- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
A varrásnál elngedett a Sony mdr-xz770bn füllhallgató párnája.
Kerestem, de nem nagyon találtam sehol.
Gondolom megvarni nem lehet, merre keressek?
Köszönöm előre is!
Mive ovális, méretet sem nagyon lehet levenni!
Levenni meg nem merem, mert akkor kampeca teljesen.Üdv: Karesz
[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Surii
csendes tag
Sziasztok!
Szembejött egy Xiaomi leárazás: [link] és szeretnék fülhallgatót venni egy ideje, itt pedig van egy jó pár leárazva. Van közöttük szerintetek olyan, amit megérné megvenni? (20-40 Euro között, de inkább lefelé kacsingatok) -
w.miki
veterán
AirAux AA-UM4 Pro milyen lehet?
#5948: nyakpántosból mi az ami jó, és bevált?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
soldi3r
veterán
válasz <Adamsky> #5923 üzenetére
IPX7-eket találtam. Porállót ebben az árban nem nagyon, de igazából ha 1 évet kibír, akkor elégedett vagyok.
Eddig csak bedugósok voltak (az utolsó a JBL Tune 210), de hosszú idő után elég kényelmetlen, esetleg az Iphone stílusú jobb lehet? Pl BlitzWolf® BW-BTS5[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
<Adamsky>
nagyúr
20$-ig? Hááát...
Nekem ugyan ezzel a konkrét típussal nincs tapasztalatom, de 1More fülesem (vezetékes és bluetooth) van pár. Én elégedett vagyok velük.
Esetleg ez a Sony. Bár ez már nem a 20$-os kategória (a "hülye azért nem vagyok" boltban legutoljára talán 9,9e Ft volt).
Esetleg kintről 1MORE Triple Driver E1001BT (11-12e Ft szvsz. elég jó ár ezért).#5956 soldi3r
"Eddig csak bedugósok voltak (...), de hosszú idő után elég kényelmetlen, esetleg az Iphone stílusú jobb lehet?" - ez egyénfüggő. Nekem az, ami nem "agybadugós" vagy kiesik, vagy folyton olyan érzést kelt, mintha ki akarna esni. Esetleg olyat kellene nézz, ami nem in-ear, de ilyen "kampóval" a fülre akasztható. Mintha láttam volna már ilyet ...
... ilyesmire gondolok.[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Rákattintottam a linkedre, ott az airdots-ot láttam.
Az én tapasztalataim szerint ebben a kategóriában az Edifier X3 majdnem feleannyiért jobban szól.
Szóval nem biztos, hogy a xiaomi márkanevet ebben a termékcsoportban érdemes vadászni (mondom ezt úgy, hogy xiaomi telefonom stb. termékeim vannak, szóval szeretem a márkát). -
Eliott
tag
Sziasztok! Jelenleg melyik a legolcsóbb TWS füles, amiben már van elfogadható minőségű aktív zajszűrés?
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
soldi3r
veterán
Nagyjabol vegigneztem az Aliexpress kinalatat, legalabbis azokat a markakat, amiket itt nehany oldalnyit visszaolvasva talaltam: Haylou, Edifier, Anker, Ugreen, Blitzwolf Soundpeats. Erdemes meg valami megneznem?
Ezek kozott az utolso markaban talaltam egy ilyet. Erdemes vele foglalkozni? Mennyire lehet zavaro az a kis "futyi" a fulben? Ez IPX8, elvileg lemoshato.E30 (oo=[][]=oo)
-
kirusz1
őstag
Sajnos elhagytam az edifier x3 egyik fülesét.rendeltem egy transmart spunky beatot de valahogy az x3 jobban bejött.lehet rendelek egy másik x3 at
-
policecars
csendes tag
Sziasztok,
megjött az Edifier X5-ösöm, telefonálásra próbáltam, tökéletes. Szeretném a két fülest más-más telefonhoz használni, tudja valaki, hogy lehet törölni a TWS párosítást?
-
baji
tag
Sziasztok!
Azoktól szeretnék kérdezni akinek Blitzwolf BW-FYE7 fülese van.
Nektek lekapcsolódik automatikusan a telóról ha beteszitek a töltőbe?
Nekem sehogy sem akar magától pedig én úgy tudtam hogy kellene neki. Mit csinálhatok rosszul?https://makerworld.com/en/@Bayi
-
patomi
őstag
válasz Aksomatic #5984 üzenetére
Az ár különbsége nincs arányban a tudás beli különbséggel. Ha az x3-at vetem össze a Tevivel, hangban 30% és kialakítás minőségében 40%-kal kínál többet a Tevi.(szubjektív vélemény) Árban viszont 3,5x több. Ugyanakkor ha megengedheted magadnak akkor azt mondom vegyél Tevit. Egy másik kategória. Mifot csak akkor javaslom, ha kedveled a közép emelt hangzást.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
norby_42
aktív tag
Attól függ, mire szeretnéd. A T5 előnye nekem, hogy Linux alatt mókolás nélkül megy a HSP/HFP, van mikrofon. A hangja zenére viszont nem olyan jó, mint az X3-nak. Szivacs tip-el jó volt, de az meg nem fér be a dobozába.
De mindkettő megbízhatóan csatlakozik, megy csak egy oldal, nincs velük gond.Eat pasta, run fasta
-
Fall-N
veterán
Úgy működik a dolog, hogyha beteszed a tokba, akkor egyből elkezdi tölteni és lekapcsolja a fülest is egyben. Akkor nem szokta csak kikapcsolni, ha le van merülve a tok és nem indul meg a töltés. Másik hibaforrás , hogyha el van zsírosodva/koszolódva a kis réz érzékelő/töltő kimenet és emiatt nincs meg a kontakt a tok és a füles között. Gombostűvel ki kell piszkálni a dzsuvát belőle és megoldódik a dolog. De ez nem csak erre a fülesre vonatkozik, hanem az összes TWS-re.
[ Szerkesztve ]
-
baji
tag
Köszönöm a választ!
Biztos nem koszos mert 2 napja érkezett meg, még csak kipróbálva volt.
A tok is fel van töltve. A a fura hogy kettőt rendeltem és mind a kettő ugyanúgy viselkedik, egyik sem szakítja meg a kapcsolatot. Ráadásul 2 különböző telefonnal voltak kipróbálva.
Na most hogy kipróbáltam erre megjavult, mondjuk most kicsit igazgattam a tokban, ezek szerint nem érintkezett rendesen.https://makerworld.com/en/@Bayi
-
Bobby G.
senior tag
Ali szülinapi kuponjával rendeltem egy Tronsmart Spunky Beat fülest, az App Verziót. Kevesebb mint egy hét alatt megérkezett úgy, hogy közben volt egy hétvége meg egy húsvét is.
Hanyatt nem estem tőle, de egyáltalán nem rossz, bár a fiam Blitzwolf BW-FYE7-ese nekem hangzásban jobban bejött. Meglátjuk, hogy hosszú távon milyen lesz.Ezzel a verzióval már nincs az egyérintéses probléma, a vezérlés valamennyire testreszabható. A saját hangszínek egész kellemesek, jól jönnek olyan esetben ha a lejátszóban nincs EQ (pl. óra, vagy TV). Sajnos azonban a TV-vel nem tudom sehogy összepárosítani, meg sem találja. A másik gondom, hogy néha-néha kihagy 1-1 másodpercre a zene. Mintha lekapcsolna, vagy nem kapna jelet, vagy nem tudom. Nem tudom ez mitől lehet, vagy ez normális-e ezeknél a füleseknél, de kissé zavaró tud lenni.
-
anrab
addikt
Sziasztok. Galaxy S8+
Van ötletetek arra hogy a Bluetooth füles miért a csúcs hangerőn indul el? Ráadásul mindig elfelejtem. Hiába alacsony hangerőn kikapcsolom ki.
Mióta csináltam egy gyári visszaállítást, azóta van. -
blueye
veterán
FIIL T1XS masodik felvonas: minden OK, max. toltes fulesekben, tartoban. De. App letoltese, ami a playen fiil app-nak latszik annak koze nincs hozza (le ne toltsetek!). fiil.com a Chrome szerint a legveszelyesebb weboldal Nagy nehezen athamoztam magam a szokasos figyelmezteteseken, igy mar van app-om a mirror oldalrol. Kezdhetem a hangzas teszteleset delutan
Új hozzászólás Aktív témák
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szólánc.
- Windows 10
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest