy el kell készíteni az első fakereket, lehetőleg 40* majd eljutni a jelenkorba, és közbe menedzselni az embereket, hogy életben maradjanak, és fejleszteni tudjanak.A jelenlegi már egyszerűsített valami. De tökéletesen alkalmas arra, hogy ezen eszközök 90% a valutáért kerül értékesítésre. Ez is egy bevételi forrás.
-
KROK640
nagyúr
válasz csongi #15655 üzenetére
Jól látod, arról szól kacatos event, hogy minél többet játsz, ráadásul T3 és T sok között, tehát nem is azzal amivel kedved van, mert T1-2 -n nem kapsz semmit. Ez eléggé bebasz mivel újabban az 1.7 körüli BR a kedvencem.
Ráadásul azt néztem, hogy nem i kapok ám minden meccsért kacatot, ha nincs elég harci aktivitás akkor nuku. Tegnap volt, hogy 3 óra alatt kaptam 5 dobozt. Gondolom ennél sokkal-sokkal több járt volna (korábban 10 percenként járt, szóval 18 dobozt kellett volna kapjak)Ez a mesterséges időhúzás, hogy egyes fázisok között kötelező 15 percet várni külön rettenetes, persze h elfelejtem mikorra van kész. Össze akartam rakni a kis japán repcsit, mivel az előző két kacatos event bebizonyította, hogy kb sosem jön össze egy prém ára az eladott szemétből, de szerintem megint csak exportra fogok termelni, mert újfent totál érhetetlen számomra ez az egész.
Ráadásul a játék minden szart tud közölni patch note szinten a hangárban, de azt véletlenül sem, hogy hello, event van, ezt és ezt kéne csinálni.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
ledgeri
nagyúr
válasz csongi #15655 üzenetére
Nekem, aki mint írtam is, alapból picit inkompatibilis, mert alkalmi játékos jó lenne egy elkapott ilyen event, Rank boost-ra. (gondoltam majd haloween-re lesz valam... hát nem.) Azt a két hetet farmolnám ha tudnám...
De a hajózás az arról szól, hogy amint betöltök a játékba már 3 full salvo USN lövedék áramlik felém (magasabban). Ha kifordulnék, a hülye spawn miatt valakibe bele megyek. Mindenki nose-in harmad sebességgel megy előre. Borzalom
Tegnap meg már oda jutott a játék, hogy 4* mindenki betöltött csak én nem, és csak spectatorozhattam volna. Ilyenkor ha meg kilépek, akkor 10 perc Crew in battle bünti. Egyszer meg mikor vártam fél percet arra ami normálisan 1 másodperc (betöltés járműválasztóba) és rányomtam a kilépésre, aztán adta be, de utána egyből ki is dobott...
BÁR.
Minden BlueWater hajó 3.0-3.3-mal kezdődik, szóval aki nem hajós, de csak majdnem az rápróbálhat haladni hajókkal// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
KROK640
nagyúr
nem tudom, hogy lesz így az event, de képtelen vagyok ládatermelő meccseket menni. Plusz úgy érzem, most pár nap szünet is kéne, mert ahogy bániok velem a játék az mindennek a teteje.
Igazából a sokadik le nem jegyzett csak végig bosszankodott shithole meccs után jött ez így : (AB repcsi meccsek - direkt lejegyeztem az utolsó tízet)1. kínai hegyvidék, frontline : 5.7es némettel vagyok, 75-ös crew minden fullos. Bomberrel kijövök, kidobják alólam a bázist (dölöslege4sen oldottam) majd arra jár egy ellenséges vadász és azonnal one-hit. Ezután két vadászgéppel is kijöttem (BF109-ek) pontot nem sikerült szereznem egyikkel sem, sajnos, de minkét esetben a nap free fragje voltam a játékosnak az tuti. (a semmiből megjelenve egyetlen lövéssel szárnyat és pilótát lőtt). LOSS - 9%
2. írország. Az utolsó helyen végeztem, mindenkit is lelőttek, kilőttek, leütköztem előttem. ha le ALT+TABoltam volna a játékot lehet több pontom lett volna egy irányba repülve le a térképről is, de h jobban szórakozok az tuti LOSS - 45%
3. Afrikai canyon légicsapás : Amerikai 9.0 Akár az előző meccsben, pontosan ugyanaz volt a műsor. Mindenkit kilőttek, lelőttek, leütköztek, csak free frag-nak voltam ott. Minimális pont 40% HA. megjegyzem, hogy egyetlen irányított rakétám sem talált, volt amelyik 1km távból is kilövés után félúton "eltűnt" ezt a jelenséget egyébként ma nagyon sok alkalommal láttam, a rakéta egyszercsak "eltűnik". LOSS - 42%
4. Bourbon island : Német 5.7. Gyűlölöm ezt a szar pályát mert túl nagy. Halálra untam magam mire félúton voltam a kidobanó célpontok felé. Egyetlen lövés volt a repülőmnek és százerszertszarrászanaszéjjel robbant szegény DO217E2. Esélyem sem volt. QUIT. (nyilván nem fogom 5 percig nézni hátulról a vadászgépemet ami nyilván ugyanígy fog járni). LOSS - 48%
5. Golán fennsík : Amerikai 9.0 mint az előző amerikai meccsben, pontot szerzeni nem sikerült, összesen 8db irányított követős rakétát lőttem ki, egyik sem talált. Ezzel egyébként ma 20 (HÚSZ!) ilyen rakétát lőttem ki, és egyetlen egy sem talált!!! NULLA találatom volt. Ez minden korábbi statisztikámat negatív irányba döntöttem meg! Mikor kezdő voltam 3/4-edes találati rátával rendelkeztem. LOSS - 42%
6. Sínai félsziget : Amerikai 9.0. Totálisan nulla elért eredmény, 0 földi, 0 légi. Kilőttem 6db irányított rakétát, egy sem jutott célba. Ugyanaz a majom lőtt le háromszor is. A negyedik gépem már ki sem jött LOSS - 19%
7. Bourbon island : Amerikai 9.0. 3 légi kill, 8 földi. Rakétaindítás 8db találat 1db. WIN - 78%
8. kínai hegyvidék légicsapás : Amerikai 9.0. 0 légi, 0 földi. 1 crit kilőtt rakéták : 4 találat 0db LOSS - 47%
9. írország : Amerikai 9.0. Forduló harc, én nekem elkerüli a rakétámat az előttem lévő, hiába fordulok akármilyen élesen, engem persze eltalált a követős rakéta. rakéta indítások : 4db találat : 1db Win - 78%
10. írország, német 5.7 : bombaoldás előtt lelőtték a DO217-et. Kijöttem egy BF109-el de sajnos a lövedékemet elfújta mindig a szél. Látványosan képtelen voltam eltalálni, lelőni bármilyen ellenfelet is. QUIT
Szerintem jól látszik, hogy hullámok vannak játékban (most a végén kerültem emelkedőbe), és amikor ereszkedő van, akkor az ember bármit tehet, csak bukta van. Mellesleg az elmúlt bő 1,5 órában (ez a 10 meccs) mindössze egyetlen ládát kaptam.
Szóval ha az volt a játék/gajin célja, hogy vegye el a kedvemet az egésztől (minimum mára, de inkább az egész eventtől) akkor az bizony sikerült!!
-
KROK640
nagyúr
Én szerintem ez az event nem adja ki, és tök fölösleges vele foglalkozni.
Az egy dolog, hogy vagy 3 napos késéssel szálltam bele, de : Azóta is szerelgetek, szerelgetek. Már amit lehet, de semmi teteje. Eladható szemetet még nem találtam ( így az event tizenkettedik napján, mindössze 1,5 nappal a vége előtt!!) viszont úgy vettem észre, hogy négy féle "tradable" containeer van, mindegyikből még vennem kellene (nem is keveset) az érdemi előrehaladáshoz.
Szerettem volna kivenni a KI48-II ochu-t, zöld is a kupon kerete de amikor a gyárba megyek akkor visszadob a végtelen soha véget nem érő szerelgetésig, azt sem tudom mit csinálok.
Én nem értem, hogy miért kell egyre átláthatlanabbá tenni ezt az egész kacatos event rendszert, meg beiktatni mesterséges várakoztatásokat (15-30 perc még legyártódik valami, de van, hogy 8 óra kell neki) de nekem ez nem fog kiadni semmit.
Inkább kihasználom ,hogy még az event megy addig 8.7-be (német) és 9.0-ba (usa) találok gamet 10 perc helyett 1-2 perc alatt, és fejlesztem ezeket a preseteket.
Battlepassban meg 64/0-ás vagyok, 54 volt a cél, a következő értelmes a 100-as szinten lévő töltőképernyő lenne, amit meg már esélyem sincs elérni okt 26-ig, szóval szerintem ideális lehet a játék minimalizálására egy ideig.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
csongi
veterán
190 ezer játékos és játszhatatlan lagghalmaz a szerverek. Szánalmas.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Hangszóval használva a játékot (ami régiféle, 3d gombos, de emaitt a szélesebb 3d miatt pl autós játékokban térben pontos környezetet generál közelhardcban) azt vettem észre, hogy túl nagy a "hallószög":
-Ami szemben van az szemből hallatszódik, ami pont mögöttem van az is mögülem hallatszódik, de:
-Ami jobbra balra 90°-ban van, az 45°-ról hallatszódik,
-Ami 90°-ról hallatszódik az meg 120+°-ra van.Nem tudom, hogy hol hogy és mit kéne állítani, mivel már speakeren vagyok. De ez nagyon úgy tűnik mintha Headphones beállítás lenne.
Nagyon zavaró, hogy hallom, hogy jön valami pont balról, de biztos, hogy nem oda kapom a nézőpontot, mert az a szög rossz. Úgy emlékszem ez pár éve nem volt így.
(Ugyanezzel a setuppal pl Arma3-ban én vagyok az első aki kiszúrja honnan jön egy lövés, csak hangról, majdnem fokra pontosan)Bármi tanács?
-
csongi
veterán
válasz ledgeri #15665 üzenetére
Én Fülessel küzdöttem.
Nézd meg a játékban támogatott eszközöket, és ahhoz igazodj. Természetesen ezek a magasabb árfekvésű eszközök.
Ami nincs a listába azzal képtelenség érdembe összehozni.
Maradtam a Sztereónál.
De lehet bármilyen hangrendszer, ha nem kapsz hangot, akkor mindegy honnan jön.
Ha a szerver oldali kiszolgálás vagy a hálózat gyenge felesleges költeni erre.
Nálam mostanában, olyat csinál, ha a hátra haladás gombot nyomom akkor is előre megy a gép.
Van hang és látszik a por a lövéskor de a tank nem. Ott van előttem 2 méterre, átmegyek rajta. Majd 3 perc üldözés után a pálya másik pontján megjelenik a csapatattársam.A szerver választó csak irányadó, kétszer sem biztos, hogy EU-s szerveren vagyunk.
A játékosok 70%-a kínai vagy orosz. Fos ping és PL.
Ha éppen ezek jók, akkor is rengeteg az anomália.
Ez lehet hálózati gond is. -
ledgeri
nagyúr
válasz csongi #15666 üzenetére
A 3d képalkotás az nem sok.kevesebb kérdése. Ez szimpla sztereó felépítésű hangszóró a monitor két oldalán.
-
csongi
veterán
válasz ledgeri #15667 üzenetére
Ha szoftveresen szeretnél térhatás szerűséget sztem nagy szenvedés lesz.
A fülessel sem tudtam össze hozni. Win-be sikerült valamit össze tákolnom, de a játék már nem kezelte.
A játékban beállítások hang. ott válaszd ki azt a hangkártyát amire csatlakoztattad a monitor hangszórót. -
ledgeri
nagyúr
válasz csongi #15668 üzenetére
....túlgondolod, sokrétűen.
A játék stereo-mixe van elcsúszva. Semmi extra szoftver-cucc nem kell, és nincs igény semmi hasonlóra. (A hangszórók meg nem a monitoré).
Csak egy ennyi csúszkát keresnék, mint az FOV, csak hanghoz. UI-ban nincs... hátha van valami betöltődő txt, amiben egy számot átírhatok... Kb ennyin múlik.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
BerserkGuts
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=KpZAXQw02Jk&lc=UgwACmE-t4jBvVdHnXp4AaABAg.9w5viitf7LD9w77qBRKS9 [link]
Viper Zero 873 feliratkozó
Egy számomra új videós nem rossz max stalker szokott néha jókat csinálni de sajna nem olyan a wt mint a wot ahol mindenről már készül/készült szinte naponta tartalom[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
SP4C3
veterán
válasz BerserkGuts #15670 üzenetére
Mit akarsz ezzel a szerencsétlennel?! Kína + soviet pro. Easy mode gyerek. A játék igazi rákfenéje, Ka--50-nel ment a legtöbbet simulatorban...
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
BerserkGuts
őstag
annyira nem néztem utána csak feldobta mint üde szint foltot a youtube
mert sajnos ritkább a wt-nek a videósai12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Lehet nem egy szimpatikus kérdés, de mi a legjobb megvásárolható tank jelenleg a játékban? Mindegy, hogy csomag része vagy aranyért vehető.
Előre is köszönöm!
-
BerserkGuts
őstag
válasz Daffchy #15673 üzenetére
jó kérdés
de az is jó kérdés lehetne előbb hogy milyen nemzet?sajna itt inkább repcsi szempontjából vannak többségben ami ugyan úgy fontos mert kb BR 7.0 bár most már 1.0 (1000KG-os bombákkal ) is lebombáznak szóval a légi fölény fontos
Amúgy még régebben ajánlottam volna a 8.3 T-55AM1-et nagyon jól kihúzható volt vele az orosz ág 10-20.000 fejlesztési pontot is lehetett körönként csinálni ha ráéreztél meg könnyű volt.
De most már feljebb rak folyamatosan ahol nem olyan nagy szám a tank 8.7 lett és a 9.7-es tankok ellen nem olyan hatékony
+ régebben gyakran rakta pl: német 7.3-ba ahol max a leo1 meg hasonló HEATFS volt a max ami "karcolgatta" szóval nem volt sok minden ami szemből átlőhette12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Daffchy
őstag
válasz BerserkGuts #15674 üzenetére
Köszi a részletes választ.
Ha sima fejlődési ágat nézem az USA, de a fizetősből abszolút értékben kérdezem a legjobbat, laikusként az is USA, plusz ahogy tesztelgettem az alapján is.
-
csongi
veterán
Nemet, Usa, Orosz.
A tobbieket nem kenyesztetik agyon premiumokkal.
A forditott lo esete. .
Probald meghatarozni milyen BR szintig szerernel eljutni. Olyat valassz ami oda is ad fejlesztesi pontot. A jarmu kinyitasa csak egy dolog. Jelentos osszeget emeszt fel a modok kihuzasa.
Lehet nyitott szazadokhoz csatlakozni, ott a szazad jarmuveket lehet kihuzni. Valahol a prem es a sima ag kozottiek. -
BerserkGuts
őstag
válasz csongi #15676 üzenetére
Azért írtam a T-55AM1-et mert az 1-től 8-as BR-ig mindent húzott valami ilyen a legjobb
+még jó helyre is rakta nem tudtak mit kezdeni veleha amcsi akkor még sherman jumbo vagyis prémbe Cobra King amivel nem lehet mit kezdeni ha olyan a matchmaking csak nem tud 8-as BR-ig húzni aszem IV V maxja
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Kotomicuki
senior tag
Huhh, ha bele gondolok, hogy a mai napig bánom, hogy 7,5k HUF-ot adtam anno a wot-ban egy akciós tier VIII.-as prémium járműért - ez volt az első ilyen magas szintűm is egyben - , hogy utána nerf-eljék a tankot, aztán meg a játékot is az élvezhetetlenségig...
Ebben a játékban sem attól kell félni, hogy maj' jó lesz, mert az egyszeri költés hatása hamar elmúlik a script-ben és aztán (uú) lehet nyelni sorozatban a 2-3-4 xar csatákat az 1-1 elfogadhatóért cserébe...
Tankos játék lenne, de a levegőből hatékonyabban lehet, meg KELL is harcolni és ráadásul, hogy növeljék a légvédelmi egységekkel az amúgy kínkeserves foglalatosságra való késztetést, a légvédelmi géppuskák kilövési szögét is nerf-elték, így meg már a szinte folyamatos ágyútűz mellett nagyon ritkaságszámba megy az élvezhető csata.
Ezek után, ERRE a "játékra" költeni?!
A szösz se adná alájuk a lovat, amikor teljesen rossz irányba tévelyegnek a "fejlesztők" és nagyon nem akaródzik nekik kitalálni az erdőből!Sz'al, én egyből vennék a prémjárgányhoz egy BR-ban hozzáillő repülőt is, hogy legyen valami felmutatható eredmény is a folyamatos költést igénylő és elváró "játékban"...
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Alg
veterán
válasz csongi #15676 üzenetére
A tobbieket nem kenyesztetik agyon premiumokkal.
Próbáld ki akkor az izraeli repülős ágat elkezdeni
A Sakeen a játék leggyengébb gépe, borzalmasan frusztráló. Persze ott Weizman Spit mk.IX premium amit ha megveszel egyből könnyebbLegjobb tank? IS-7 meg E100 Az árát ne nézd meg, E100 nincs jelenleg eladó, IS-7 1850 dollár
Amúgy meg van pár premium buying guide videó YT-on.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
-
7Sony7
addikt
Szuper a cucc gyerekek, 300 a ping.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
BerserkGuts
őstag
-
Daffchy
őstag
válasz BerserkGuts #15682 üzenetére
Annyira nem játszák már a gamet?
Köszönöm mindenkinek a kimerítő választ, igazán hálás vagyom, elég sok mindent át kell még látnom a játékban mi merre, hogyan...
Eddig is ismertem, de csak most kezdenék/kezdtem el vele játszani.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz BerserkGuts #15682 üzenetére
Gazdagnak ugyan nem mondanám magamat - F2P amúgy is - , de tegnap egy "főműsoridőbeni", szárazföldi, árkád csatában lelőttem egy repülőt - a sok közül, meg több ágyúzás is volt, mint azt én még elviselhetőnek tartanám...
Mikoron a csata utáni - eléggé lesújtó - összesítést megnéztem a garázsban, akkor a lelőtt repülő típusa ez volt: F4U-1D(MI), azaz, már most sem elegendő a "fejlesztők" szerint a terrorbombázás szintje a tankcsatákban, ezért még gépi "verőlegényeket" is alkalmaznak a játékosok számára elérhető, szerintem túlzott lehetőségek mellett.Csak nem ezzel a mesterséges feszültségkeltéssel próbálják meg leplezni azt, hogy a játékuk, a sok éves tákolás ellenére - hiába is tartalmazna jó elemeket, ha ezt az eleve elbaxott, MMO-s alapokhoz végsőkig való ragaszkodásukkal, meg a többi, "majd a jövőben gondolkozunk rajta" a cselekvés helyettel tönkreteszik és emiatt - még eléggé messze van attól szinttől, hogy azért legálisan kérhessenek pénzt?!
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
KROK640
nagyúr
Itt az új patch, king of battle
-
Alg
veterán
Pont most jött ki az új Premium buying guide
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
BerserkGuts
őstag
válasz Kotomicuki #15684 üzenetére
Hat néha jo meccsek vannak addig játszom vele de amikor elkezdi akkor hamar betelik a pohár azt félre rakom .
Már amugy 1.0 elég kemény lehet 1000 2000kg-os bomba agyon csap es csak repkednek sokan már az elején.
-
BerserkGuts
őstag
https://staticfiles.warthunder.com/upload/video/EN_Video/F111_4cfccf090cadd533bd8c34c1321185a1.mp4 [link]
ja ez kell mint falat kenyér a 11-es tankoknak biztos menni is fogok 11-be12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Alg
veterán
Megérkezett az 50% SL leárazás, meg lehet venni a kifejlesztett gépeket megint féláron
-
Synaptic
senior tag
Egy kérdés. Miért csak a minimal ill. a full client -et engedi letölteni ? Az UHQ -ra kattinva nem csinál semmit.
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Kotomicuki
senior tag
Nagyon gusztustalan P2W-nek lettek megint áldozati a mai csatáim:
- a T14-et a 17 fontosakkal néha sebezni sem engedte, ami találatot engedélyezett rajta a script az nem volt kritikus, majd a csata legvégén, hogy dobjon valamit nekem is, a Concept 3 gyatra ágyújával és alaplőszerével egy lövéssel engedte szemből kikapni (addigra a fél csapatunkat egylövésezttete vele a disznó programkód a shörmim és a "bosszúálló"-mon kívül)
- az object 211 pihe-puha oldalába vágódik a su-152-m lőszere, mire az továbbáll, mintha semmi sem történt volna (azér' belül lennének dolgok, amiken fennakadhatna a lőszer, vagy a szilánkok egy ekkora malactól...)
- az IS-2 oldalába vágódik a IV/70-em lőszere..., semmi..., se lánc, se sebzés..., a Tigrisről legalább a láncot engedte leszedni a máskor halálos lövésnek (+1 BR, nagyon érződött (itt is) az egész csatán, hogy én ott csak eleség lehetek)
Mindhárom csatát egyoldalúan nyerte az ellenfél, félidőtől mindig be volt szorulva a csapat a saját térfelére és látványosan nem tudott onnan kitörni, vagy bármiféle eredményt elérni..., netán: ellenállást felmutatni.
Ilyen események után ne csodálkozzanak, ha 1 gép elvesztése után nem lépnek vissza az emberek a csatába, mert az eleve elrendeltetett és engedélyezett, nulla közeli eredménnyel még mindig mínuszos tud lenni a javítás, pláne 3 járgányra az "élményről" nem is beszélve!Továbbra sem tudom megemészteni a svéd 75-ös ap-iből 4db, embereket vivő találatait túlélő T-28-as esetét, amikor egy arra járó Matilda 40 mm-s AP meggymagja meg menetből egylövésezi a td-met... (Vö: pl. az object 211 vs. su-152 esetével)
Azér' odalen' ilyen szemétség még nem volt divatban régebben!Nagyon remélem, hogy az Ultimate Admiral: Dreadnoughts mintájára, előbb-utóbb csak-csak kihoznak repülős és tankos játékot is, ahol a fenti aljasságoktól mentesen lehet végre ÉLVEZNI is a játékokat - egy-egy prémjármű áráért, előfizetések nélkül!
-
BerserkGuts
őstag
válasz Kotomicuki #15695 üzenetére
Oldalról egyáltalán nincs szóródás vagy valami repeszrombolási sebeződés vagy eltalál valami oda rajzolt emberke formát vagy lőszert akkor történik valami de olyan 6-8 után már biztosan mert valamiféle élet sebeződést számolgat.
Ezt onnan veszem hogy ha odaragad egy ellenfél pl: le van láncolva vagy a motorja végre feladja akkor nem tud mozogni és kb 8 lövés után végre felrobban és nem a motortűz miatt mert megesik az is ha elfogy a poroltó.
A tesztelésnél sajnos fullos lőszerrel vannak a tankok nehéz leutánozni hogy ne találd el a lőszereket mert tele rakja sajnos ami nem játékszerű mert a profik nem visznek magukkal csak félig kb de sose tele.
+Ugye szemből se tökéletes ez a játék NEM szimulátor nincsen valódi fizika lemodellezve nincsen robbanás és tűz sem pl oda nyomod az ágyú csövet a gyakorlóban a nyitott legénységhez eldurrantod semmi bajuk nem lesz.
De a kis teher autót is átlőheted ha nem ér kritikust akkor semmi baj nincsen ami nem valós mert, ha az acél szerkezetet vágom ketté mint a légvédelmi német lövegen akkor ott lenne bőven repesz szóródás.De átütéseknél is kimarad a halálos repeszszórás ami legalább a vezetőre vagy arra a részére a tanknak kellene hogy hatással legyen de semmi nem történik vagy csak narancssárga lesz tőle elég sok esetben főleg ha egy alacsonyabb szintű tank lövi a nagyobbat pedig tök mindegy ha az oldal vékony lemezt lövöm meg vagy gyenge pontot ugyan az a fizika kellene hogy ráhasson.
De nem így működik nézi az adott BR-t ki kit lő meg és ha alacsonyabb akkor nem ad annyi sebzést tisztára mint a world of tanks sebzés lenne kicsi vagy még lőjjél többet.Az is vicc amikor az APDS-ek pattognak a játékban és elég 30fokban elforgatni egy tankot azt már 72-foknak nézi és 3.25x páncélzatot számol hozzá pluszban kb.
Csak CHA(Cast Homogenous Armor) armor az a szerencsétlen amcsi tank ami vaj puha acélt jelent 220BHN a legkeményebb részén mert több rétegből áll és a többi része puhább még ettől is.
Még az APDS volfrám ötvözetből készül és legalább 2x olyan kemény szóval a kis pihepuha szétnyalódna mint amikor a gagyi csavarok szoktak a keményített szerszámacél kulcstól.
De persze a játékban olyan könnyű pattogni mint kecskeszarnak a deszkán mert egyforma minden anyag szerintük valóságban meg nem.
De ez miatt is nem szimulátor a játék.
A driver szerepét itt pár milliméter acél játssza ami nem ugyan az mint az emberi szövet kicsit keményebb lenne de a játékban 200%-os lehet a legénység ami azt jelenti 2x kell kilőni 1 találat az nem találat simán bírják a kritikus repeszeket.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz BerserkGuts #15696 üzenetére
A szena bala pattog. .
A vekony pancelt atlovod nagy kaliberrel de nem kritikus. Geppuskaval meg kikopogtatja 5-6 talalattal.
A Nemet Wilber kritikusra lovi a brit tank agyujat.
A brit 20 as Apds, meg lepattog a nemet agyurol.A raketa nem megy at a tiger2 panceljan. 300feletti atutessel. Ha bemegy a toronyom az agyu melett csak a parancsok vakul meg.
A loszer mennyisege nem befolyasaol csak a kivalasztottakk egyeneknel.
Nem meghatarozhato, hogy melyik tarolokat toltse fel.Orosz automata loszertarolonal mindegy lenne. Nem befolyasol a valosagban, csak a toltesi ido valtozna.
.
Ekkor szoktam kilepni...
-
Kotomicuki
senior tag
válasz BerserkGuts #15696 üzenetére
Ahhoz nem kell szimulátor, hogy a script eldöntse, hogy az adott csatában ki, melyik oldalán áll a szopott faxnak. A kontraszt meg eléggé nagy ahhoz, hogy ne lehessen észrevenni a háttérből való belenyúlás jelenlétét...
A wot-ot otthagytam emiatt - pár millióan még előbb ébredtek ott is, mint én - , de úgy tűnik, hogy ez a félkarú rabló is erre a sorsra jut - pedig ez sem így, ennek indulva szerezte a hírnevét. Kár értük...Más, nem ennyire lehúzni akaró fejlesztők munkáinál fel sem merül az ennyire alacsony szintű belenyúlás érzete - pl. MWO, STO; valamennyi P2W ott is van, de messze nem ekkora és ennyire érezhető mértékű. Itt meg duplán dolgoznak azért, hogy hihetővé tegyék a hiteltelent: szimulátornak tűnő elemekkel próbálják meg leplezni a háttérben zajló, sötét üzelmeiket.
Érdekes, hogy a tisztességesebbje megél a fejlődési/gazdasági előny, a festések és egyéb apróságok/"apróságok", mint egy-egy játék ára járművek árusításából is, csak ezek a vadkeleti zsebmetszők nem.Sajnálom, hogy az értékes hozzászólásodat ennyivel és így félresöpröm, de ma is felidegesített ez a "játék" - pl. a házfalon átlövő, de mögötte sérthetetlen 8.8-as szekér&társai - , pedig nem ültem előtte sokat...
-
KROK640
nagyúr
válasz Kotomicuki #15698 üzenetére
" A kontraszt meg eléggé nagy ahhoz, hogy ne lehessen észrevenni a háttérből való belenyúlás jelenlétét..." - évek óta ezt mondom, hogy bele van nyúlva, de rengetegen összesküvés elméletet kiáltanak erre.
Azt pl megfigyeltem, minél nagyobb LB boostert lövök el, annál inkább semmit sem fogok tudni csinálni a csatában csak free fragnek leszek ott.De másban is megnyilvánul :
Kezdem azt érezni, amit annak idején az elején, hogy ezek a kötvény feladatok meg eventek LEKŰZDHETETLEN nehézséget jelentenek ...Miután ha kill kellett assist volt, ha assist kellett kill volt, sokadik megkezdett T3-as kötvény után kirolloltam (már 100K SL-ért) hogy menjek négy meccset amiben van 4 killem.
Erre egyértelműen a jól bevett 5.7-es németet használtam, és egy 1 órás podcast végighallgatása után, 7 meccs után, van 3db 4 killes meccsem, meg négy olyan amiben 2-3 killem, meg volt, hogy 7 assistom volt.
Persze nyilván este 10-ig még csak lesz egy olyan meccsem, amiben lesz 4 killem, de egyszerűen nem értem, hogy miért kell ennyire nyújtani ... annyira világos, hogy a minél hosszabb ott seggeltetésem a cél ... pedig nem feltétlenül lépnék ki ha lehoztam a kötvény feladatot, lévén RBn is bőven lenne dolgom az 50%-os modifikáció off miatt ...Ezzel csak azt éri el, hogy azt mondom, hogy nem tudom ezt vállalni, hogy napi 2-3-4 óra míg kötvény feladatokat hozogatok le, akkor inkább hagyjuk az egészet a BP és GE vételezéssel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest