Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hibavissza

    veterán

    válasz niiks #13314 üzenetére

    Ha Premiere, akkor bármelyik gép jó lehet (inkább az AMD-s). Premiere szerette nálam felzabálni a ramot. Azt hiszem stabilizálás alatt? Régen volt. Szóval 32-64 GB ajánlott. Én SSD-ből is nagyobbat tennék bele, ha van rajta még 1-2 játék, hamar betelhet. Mondjuk ez tényleg felhasználás függő.

    Monitor. Mostanában nem foglalkoztam vele, de én mindenképp valami 4K-s vagy 2K-s monitort vennék ebben a méretben. Engem már 24-es méretnél is irritál a rácsmaszk. A második komponens a legalább 100% sRGB lefedettség és a jól kalibrálhatóság (1-2 deltaE alatt). A többit manapság adja ez a 2 adat. Nem professzionális célra veszed és a HDR sem olcsó manapság. Mondjuk egy freesync nem lenne rossz, még ha nem is 144 hz. Már a kadencia helyes lejátszáshoz.

    Sony a6300 remek UHD videókat csinál. A fHD se rossz csak hát...majd meglátod. UHD ("4K") videót a fenti konfig csak Proxi módban tudja majd kezelni. Kicsit szöszölős, de ez van. Majd belejössz.

    Szerencsére a Premiere az egyik legjobban támogatott progi. Találsz bőven anyagot YT-on.

    (#13321) Teasüti: EZT érdemes tanulmányozni gyenge inteles géphez. A CyberLink programjait próbáltam. Szerintem jók. Nincs ingyenes verziójuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák