- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
eMAG -on és még egy helyről 300k
Kíváncsi vagyok viszont, hogy a Magic6 fórumon olvasott beltéri bőrtónus problémát örökölte e ugyanezzel a szenzorral. -
válasz
Donki Hóte #2 üzenetére
A Xiaominak még több telefonja van ami már szinte követhetetlen. Ár meg szerintem elfogatható ha az adatokat nézzük. A 100-as nállunk kimaradt, van a 90-es, most a 200-as és a Magic. Ez a közép kategória és a csúcs között laviroz. Egy tesztre leszek majd kiváncsi. Az Alzától már rendelhető. 330000 ft.
-
rdt89
addikt
GSMarena-n már kint van a teszt a Pro-ról.
-
200 Pro nagyon tetszik, főleg az előrendelés része .
-
sphe
senior tag
Nekem tetszik, a kamera szenzor a magic 6 pro -é és végre rendesen szem kímélő az érzékeny szememnek. Kíváncsi vagyok mit tud Gcammel, sztem hozza a fő kamera magic 6 szintet.
-
sztivo
őstag
Továbbra sem tudom értelmezni ezt a kategóriát, közép talán? Szóval kijelző üvegének anyaga továbbra is ismeretlen (a 90-ben sem volt Gorilla, már 5-ös skálán karcolódott, továbbá baromi könnyen kettétört a telefon egy hajlítási teszten), IP védelem megjött, de csak IP65 GSM aréna szerint, szoftver stabilnak mondható, de sűrű frissítése nem kell számítani. A sima 200 240k-n nyit, ennyiért ettől sokkal jobb ajánlatok vannak, pl A55.
Viszont végre van sztereo hangszóró (eddig az sem volt).
200 Pró-ba már sok extra van, az természetesen jobb vétel, csak az ára nem szimpatikus, de továbbra sincs Gorilla Glass, se normális IP védelem. -
joelke HU
őstag
válasz
Donki Hóte #2 üzenetére
Dehát a 200 pro 300 ezer a Magic 6 meg akciósan is 500. Szóval nem épp egy kategória. A Magic 5 meg tavalyi és nem igen beszerezhető legalábbis hivatalos helyről.
-
Érdekes, a Honornak vannak jó kameratelefonjai (Magic 6Pro, de a Magic 5Pro is nagyon ütős), miért kell a nyakukra hozni egy újabb sorozatot
Ha a Honor 200Pro olcsóbb lenne, akkor érteném a logikát, de ezen az áron már a Magic sorozattal vetélkedik ez a telefon.
-
rdt89
addikt
A Honor 200 Pro érdekesen hangzik, bár kicsit borsosan nyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Max
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest