Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz Dalai Láma #4510 üzenetére

    "Az ír papokról meg mit lehetne mondani? Elítélendő. Úgy tudom maga a pápa is elítélte az ilyen pedofil papok esetét. De ez egy szervezet, nagyon sok taggal. Ha mondjuk egy cégben valaki lopja a nyomtatópapírt, az nem helyes dolog, de kérdés, hogy mennyiben jogos az egész céget lopással vádolni. Az alkalmazott bűnt követett el, de nem a cég utasítására. A pápa sem tehet ez ellen semmit."

    azert alljunk mar meg egy szora. nem ugyanaz gyerekeket lelki nyomorekka tenni meg nyomtatopapirt lopni, semmilyen szinten nem ugyanaz, sem erkolcsileg sem a torveny szemeben.

    te is tudod, hogyha kiderulne hogyha egy ceg egyik leanyvallalata szervezett bunszovetkezetkent gyerekeket eroszakolna a felso vezetes tudtaval, es azt a felso vezetes megprobalja eltussolni es belso ugykent kezelni, akkor bizony a bunosok es a vezerkar bortonben rohadna elete vegeig, beleertve a dragalatos fonokot is. nem tehet ellene semmit? tennie KELL, ez torvenyi kotelesseg, kulonben bunsegedlet amit muvel.

    nem sirnek ha ugy ahogy van ez az egesz bunszovetkezetet kivernek a vilagbol es nullarol kellene felepulniuk. mocskos banda, erkolcsileg velejeig zullott tarsasag, ez bebizonyosodott. lelkiismerete rajta ha valaki ezt a maffiat tamogatja erkolcsileg vagy anyagilag is netan, vagy akar szo nelkul elturi es szemet huny felette. maffia? mit is irok. a maffia egy lovagrend ezekhez kepest, hiszen meg a legelvetemultebb bunozoi korok is kivetik magukbol az ilyeneket.

    semmifele, SEMMIFELE mentseguk nincsen arra amit muveltek. (most nem irom le az erveket ehhez, de) aki vedi ezeket, aki mentseget es kibuvot probal talalni ezeknek a mocskoknak, sot, aki akarcsak hallgat errol es szegyenlosen azt mondogatja magaban hogy "nalunk a mi kozossegunkben ez ugysem fordulhat elo", az magat a keresztenyseget es a dragalatos jezusat huzza le a legaljabb civilizalatlan buzos mocsarba. igy gondolom.

    ----
    szeretnem hangsulyozni, hogy ez a hozzaszolasom nem vallasrol es hitrol szolt.
    ez a hozzaszolas emberekrol szolt.

    [ Szerkesztve ]

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák