- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz enginev3.0 #5249 üzenetére
Köszönöm , megnézem
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
patomi
őstag
válasz Luck Dragon #5248 üzenetére
20decebel tud ANC-t és kereten belül van. Hangját nem ismerem, talán jön erre akinek van. Alirol még belefér az edifier nb2 esetleg. Minden földi jóval és app támogatással, érintő nem állítható és hangerot nem lehet erintéssel állítani. 35k.-ért pedig Jabra 65t. Amíg még van.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #5253 üzenetére
Ja és negatívum a microusb, meg én nem látok rajta ledet, mármint a tokon
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz enginev3.0 #5238 üzenetére
" ... nagyobbat teszek rá, akkor kiesik ... "
Az, hogy lehetséges? Nagyobb illesztékkel jobban kellene szorulnia (aminek egy idő után persze az lehet az eredménye, hogy kényelmetlen lesz)#5240 tboy93
Az AAC almás codec. Vagyis almás telefonokon szól igazán jól. Előfordulhat, hogy AAC mellett kisebb lesz az üzemidő, de akár az is, hogy rosszabbul fog szólni, mint az SBC. Vagyis nincs általánosan jó "tuti" válasz a kérdésre. Sajnos ezt ki kell próbáld.
Ami idegesítő (számomra legalábbis) Android hülyeség, hogy a legtöbb készüléken ez a codec választó eléggé el van dugva (developer options alatt), és ha átállítod, akkor is csak addig marad meg, míg le nem csatlakoztatod az adott eszközt.
Nálam a telefon (P10) mindig a szerinte legjobb codec-et állítja be alapból. Vagyis SBC → AAC → aptX.#5246 Luck Dragon
Ha, nincs bajod az "agybadugósakkal", akkor szvsz. inkább olyat nézz. Ezeknél sokkal jobb az izoláció, így erőteljesebb / hangosabb tud lenni. -
patomi
őstag
válasz enginev3.0 #5255 üzenetére
Van, vagy elől vagy hátul. De mint az x3 pont annyit tud. Csak töltésnél világít, ha kész, elalszik.
-
patomi
őstag
válasz enginev3.0 #5261 üzenetére
Feketén meg mégjobban rejtőzködik.
-
válasz enginev3.0 #5249 üzenetére
Egyre jobban tetszik a BW8 de még angyalok rajta
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz enginev3.0 #5258 üzenetére
Neked - a füled mérete és a felhasználás (sport) okán - lehet valamilyen "ear hook"-os TWS-t kellene nézned. Pl.: Soundcore Spirit X2, SOUNDPEATS TrueWings, Mpow Flame Pro
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz <Adamsky> #5264 üzenetére
Áh, nekem az ilyenek nem jönnek be
Most egyelőre megállapodtam az x5-nél, szuperül szorul a fülbe, az edzést még nem tudom, terem híján.
Hangja szép, akksi brutál jó, másfél óra után már picit kényelmetlen, de annál többet nem is kívánkozok használniA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz enginev3.0 #5265 üzenetére
Nem tudom, hogy mit szoktál a teremben csinálni, de ha "csak súlyokat pakolgatsz", akkor talán nem lesz gond. Én most - jobb híján - kocogni járok el, mert muszáj (felszaladt pár kiló, és az általános állóképességem is rengeteget romlott ... sajnos nem csak a COVID-os helyzet miatt, de ez most nem lényeg). Szóval a futás / kocogás az szvsz. ahol eldől jó-e egy ilyen füles vagy sem. Ja, és egy pro-tip (félre ne érts ): mindig zsírtalaníts! Nem mindegy, hogy a hallójárat mennyire száraz ...
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Először is köszönöm szépen a hasznos infókat és választ az előző kérdésemre. Öröm lett az ajándék.Most szeretnék vásárolni magamnak és akár családtagjaimnak Edifier X3 készüléket. Az lenne a kérdésem hogy V "alakját" tekintve mennyire megy mélyre. Legtöbbet elektronikus zenét (deep-tech house-t, hallgatok) és hangoskönyvekre lenne még használva. Mikrofonja is használhatónak mondható? Ali-n néztem, 26 dodó lenne 7 napos szállítással. Van ettől most jobb lehetőség? Spanyol vagy Lengyel raktár lehet gyorsabb?
Ja és ha nem lenne jó az illeszték, mit ajánlanátok hozzá?
(Jelenleg 1 Anomoibuds fülest használok/használtam [link] . Elhagytam az a jobbost vagy porszívó megette nemtudom. Nekem tetszett, bár viszonyítási alapom nulla kb Szétesett már, ragasztottam és elég kopott is volt de bírta.)
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
Hamis Galaxy Buds Live.
Csak pár szóban itt hagyom, ha valaki rákeres legyen némi infó.
-tok, fülesek szépek, igényesek.
-azonnal csatlakozik doboz nyitásra
-jól illeszkedik a fülbe
-app nem ismeri
-hangja szörnyű, erős közép, magas alig, mély tompa
-van némi alapzaj, ami időnként elhallgat
Telefonálni nem próbáltam még vele. Nem is tudom érdemes e járatni annyira gyengus az alap.
Egy nagy tábla milka is többet ér ennélFékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz enginev3.0 #5268 üzenetére
"A régiek akkor is kiestek, ha csak hanyatt feküdtem ... " - az durva.
Nekem ilyen gondom szerencsére sose volt. Viszont az illesztéken sok múlik. Ezt tudtam / sejtettem eddig is, de sose gondoltam volna, hogy egyszer a gyárival is gondom lesz. Szóval nemrég szereztem be a régi jó kis 1More Stylish (E1026BT) mellé egy 1MORE ANC-ot (EHD9001TA). Utóbbi újabb, drágább, két meghajtó van benne (egy "rezgőnyelves" (BA) és egy dinamikus) mégis valahogy gyenguszabban szólt, mint a Stylish. A magasak szebbek voltak, de a közép, és legfőképp az "alja" hiányzott a zenének. Plusz, akárhogy gyömöszöltem, forgattam a fülest a fülembe, folyton olyan érzésem volt, hogy a jobb oldali "szelel" (nem zár rendesen). Egyébként kísérteties, de ebben a TheVerge tesztben a tesztelő pont így járt: "However, I did have an issue with the fit of 1More’s earbuds or, more specifically, with the right earbud."
Szóval feltettem a legnagyobb "harangot", de azzal sem lett az igazi. Na, mind1, nem sztorizom végig az egészet, a lényeg, hogy a végén átettem a Stylish-ról az illesztéket, és csoda történt. Tanulság: nagyon-nagyon, de nagyon nem mindegy, hogy az ember meg tudja-e találni a füléhez legjobban megfelelő fülest, és a hozzá való illesztéket.#5271 patomi
"(Alin vettem) Tudtam jól, hogy hamis.. " - azért remélem dispute-ot nyomtál rá.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
Kis kiegészítés. ( Galaxy Buds Live csak a keresés miatt)
Nekem a tapi funkciók sem működnek.
Meglepően jól szól minden hang ha jól van behelyezve a fülbe, nincs eltakarva a mélyhez a légáramlás de elég mélyen van. 2x tölti fel a doboz. 3 és fél órát megy mikor szól hogy alacsony a töltöttség (20%) utána hamar lekapcsol.
Szerintem egy jó közepes füles. (Az enyém)
Nekem nagyon megérte!
A wish vissza utalta a pénzem.
Helyt adtak a reklamációmnak. Képekkel bizonyítva a hibákat.
Én járatom.
Egy próbát megér neked is.
Ettől függetlenül mindenki vigyázzon hogy honnan vásárol. -
patomi
őstag
válasz <Adamsky> #5274 üzenetére
Ugyan viccelsz(?), sehol nem állítják, hogy eredeti... illesztékkel, meg a mifo o5, amit mindig be kell alaposan mozgatnom, hogy tömítsen jól. Van, hogy várnom kellett míg "beáll" a fülemhez a gumi. Aztán az o7-tel együtt rendeltem ilyen illesztékeket, na azóta minden ok. Sokféle van még, de rövid vetőcsöves tws-re ideális.
anrab,, Szerintem nem. Teljesen torz és élvezhetetlen a hangja.(lehet ez egy másik utánzat) Ezen léptetés előre és vissza, meg pause működik, rettentő érzékeny az érintés és mindenhol is reagál.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ugyan viccelsz(?), sehol nem állítják, hogy eredeti... "
Nem értelek, ill. attól tartok félreértettél. Én csak annyit mondtam, hogy az eddigi füleseimnél nem volt ilyen gondom. Mármint, hogy ennyire ne passzolt volna az eredeti / gyári illeszték a fülemhez (ami szerintem átlagos).
OK összeraktam. A Buds-ra írtad az eredetiséget. Jó, nem gondoltam, hogy már az eladó is úgy hirdette, hogy "not original"."Aztán az o7-tel együtt rendeltem ilyen illesztékeket ... " - ebbe belefutottam én is, de még nem mertem megrendelni. Akkor ajánlod, bevált? Egyébként a Mifo-nak, - amivel használod - milyen átmérőjű a vetőcsöve? Ez a 4 mm körüli?
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Szevasztok
A "Xiaomi QCY T9S" fülest lehet használni iphonehoz? Láthatja a telefon ezt a fülest?
-
csemiubi
tag
Sziasztok!
Egyszerre két fülest hibátlanul kezelő BT transmittert keresek tévézéshez. Optikai audio kimenet van a tévén. Egy ilyet most vittem vissza [link] , nem vált be. Akinek van tapasztalata, kérem javasoljon megoldást, mert a két füles már megvan (amiket nem vihetek vissza) marad a megfelelő jeladó utáni kutatás
Pap leszek az kurvaisten!
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Elromlott a fülesem mikrofonja. (Bose soudsport)
Ezért nézelődtem kicsit.
Teszteltem a lányom Buds live-t az enyémet és kipróbáltam egy Buds prot.Nos!
A Buds pro telefonálásra tökéletes. Zenehallgatásra remek lehet azoknak, akik nem szeretik a sok mélyet. Minden hagtartomány szépen szól.
Hangerőben jobb a live, viszont zenére nem olyan tisztán szól, mint a pro.
Mindkét Samsung jól megáll a fülbe.A négy éves Bose telefonálásra most nem használható, de a hiányzó újjítások miatt, egyébként is gyenge a samukhoz képest. Míg működött, sokan mondták, hogy zajos a hangom.
Zenére nagyon frankó, veri a másik kettőt.
Hangerőben a live ennél is jobb, de hangzásban ez a király.90 ezret nem ér a pro.
Úgy érzem, hogy ki kell próbálnom a Jabra elite 85t-t.
Vajon lehet valahol javítani a Bose-t?Üdv
CsabaSamsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
FoLey-v
addikt
Azon vagyok
Hiperhuje Így első neki indulásból kicsit erőteljesebb a basszusa mint Sabbatnak. Azt nem értem,hogy sabbatnak miért hangosabb a hangereje mint a többinek.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Jelenleg egy Tronsmart Spunky Beat fülest használok, amivel egy gondom van csak, hogy nagyon hamar kilazul, a fülemben, állandóan igazgatnom kell. Tudnátok nekem ajánlani olyan fülest, ami hangzásban hasonló, de stabilabban tartja magát a fülben? Vagy lehetne a spunky-ra másik gumiharangot tenni, amivel jobban a fülemben maradna? Előre is köszönöm a segítséget.
-
tomp
félisten
Jelentem most már teljesen be lett járatva az Edifier X5! Teljesen más hangja van mint 3napja. Nagyon szépen szól!
-
Esetleg olcsóbb megoldásként MM-ben ahol ki vannak állítva a fülesek ott van egy nagy zöld doboz ami tele van harangokkal mindenféle nagyságú és kialakítással , de úgy is fel van rajta tüntetve . Olyan 6-7000-Ft ha jól emlékszem .
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest