- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz Pakmara #15324 üzenetére
Igazából, ha egy tanácsot adhatok, az az hogy krokot hagyjad figyelmen kívül, ha fejlődni szeretnél és nem konteókat meg hülyeségeket tanulni.
Nemzetközi viszonylatban csatornák:
[link] Odd egy átlagos / afeletti tankos
[link] Oxy mindent átfogó bemutatói kiindulásképp kiválóak
[link] DEFYN isteni pilóta és van sok kezdőbarát tartalma is
[link] Hazey és [link] Cavenub isteni tankosok innen inkább a helyezkedés, map és járművek általános használata leshető el.
Repülős tartalomban még a teljesség igénye nélkül lehet nézelődni: Jaek_ , General Lee, Joob, Walv!s, Seek, AdamTheEnginerd, Smigol Time!.
Itthon nehezebb már válogatni...
Alex esetelg Twitchen: [link]
Természetesen : [link]
Esetleg fenntartásokkal kezelve, de a [link] redbaron -Csabi.S10 + Galaxy Watch 3
-
Pakmara
őstag
Oh köszi, ez király lista. Nekiugrok párnak. Mentem pár karikát. Hat hogy is mondjam: ellenség a kapuknál efekt. Kb Zajcev voltam csak skill nélkül. Egy marék lőszerrel, puska nélkül. 🙂 Alapvetően tankos rész érdekel. A célzás nagyon szokatlan AB-ban is. Az oké hogy iranyozni kell, de olyan kicsik a célok h nem is latom mit lövök (vagy csak a szemem rossz ehhez..)
-
-
KROK640
nagyúr
válasz petymeg #15339 üzenetére
Akkor olyan nagyjávból T2 T3 körül járhatsz, BRben meg talán 3.7 környéke ABben.
prémiummal dupla XP jön, tehát pont kétszer gyorsabban fejlődsz, és +50% SL is, tehát lesz pénzed is a fejlesztésekre. Mindenképp érdemes.
Én épp most mentem vissza free-re több mint 4 év folyamatos prém után, és már rázom is az öklöm... Még jó h van 33 Milla silverem, így annyira nem durva a helyzet, csak lassan fejlődök...
Lehet hogy holnap induló event miatt veszek is prémet.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Pakmara
őstag
Lenne vagy 100 noob kérdésem, de visszafogom magam. Mi annak az oka, hogy jellemzően ugyanaz a pálya pörög egymás után. BR-el van vmilyen kapcsolatban?
Van valamilyen oldal ahol account statokat egyben lehet latni? Kilőtt ellenség/game vagy hasonlók. A játékban levő elég bénának tűnik.
#15356: Alacsony BR 700 méter, erdős/bokros terep. AB-ben csak annyit látok h a game kiírja a nevet meg a típust.,de magát a hk körvonalát nehezen veszem ki.
-
Francia91
veterán
válasz Pakmara #15358 üzenetére
" Mi annak az oka, hogy jellemzően ugyanaz a pálya pörög egymás után. BR-el van vmilyen kapcsolatban?"
Nem, szimplán csak a Gaijin f*szsága. Unom már én is, mikor tankoznék, és egymás után 5x is ugyanaz fos, használhatatlan pályát képes csak beadni, nem számít, hogy vagy 10+ pálya van még azon kívül....
"Van valamilyen oldal ahol account statokat egyben lehet latni? Kilőtt ellenség/game vagy hasonlók. A játékban levő elég bénának tűnik."
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
BerserkGuts
őstag
válasz Francia91 #15359 üzenetére
Hát ez sokkal jobb mint a szargaming (wargaming) itt legalább betudod tanulni a pályát meg valami értelem van benne mert követik egymást körben a pályák.
A másik hogy totál random jönnek mint a wot-ban és van amikor a kedvenc pályád 1hétig nem látod pedig azon a pályán működne legjobban a tankod de ez a randomizált fos teljesen megszívat nem fog jó pályát adni az adott tankhoz.
Szóval itt teljesen jól működik örüljetek neki ne akarjatok olyan izgalmakat .( csak hogy megértsük egymást pl: lassú tankot húzom azt fejlesztenék de a world of tanks dombos magaslati pályát ad folyamat így nem érek fel a pozícióba és kilőnek ez miatt. Vagy bokros nyitott pálya kellene de folyamat városi pályára rak stb....)
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Pakmara
őstag
válasz BerserkGuts #15360 üzenetére
Ez a jelenség sztem pont ott jön ki jobban ahol nem rotalnak a pályák. Ha pörgetik van esélyed h gépnek jót kapj. Ha nem akkor garantaltan nehezen kihasznalható pályán vagy hosszú ideig ha úgy jön ki a lépés.
-
Francia91
veterán
válasz Pakmara #15361 üzenetére
Meg ha új pálya van, valamiért azt kell nyomatni a végtelenségig....
Maginot vonal mikor új volt, egy héten keresztül 90%-ban csak arra volt képes beadni....
1 éve kb a "Fehér szikla erőd" pályát nem láttam, pedig biztosan nem vették ki, csak b*ssza beadni. Ezzel nem lenne bajom, ha épp nem a leghasználhatatlanabb pályákat erőltetné állandó jelleggel..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
BerserkGuts
őstag
válasz Francia91 #15364 üzenetére
Az A-ra kell befutni ha sokan mennek és ott megfogni a támadókat utánna a spawn pont és vége a játéknak 5perc alatt xd.
Vagy a C-re elfutni gyors tankkal és onnan tovább keresztbe elkapni őket
Szerintem nem rossz pálya nagyon adja ha figyelsz a csapat mozgásokra ha jó köröket megyek 10kill.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
-
KROK640
nagyúr
A Screw crew :
ME410 B2/U4; ME410 A1/U4; BF110 G4.
Mindhárom csapásmérő (a kalaposom 78 földi csapásmérővel) RANK III, kettő dióverő póznás, és mindháromnak van hová fejlődnie. Ráadásul a két póznásból az egyikre húsz(!) backupom van a másikra is hat, szóval van második esély rendesen19:37-re meglett a mára előirányzott 25 ezer pontocska, azóta a kalaposra feküdtem rá, ami meg azzal jön pont annak örülök Annál kevesebbet kell holnap összeszedni.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Francia91
veterán
válasz csongi #15366 üzenetére
Az a probléma, hogy rengeteg pályán nagyon sok jó helyet elb*sztak.... Mostmár minden kisebb domb le van tiltva, hogy felmehess, mert pirossal jelzi a térképen, és visszaszámol, ha Te oda felmész.... Karélia pl teljesen ki lett herélve ezáltal, pedig ott kurvajó lehetőségek voltak, és nagyon szépen ki lehetett használni a pálya adottságait.... Egy újabb pályánál is (nevét most nemtudom) nagyon jó opciókat adott a pálya egyik széle a domboldallal, nagyon jó meccseket lehetett menni, de azt is ki kellett herélni.... Ami jó domborzati pálya, és ezáltal jó lehetőségeket rejt, azt el kell kúrnia a Gaijin-nak, gondolom a sok fizetős Matyi elsírja magát, hogy "honnan lőtték ki őket, mikor fizettek, hogy ilyen ne történhessen meg"....
38. Szélességi fok pálya szintén tele volt lehetőséggel mikor behozták, azóta a fél pályát átszabták, hogy szinte sehova se mehess fel, és ne legyél véletlen sem kreatív..... Mert itt az nincs díjazva, itt vagy fizetsz, és ász vagy, vagy free userként szopat halálra évek óta agyhalott csapattársakkal és mindenről lepattanó lövésekkel... És most már kreatív sem lehetsz, mert minden pályán veszik el a lehetőségeket patch-ről patchre, hogy nehogy kihasználhasd a domborzati viszonyokat. Ennyi erővel tegyenek be egy tök sík pályát, és legyen csak az, mert már lassan ezen irány felé haladunk ezekkel a pályamódosításokkal"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Pakmara
őstag
AB ground: Repülőbe beugorva mitől függ hogy milyen gépet kapok? Elég idédétlen, hogy mondjuk némettel megyek és orosz repcsit ad. Illetve az is elég furi, hogy úgy dob be hogy 6 órára ott az enemy vadász....
-
csongi
veterán
válasz Francia91 #15368 üzenetére
Ez nekem meg csak csak emesztheto.
Ha lenne ertelmes jatek mod. Ami nem egy passsziv stilust kenyszerit ki.
Unalmas az 5 kor utan.
Csak a map valtozik.
Spawn rendszer megpecseteli a jatekot. Dinamilus spawn-nal nem lenne sokaig egy helyen egy tank, mozgas kenyszerbe lenne.
Igy csak spawn Thunder. -
-
BerserkGuts
őstag
válasz csongi #15370 üzenetére
Kreativitást oda kellene becsempészni
Igen érdekes dolgokat lehetne csinálni.
Én leginkább szeretnék eljutni a reptérre vagy közelebb tehetnék hogy szétlehessen lőni a repülőket felszállás közben is meg elfoglalni a repteret.Lehetne dinamikusabb a pálya nem kéne vissza rakni hogy kilőjenek hanem ha eljut valamelyik csapat a spawn pontra akkor új helyre hátrébb rakná és lehetne haladni a mapon.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=-Abxhgyd-Iw [link]
-
Kolbi_30
őstag
válasz BerserkGuts #15376 üzenetére
Nekem az a map faj, ahol csak egy nagy puszta van par bokorral meg faval egy minimalis dombocskaval.. ezen pl spawnon lonek ki indulas utan kb nehany masodperccel..itt az a csapat szokot nyerni aki kozelebb kezd a dombhoz, tok mindegggy mit csinalsz ha nem oda kerülsz.. ha meg van valami csoda orosz kopteruk akkor szoktam azonnal kilepni
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
BerserkGuts
őstag
válasz Kolbi_30 #15378 üzenetére
ja qva idegesítő amikor vesztes a csata respawnolsz és már lőnek ki semmi értelme
régen még nem értettem miért lépnek ki sokan a csatából ha vesztes a kör
hát most már én se várom meg ezt az érzéstbejössz és ott állnak többen mint a dögkeselyűk
ráadásul még ilyen hulldown pozíciókat is építenek legtöbbször nekik hogy véletlenül se tudjak vissza vágni.Nekem a Ka50 a nagy buziság (némettel megyek) már meccs elején bejönnek bár legtöbb nagyon hülye eljön közelre hogy géppuskával kilehet lőni. De akinek van esze tartja az 5km távolságot fedezékből és kb +5 vagy 8killje lesz free farmba és amikor jön 4-5 ilyen wallet warrior az nagyon idegesítő tud lenni.
Nem tudom hogy gondolták ezt a játékot hosszú távon de nem jöttek rá, hogy ez játékos szám csökkenés mert sokan ez miatt nem játszanak vele vagy nem mennek magas BR-be. És az a pár ember akiből pénzt húztak mert megvette a Ka50-et ami legális csalás Aimbot rakéta meg rakéta védelem ezekből nem lesz annyi bevétel mintha többen több féle tankkal repcsivel nemzettel mehetnének mivel ez az 1 opé mivel orosz ezt vegyed és tedd tönkre mások játékát.
-
KROK640
nagyúr
Na igen "érdekes" meccsem volt :
Ahogy bespawnoltam a MIG21S azonnal kilőtt egy irányítot rakétával :Jól láthatóan a társaimnak még nincs pontja, eközben az ellenfélnél van aki 7 földit kilőtt, van akinek 2 killje van (honnan?)
Ebben a pozicióban gyakorlatilag el volt adva a meccs már akkor mikor bespawnoltam.És kicsivel később :
51 pont összesen(!) 5 géppel!!! Egynél kaptam 51-et, az összes többinél egyetlen pont sem került elszámolásra!!
Gondolom nem kell eláruljam, hogy mekkora LB Booster futott (500%)Egyébként statisztikailag ez volt életem eddigi legrosszabb meccse!
-
Francia91
veterán
válasz BerserkGuts #15379 üzenetére
Ka-50 tényleg egy undorító lépés, tulajdonképpen mindenféle erőlködés és tudás nélkül apríthatja a népet, Te meg szart sem tudsz vele kezdeni sima légvédelmi löveggel sem.... De neki jár, mert fizetett a parasztja érte.... Én meg a német Sa Alouette helikopteremet csak 7,7 mm-es géppuskákkal hozhatnám be spawnkor, a 4 db 3 km hatótávú rakétát már nem rakhatom rá....
A Ka-50 meg állig felfegyverkezve jöhet első belépésnél is....."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Kolbi_30
őstag
válasz Francia91 #15381 üzenetére
Bizony, es mennyire jo js ez
Nekem van par elmentett visszajatszasom..tankokkal is vannak paran akik textura ala bemennek es onnan lovoldoznek.. vegigneztem a visszajatsasban..igen gerinctrelen megoldas..nem latja semmi csak a kill cam buktatja..mert a semmibol erkezik a lovedek..[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
7Sony7
addikt
Na srácok, én is untam már egyik másik pályát, ezért Felírtam sorrendben milyeneket adott a gép.
Több nemzettel is megyek párhuzamosan, ha egyiket kilövik párszor, váltok egy másikra. Amcsi, német, orosz, angol, ritkábban svéd és kína.
Szóval a pályák:
Ibéria
Adrennek
Adrennek
Szeverszk
Szeverszk
Ibéria
Szeverszk
Kiszáradt folyó
Tunézia
Kárpátok
Alaszka
Fagyos hágó
Japán
Fagyos hágó
Sínai félsz
Karélia
Szeverszk
Rajna
Kiszáradt f
Rajna
Kiszáradt f
Fagyos h
Kiszáradt f
Karélia
Kiszáradt fElég gáz, hogy ki lehet jelölni, mit a preferált pálya, és mi nem az, ugyanis én nemmel jelöltem Szevereszket, igennel pedig a Sinait. Ehhez képest...
Na meg, ami még borzalmas: Ugyanazon Br en belül eltalálom hároszor, semmi, ő rámlő egyet: kiégett a lőszerrekesz. És ez rendszeres.
Meg ezek a prémcsi cuccok, most is jött egy 2CBis. Bejön, végigmegy a pályán, és szétlő mindenkit.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Megint kifogtam egy szuperképességűt. Átlát a falon. Milyen ügyes emberek vannak...
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
KROK640
nagyúr
Na, ilyen fura meccsem sem volt még mióta játszok. Sínai félsziget, és gyakorlatilag egy 2v2 volt.
Jól látható, hogy a többiek BOTok a nevükből is kiderül, meg h nem lehetet megnézni a profiljukat, ellenben a B25J1 választás is fura 7.3-as BRben.
-
BerserkGuts
őstag
legjobb botokat kilőni xD
-
csongi
veterán
Van valami értelmes grafikai beállítás?
Jön egy Driver upadet vagy game, és mindig elszaródik.
Vagy mosott tónustalan, vagy túlszaturált, és túl kontrasztos.
Vagy az égi járművek egy pacák, vagy a levegőből a földiek. -
BerserkGuts
őstag
válasz csongi #15392 üzenetére
En az ambient occlusion nevu homályosítást kikapcsolom meg a motion blur szerű dolgokat fxaa is off.
Csak msaa 4x meg 16x anisotrop filter minden textura high.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
válasz Francia91 #15394 üzenetére
SSAO kikell kapcsolni
Meg HQFXAA-t is helyette SSAA 4xBecsillanás meg elmosódó részecske se kell
Sokkal tisztább lesz minden én 4k/120Hz tv-re kötöm és elég jól látszik az ellenfél +fű láthatóságát is leveszem teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Köszönöm!
De FHD 70Hz monitoron beállíthatatlan.
Mosott az egész. Mindegy mit hova állítok.
Fáj a szemem fél óra alatt. A földi eszköz és a környezete éles, aztán minden mosott.
A légi eszköz, meg túlszaturált. a szárny vég mosott, a farok éles, a többi meg néző szögtől függ.
NV RTX2060.
Mióta a konzolos összevonás és a sok füst meg tököm effectel agyon lett baxva.
Egyre szarabb, az amúgy is harmatos motorjuk. -
Francia91
veterán
válasz csongi #15396 üzenetére
FHD 75 Hz-es monitorom van (ASUS VL279), de nem tapasztalok ilyen jelenséget
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csongi
veterán
Úgy tűnik az ANIZO és az FX kettőse üti egymást.
Ezekkel variálnom és kezd élvezhetőbb lenni.
Kolbi_30:
Csak óvatosan -
KROK640
nagyúr
Ma reggel bizakodóan indultam neki az eventes tasknak (14 ezerről), mivel volt egy 3000 pont feletti meccsem mindjárt indításnak, de mostanra látom, ez csak beetetés volt. Aztán jött egy 1500, majd két 1200-as, és mostanra megint 3-400 pontos meccsek. De durva, hogy relative hamar is végetérnek.
Azt meg abszolút tapasztalom mintha lövéseim nem sebeznének, és nem csak a messerekkel meg a fókákkal van baj, direkt kimentem svéddel és ugyanez. Előttem 0,5km-re lévő gépet elárasztom golyókkal, látom h el is találja, de még találatot sem kapok! Brutális, hogy már a látszatra sem adnak!Mindeközben 78 földit pusztítsak el csatarepcsivel (kalapos) és 6 bázist dobjak ki bomberrel (T3-as) a kötvényfeladatom (a 10 crit hites T2-esnek is 5 meccs kellett!).
Na ez azért fontos mert azóta orrvérzésig csak reptérbirtoklás van. Konkrétan minden más pálya/játékmód megszűnt, csak reptérbirtoklás van. Pont. 7-8 nullás meccs után meguntam, és akkor most pihenünk (29333 pont, és 28/4-es BP). Csak el ne felejtsek visszamenni XDInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- SSD ÚJ BONTATLAN ELADÓ 128 GB 240 GB ÚJ
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest