Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz RazoR #39920 üzenetére

    NZXT 630, apron egy idoben nagyon olcson arultak, talan meg mindig ki lehet fogni. felulre elfer egy 360x45os, alulra pedig egy 280x60as, szal feluletre kb tudja a dual 360ast. NZXT kb osszes ultraja jo ilyen szempontbol, bar a legegyszerubb talan a Switch810.

    NZXT ultraknak (Phantom, Phantom 820, 630, H630, Switch810) elonyuk, hogy eleg massziv a vazuk es televizezve is elfer bennuk par disc (enyemben 3 SSD van a hatlapra rogzitve) meg van optikai hely a vezerlopaneleknek. viszont ezeknel mind akciot kell vadaszni mert alapbol 60-80ezres hazak. kieg: H630 ahogy nezem van 30ert apron, annyiert szvsz a Define Snel jobb vetel, bar nagyobb.

    Define S szinten jo, olcsobb es kisebb es megfeleloen massziv. cserebe optika nincs es kevesebb meghajto fer bele (marmint televizezve). akcio nelkul is belefer az arba.

    Thermaltake X9 meg talan belefer akcioban / hasznaltan, ha talalsz.

    Dolog azert valamennyire ON azert itt, vizes megoldasoknal jellemzoen egesz mas szempontok is fontosak mint legen. az meg oke pl, hogy belefer a dupla 360as, de azert annyira nem mindegy, hogy milyen vastag.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák