- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Mi bajod vele? Vettem rendes PCI helyre rögzíthető tartót.
(#43949) KAMELOT : Mert így cakkumpakk a VGA vizezése 16k volt, és nem 45.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
veterán
-
core i7
addikt
Üdv! ez az Intel hűtő tenné a dolgát? INTEL TS13X
-
ThodEE
őstag
válasz core i7 #43960 üzenetére
A topik az egyedileg épített vízhűtésekkel foglalkozik, így ebben tud érdemi segítséget nyújtani, a gyárilag egybeszerelt vízhűtések, kompakt vízhűtések topikja itt található. Kompakt vízhűtés
A legelterjedtebb közülük a Corsair termékei, a topikja itt található. Corsair Hydro Serieshttp://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
ThodEE
őstag
válasz core i7 #43962 üzenetére
Igazán nincs mit Ennyi pénzből procira már majdnem összejön egy rendes szett, ami sokkal hatékonyabb ennél, érdemes vadászni jó használt cuccokat és máris halkabban hűtheted a géped, később pedig akár VGAt vagy alaplapot is belehet tenni a sorba
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
LLKobe
veterán
Lőttem egy képet a jelenlegi állapotról. Nem mondom hogy kész állapot, mert még felmerült 1-2 dolog amit mindenképp meg akarok csinálni.
A csöveket szerintem le fogom cserélni feketére, a desztvíz + alkohol kombó megmattította az átlátszó csövezést.
Illetve arra adjatok tanácsot hogy a CPU és a GPU-t összekötő részt hogy oldjam meg. Ez most így elmegy, van annyi plusz rajta hogy el tudom hajtani oldalra, de akkor se tetszik. Ha rövidebbre vágom akkor meg törik.
Mondjatok már valamit hogy oldjam ezt meg szépen?Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Hobbbyt
őstag
válasz #90933760 #43969 üzenetére
Dehogy Pár hozzászólással ezelőtt össze lett szedve egy minimalista (de értékelhető) használt rendszer, 40e körül már össze lehet hozni.
Más:
Olvasva a deszt víz + alkohol páros által okozott opálosodásról, elkezdtem kicsit utána olvasgatni és rengeteg külföldi fórumon felbukkant a deszt víz + algaölő (biocid) páros. Esetleg valaki próbálta már? Van valakinek véleménye róla? Vagy túl nagy baromság..?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
hszilard666
veterán
válasz LLKobe #43964 üzenetére
Brutáljó lett!
Én béna voltam a TJ08 fullvíhez, csak külső radival sikerült megoldani, de a te konfigod büntet!
Nálam is univerzális blokk lesz, csak EVGA kártyán, azon filózom hogy egy venti elég lesz e a kártyának a VRM felé, vagy mást is mókolnom kell e vele.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
TaaT
nagyúr
válasz hszilard666 #43971 üzenetére
"Nálam is univerzális blokk lesz, csak EVGA kártyán, azon filózom hogy egy venti elég lesz e a kártyának a VRM felé, vagy mást is mókolnom kell e vele."
Give them hell Ukraine!
-
ViZion
félisten
Jóemberek!
Csövet kellene vennem... 16/10 fehér Masterkleer volt, maximálisan megfelelt. DE! Egy 3,3 m csomag most 5500 Ft... Nem sokallom-e? De.Masterkleer rondalila 3,3 m-es 2000 Ft, a citromsárga meg 2100 Ft... lehet szÍntet lépek
PrimoChill PrimoFlex™ Advanced LRT™ 15,9 / 9,5mm - Elegant White (PFLEXA-58-W) van még, 3 m csomag 3650 Ft, de ezt nem ismerem... Masterkleerhez képest mennyire merev?
Varázslón és Tody-n kívül van vmi bolt esetleg?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
LLKobe
veterán
válasz hszilard666 #43971 üzenetére
Köszi! Teljesen még nem vagyok elégedett, funkcionálisan már oké, de a kinézet még nem olyan amit szeretnék.
A csövek cserélve lesznek feketére, illetve az elrendezésen még finomítok, hogy ne csak jó, de szép is legyen.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
hüllő
-
olle
senior tag
Lehet nem mindenki látta.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
ViZion
félisten
válasz proci985 #43982 üzenetére
Nincs más igazán, szal. rendeltem is 3 m-t. Viszont hőmérőt nem találok, G1/4 vagy inline fekete-fehér:
De még nézelődök majd.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Laraxior
titán
Hubazz...
Nekem kell ilyen
Remelem gyorsak lesznek a nemetek es hamar lesz az aquatuningon"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz tomcat78 #43991 üzenetére
Ja, hogy ez most volt a Tt bemutatojan?
Mellesleg nem tudom miert nem jutott eszebe eddig senkinek. Raadasul ez a viz aramlasatol vilagit. Ilyen zuhanyfej van nekunk is
Mondjuk az csak 3 szint tud a homerseklet fuggvenyeben."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tomcat78
őstag
válasz Laraxior #43992 üzenetére
Háááát....Ahogy nézem,ennek is kell az áram.Tt oldalán 80 dodó a 6 pack belőle és csak 16/13-hoz van...Hirtelen össze számoltam hány csati van a gépembe most.Más annyiért gépet venne,ha mind cserélném
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
Frenky89
addikt
Egy cseppmentes reggel.
Változások a v1.0-hoz képest:
- A VGA kapott egy FC blokkot.
- A 24pin-es csatlakozót kivéve kb. minden le lett harisnyázva.Tervek a v3.0-hoz:
- A gettó anti-sag cucc cseréje.
- A MB tápcsati harisnyázása.
- Bármennyire is ódzkodom tőle, de felülre kellene egy 280-as slim radi. Jobban tetszett, amikor csak 30°C volt a víz, nem 36-37°C. -
tomcat78
őstag
válasz TESCO-Zsömle #43994 üzenetére
Nézegettem a beszerezhetőségét...De európában egyszerüen nem találtam.Tt meg nem szálít erre,csak forgalmazónak.E-bay-en találtam,de szintén kaliforniai forgalmazót,onnan csak a posta plusz 40 dollár...Gondolkodtam rajta,mivel van egy elképzelésem következő nekifutásra,de így csak a csatik lennének egy kisebb vagyonba...
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
válasz TESCO-Zsömle #43998 üzenetére
Igen,ezt én is megtaláltam,de köszi. Viszont mikor kalkulálná a szállítást,csa US-t tudok beállítani... Így meg nem tudom az mennyi lenne pluszban.Bár tippre kb mindegy akkor,hogy e-Bay,vagy Tt....
-
LLKobe
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest