Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz Dalai Láma #4504 üzenetére

    továbbra is azt mondom, hogy egy balesetet ne keverjünk össze egy megfontolt gyilkossággal, azt se, hogy 30 ember ver brutálisan halálra egyet ...ha az én gyermekem csapták volna el, az első és LEGFONTOSABB, hogy az Ő álapotát megvizsgálom, és ha kell mentőt hivok...ha szándékos volt az elkövetés, és megölte...akkor ha kell igazságot szolgáltatok (valószinü csak azután, hogy az impotens törvényeink nem teszik...vagy felindulásból, de minden esetben a szerettem az első!).

    Öltél már embert? Gondolom nem...ha mégis gondolom nem megtorlásból/bosszúból/vagy általad vélt igazságérzetből. Mégis úgy beszélsz, mintha tudnád ki mit érez, mit tenne, és azután mit érezne. Az, hogy nem lenne nekik jobb, sőt lelki teher lenne...csak egy elmélet részedről, ne próbáld tényként közölni, mert nem voltál még abban a helyzetben (gondolom nem). Szerintem meg jobb lenne...de mégsem jelentem ki tényként, hogy: jobb lenne.

    A különbség köztünk, hogy Te rendelkeznél egy más által hordott magzat felett, én úgy érzem nem jelenthetek ki a nevében semmit, hiszen nem vagyok a bőrében, nem érzem a problémáit, (legyen az bármilyen tőről fakató) te azt mondod...mi több kijelented, hogy nem lenne jobb egy áldozat hozzátartozójának, ha a bünős megbünhődne...szerintem jobb lenne...ugyanezt jelented ki az abortuszról..volt már abortuszod???? hány intézeti gyereket nevelsz???? Már mondtam...könnyü más ...val verni a csalánt.

    s ha már legalizáljuk vagy tiltjuk az abortuszt semmiképpen ne a vallás mögé bújva tegyük. Szerintem is bün elvetetni egy babát (főleg, hogy mások éveket várnak, mire összejön, vagy mire adoptálhatnak egyet), de ennek ellenére nem tenném tiltás alá...legyen szigorúbb ellenőrzés alatt, az okokat, a gyakoriságot (felelőtlenséget), és sok egyéb mást megitélve....aki nem akarja megtartani, úgy is elfogja vetetni, csak max nem egy steril korházba, hanem egy garázsban, valami "hentesnél", vagy szegény baba az emésztőben végzi.

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák