- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
válasz Whysperer #38650 üzenetére
http://www.pcvizhutes.hu Nem BP de nála korrektebbet nem tudok, ami kell neked az van neki minden színben és többféle csatlakozókkal is raktáron így akár 2 nap alatt nálad is lehet Itt a fórumon Tody56 néven van jelen.
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
válasz topaz45 #38636 üzenetére
próbáld óvatosan egy nagyobb fazékba főzni, de ne forrjon a víz szerintem 20 perc és jó lesz
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Whysperer
addikt
válasz Cseneles #38651 üzenetére
Köszi. Tőle vettem a Solo-t aztán képzeld csak a 780 Ft-t kellett kifizetnem a Postán a pumpát nem. Aztán felhívtam és becsületesen átutaltam neki a 18000 ezret is 8) Szóval most írt,hogyha rendelek Tőle akkor nem kell kifizetnem csak a terméket. Akármit rendelek Tőle 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
ViZion
félisten
válasz Whysperer #38655 üzenetére
Hűűű... akkor rögtön kérnék egy marhapörit galuskával, meg egy somlóit!
Jah, amúgy tényleg jó fej, igazi kereskedő, még az a fajta, aki nem egyszer lehúzni szeretné a polgárt, hanem kedvében járni és visszatérő vevőt csinálni belőle. Nekem is jó sok üzletem volt vele, gyorsan is reagál mindenre, amit tudott beszerezte, ha nem tudta, azt is mondta hamar, nem fél év után.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Makesz79
tag
Hello
Nincs valakinek egy Angliába élő ismeröse aki segiteni megvenni egy blokkot...
Sajnos nem postáza az illetö Magyarországra...[ Szerkesztve ]
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játszon, amennyit bír "
-
Leon77
őstag
válasz Whysperer #38657 üzenetére
Bondex a Dózsa György út mellett. Pár száz forint, méterre van es bírja a hőt. En már használtam olyat pont a tritonnal
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Biztos hülye kérdés Ha a csövek fémből vannak az baj? Van valami hátránya? Ha nincs, melyik fém lenne ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz bebe159 #38666 üzenetére
Réz az teljesen jó. Nikkelezett réz is jó, csak drága, viszont szép. Alu is mehet, de ott az elektrokémiai korrózióra figyelni kell. Horganyzottat nem ajánlom, rozsdamentes lehet még, de ilyen kicsiben az sztem nincs.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
topaz45
tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni abban ,hol kapok 16/10 plexi (PMMA), vagy PET-G csövet.
Ha létezik egyáltalán. mert nekem, még nem sikerült találni-
KöszziÜdv. topaz45
-
KAMELOT
titán
Betettem a másik DDC pumpát. Ennek hangja sincs bakker! Előző már el sem akart indulni hiába cseréltem a rotort!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
lacus83
senior tag
válasz KAMELOT #38674 üzenetére
Jó annak akinek tartalék is van ,én ott tartok hogy használtan DDC pumpa sincs,nemhogy D5.
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Omli85
őstag
válasz lacus83 #38677 üzenetére
Én tőle vettem jó áron újakat az első olyan cirka fél év után megállt (hozzá tenném nálam 0-24/7-ben megy a gép ergo a pumpa is ) most vettem egy másikat egyelőre hibátlanul teszi a dolgát.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
TESCO-Zsömle
félisten
Gyerekek... Nem gondoltam, hogy valaha eljön ez a nap, de azt hiszem megtaláltam az első számítógépházat, amire azt tudom mondani, hogy különösebb faragás és/vagy komolyabb kompromisszum nélkül együtt tudnék élni vele. Nem ordenáré nagy, támogatja a kétkörös vízhűtést, letisztult, és nem kell érte leszurkolni 200 birkát. Hihetetlen!
Lehet a végén még gyári házam lesz?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Ijk
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
félisten
Jah, tényleg, az lemaradt. Bocsi.
In Win 303-as. Prohardver hír.
(#38681) gyiku: Nem szeretem az ordenáré nagy házakat. Azt a túlárazott LEGO-t meg főleg nem, mert gyártás szempontjából még annyit se igényel, mint egy hagyományos bilifüle acélból hajtogatott kis ház. Kb betolják a CNC-be a lemezt, az kivág rajta egy halom lyukat és kész is. Te majd összecsavarozod... Nesze neked ház nettó 400$-ért...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
gyiku
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
félisten
Első kör: Tartály-szivattyú-proci-alaplap-hátlapradi(30)-padlóradi(30)-tartály.
Második kör: Tartály-szivattyú-VGA-felsóradi(30-45)-tartály.Ventik a felső radira meg a hátlapra, így alulra nem kell, a vákuum szellőztet. Szivattyúnak DDC vagy vmi kisebb. VGA-ra nem kell nagy kraft, zéró ellenállása az egész körnek. Tartály egyedi készítés, ahogy a hely adja.
A másik lehetőség, hogy a tápegységet áthelyezem a ház elejébe középre, így az ott felszabadult helyen elférnek a tartályok, lehet rakni nagyobb radit (ha szükséges) és még ami fér.
Ha 48x42x10cm-re virtuálisan be tudtam préselni egy komplett ATX rendszert két VGA-val, és csak azért nem lett két körös, mert nincs (nem volt) slim radiátor légtelenítővel a valagán, akkor egy kétszer akkora házba is bele fog mindez férni!
Ez a ház térfogatra alig tér el attól, amit mostanság tákolgatok itthon, csak más a kiosztása. Az legnagyobb kompromisszumot itt az jelentené, hogy dobni kéne a 420-as radiátort, ami jelenleg van. Meg persze ki kell csengetni azt a 32-48k-t, amibe a kuckó kerül.
sz: Berajzolást nem tejlesen értem hogy gondolod. A ház ahhoz képest irdatlan nagy, a modern VGA-k a 30cm-t se érik el, szóval az előlapnál középen van hely benne bőséggel és a tápegység mögött is keringőzni lehetne.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
gyiku
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #38684 üzenetére
paint-re ertettem a rajzot. elfer alul a 30 radiator, ha atx a lap?
hüllő
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha ATX a lap, akkor is csak 130 a radiátor szélessége, marad mögötte 2 centi neki. A VGA-kat meg egymásra kell pakolni, hisz vízhűtéssel mennek. Már ha egyáltalán lesz két VGA. Az se baj, ha az egyik csak 8 vagy 4 PCIe sávot kap, mert tudjuk, hogy a késleltetése miatt annyira nem használják, hogy a sávszélesség se szűk keresztmetszet.
A poén kedvéért azért rögtönöztem egy vázlatot sebtibe még az üres vassal:
Amúgy se valószínű, hogy lenne fölösleges +300k-m egy második VGA-ra... Arról nem bszélve, hogy kellene mellé a 400k-s VR-fejes is, hogy legyen értelme...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
gyiku
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #38686 üzenetére
igy mar latom birom az inwin hazakat, meg az uj, meresz elrendezeseit. remelem computexen villantanak par uj hazat megint
hüllő
-
KAMELOT
titán
válasz TESCO-Zsömle #38690 üzenetére
Bocs most látom ez ilyen talicska ház. Akkor marad alulra neki.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
TESCO-Zsömle
félisten
Mondjuk jobban megnézve ez a design is akkor lenne igazán jó, ha fordítva lenne benne az alaplap. Akkor a VGA-k odakerülnének közel a feni radihoz és alul se lenne gond, hogy miként férjen el az alsó.
Meglátjuk...
Mert ahogy nézem, a felső radinak pont fordítva van a kihagyás a csöveknek, mint ahogy én berajzoltam azokat.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
LLam
senior tag
sziasztok,
totál új vagyok a vízhűtéses témában. Az összefoglalót elolvastam párszor (n>2) és a következő kérdéseim vannak:
a) mennyi időközönként ajánlott/kell takarítani a rendszert?
b) egy 5970 és egy 6990-es vga hűtéséhez melyik a legfontosabb összetevő? Jól tévedek, hogy a radiátor mérete a nagyon nem mindegy? (nem játékra használom a kártyákat, szóval közel 100% a terhelés)
c) van valamilyen hatása annak, hogy mennyi hűtőfolyadék kering a rendszerben? A predatorban kicsit több mint 3 deci folyadék van csak..
A válaszra szánt időt köszönöm
Stay hungry!
-
törölt tag
válasz seniman #38695 üzenetére
Tud venni 4 uni blokkot, de annak már azért ára van és nem tudom hogy oldaná meg a vrm hűtést mert azért itt a süni+12-es venti kombó elég kétséges. Lehet blokkot gyártatni rá egyedit, de kétlem hogy megéri. Ha eddig légen volt akkor szerintem maradjon azon is, egy év és kirohadnak úgy is azok a kártyák. Akkor inkább a gépet kell eltenni máshova ha hangos.
Kell radiátor felület, de ha csak VGA van hűtve akkor kevesebb is elég ha helyszűke van. A folyadék mennyisége mindegy, ha több van akkor lassabban melegszik fel, de lassabban is hűl vissza, max hőmérsékletet nem fogja befolyásolni csak a felmelegedési-lehűlési időt tolja el. De azt is csak akkor ha sok literekről van szó.
-
ViZion
félisten
válasz seniman #38698 üzenetére
+1
Lehet kísérletezni, push-pull meg minden, de ezekhez végül úgyis Phobya Nova vagy Mo-ra lesz a nyerő...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest