- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef8
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43700 üzenetére
Nekem a 240 mb/s meg se kottyant neki. 28,5 MB/s-al töltöttem torrenten (modemmel)
-
MODERÁTOR
-
jozsef8
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43703 üzenetére
OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342
-
MODERÁTOR
-
mackosajt
addikt
válasz Intruder2k5 #43700 üzenetére
Nekem az kell, hogy amikor valamit leszedek, akkor jöjjön fullon, meg felfelé is tudja tolni utána, ha kell.
Nem akarom én állandóan 240-es tempón hajtani, hisz a 300 gigás havi értéket a mostani, 120-as nettel is tudom produkálni, ha nekifeszülök. Ez pedig sajnos júpícínél még mindig él elvileg, és ha folyamatosan, jelentősen (itt most nem a pár gigás túllépést értem) átléped, akkor biza szólnak, hogy ejnye-bejnye. Ha nem veszel vissza, akkor ők vesznek vissza.Szóval ehhez is kevés lenne? Nem akarok seed szerver szolgáltatásba kezdeni.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz jozsef8 #43702 üzenetére
Na, akkor csak megy a 240?
Az előbb még nem ezt írtad.szerk.: Bocs, túl gyors voltam, és nem a szerkesztésre nyomtam.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MODERÁTOR
-
jozsef8
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43705 üzenetére
Már átmegy. 22 MB/s-al jön torrenten 28 MB/s helyett. Most néztem. A speedtest meg nem tudom miket mér.
-
mackosajt
addikt
válasz Intruder2k5 #43708 üzenetére
Nem parázok, csak nem vagyok extrém letöltő. Nekem csupán arra kell, hogy ne órákig töltsek le valamit, és sajnos itt, az utcánkban monopol helyzetben vannak. Vagy gagyi adsl, vagy űber fájberpóver. Digi 300 méteren belül, de ide nem jönnek, sajnos.
Így marad a upc, és akkor már a gyors net. Eddig nekem sem szóltak 1x sem, de mondom, max. ha szólnak, akkor lassítok. Bár a te forgalmadat nézve, nálad már rég le kellett volna tiltsanak mindent.
-
MODERÁTOR
válasz mackosajt #43711 üzenetére
1x jött 80%-os figyelmeztető levél, talán valamikor május, júniusban, aztán azóta se, meg előtte semmi!
jozsef8, azért mindent nem kell elhinni nekik sem, másik topikban van olyan ember, aki szinte folyamatosan korlátozva van! Ez több dologtól is függ, leginkább a helyi adottságoktól, hogy konkrétan ott mekkora tartalék van a hálózatban, és esetleg rajtad kívül még hány ember csinálja ugyanezt a környéken, stb...
Ezzel persze biztos nem szívesen dicsekednek ők sem nyilvános fórumokon, mert rossz fényt vetne rájuk, így praktikusabb azt kommunikálni, hogy nincs korlátozás már régen!
[ Szerkesztve ]
-
jozsef8
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43713 üzenetére
Nekem 1x se jött semmilyen értesítő és 2-3 terrák mennek fel és le is!
-
MODERÁTOR
-
jozsef8
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43716 üzenetére
De nem találom az alap menüt, ami a gyári. Csak a vargalexes jön be 192.168.1.1-re Abba hol kell? Mert az alap nem jön be köszi
-
vargalex
Topikgazda
válasz jozsef8 #43720 üzenetére
Szia!
Ahol Intruder2k5 is írta, csak te magyarul látod: Rendszer->Mentés / Firmware frissítés (még jó, hogy anno sokan kérték a magyar nyelvet és ezért álltunk neki a fordításnak ). De ha seed problémád van, akkor miért nem próbálod ki, amit írtam?
[ Szerkesztve ]
Alex
-
raidx
őstag
válasz Intruder2k5 #43713 üzenetére
Régen mikor még 4 megás T..-s netem volt a házba 3 emberke is korlátozva volt rendszerese. Akkoriba még volt a T..-nek egy jól működő fóruma és ott úgynevezett angyalok segítették a laikus felhasználókat sokszor még a munkaadójukkal szemben is. Azok pont azt mondták mikor faggattuk őket, hogy miért "pofára" megy a korlátozás. Ha bírja a hálózat nem foglalkoznak vele. Ha akadozik, túlterhelt akkor az úgynevezett nagy letöltőket bekorlátozzák. Mikor elérhető lett az optikai net a környéken ezek az urak is átváltottak és ott nem sikerült nekik korlátozást elérni.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
trec12
addikt
Adott egy Dell noti és egy 1043ND. Win8-ról átálltam Win7-re (64bit). A Win8-on fullon jött wi-fi-vel a 40 Megás net (Digi). Win7-el meg csak 20-al megy fölé csak igen ritkán!? A router és a noti természetesen ugyan azon a helyen van. A feltöltés az okés. Elvileg minden progi rendben (driver, firmware).
Mi a fene okozza ezt?[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
-
trec12
addikt
válasz zsolt501 #43724 üzenetére
Köszi a választ de úgy tűnik megoldódott a probléma. A kapcsolat tulajdonságainál a Win7-ben a wi-fi hardverében az értéket - itt
"gyárilag" 20 Mhz volt - és a routerben a channel width-t auto-ra állítottam. (a channel is auto-n van).
Így most majdnem jön a 40 Mega (33-36 között van)....bár Win8-on 40 fölött pörgött állandóan! Szóval itt valóban még a driver is bejátszhat a dologba....[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Kedden jön az új routerem, első körben amíg garis nem nagyon akarnám 3rd party fw-vel tuningolni, viszont gyáriból van frissebb szoftver és ha azt frissítem az nem jár garanciavesztéssel ugye?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
decoco
csendes tag
Sziasztok!
Tp router jelszó változtatásakor hibaüzenetet ír, valamiért nem fogadja el a régi felhasználónevet.
error code 17002
köszönöm a segítséget -
Pr3s
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #43727 üzenetére
Szia!
Sokan azért választanak 3rd party(főként vargalex által létrehozott) firmware-t, mert a legújabb gyári firmware is sok helyen hibát kreál, leakad a net, fagy a router, stb.
A vargalex firmware ráadásul magyar nyelvű is, és ugye benne van pár olyan dolog ami a gyáriban hiába van, nehezen beállítható, vagy macerás, esetleg nincs is benne.
DLNA, FTP, SAMBA, Transmission(torrent kliens).
Ha a router esetleg elhalálozna, akkor nem kell félned garanciába cserélik, mert el sem indul ugyebár, mert mondjuk megfáradt a hardver, ha meg a software-el van bajod akkor bármikor visszatudsz térni a gyári firmware-re, vagy más alternatív firmre. Ha még csak most van úton a router akkor nem a 1043ND ellen beszélve de lehet érdemesebb lenne egy WDR-3600-ast esetleg 4300-ast kérned, mert ezek azért erősebbek is RAMBAN, némileg prociban is, és az 5GHz-es sávot is tudják a 2,4GHz-el párhuzamosan szórni. -
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Androidos telefonra keresek egy programot, amivel SSH-n keresztül be lehet lépni a routerre.Steve
-
poli27
veterán
Vargalex, észleltem egy hibát a buildedben (vajon mikor jön az új ) Ha kliensként csatlakozok egy routerhez, úgy hogy új hálózatot hozok létre, hogy a régi wifi megmaradjon, rákattolok a régi wifire hogy letiltás (nem kell pl) erre átállítja a beállításait a cliens wifire :S A felső egy Pocok nevű wifi volt a letiltás pillanatáig!
[ Szerkesztve ]
-
hudyfiu
senior tag
válasz SteveBeard #43730 üzenetére
ConnectBot
-
stanazol
csendes tag
válasz SteveBeard #43730 üzenetére
ConnectBot-ot használom, de biztos létezik jobb is..
Az örökkévalóság nagyon hosszú. Különösen a vége felé. Woody Allen
-
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
Ha engedélyezem a Bandwidth Control-t akkor a maximális letöltési sebességem 84 Mbps-re csökken, de kikapcsolva hozza a papírformát. Ez ellen lehet tenni valamit esetleg, hogy az asztali gépemen meglegyen a teljes letöltési sebesség, de a wifi kapcsolatoknál tudjam szabályozni a sebességet[ Szerkesztve ]
-
zeus26
csendes tag
Vállal valaki TP-link 1043ND unbricket? PÜ pls.
Üdv zeus!
-
DuDieHUN
aktív tag
-
boken
senior tag
Sziasztok,párnapja kaptam egy TP-LINK TL-WR1043ND routert és a webes felületére szeretnék bejutni de nem talál semmit sem a 192.168.0.1,192.168.1.1 alatt sem pedig a tplinklogin.net alatt.
mi lehet a probléma?
előre is köszönöm.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
MODERÁTOR
-
doberman
senior tag
-
boken
senior tag
válasz Intruder2k5 #43741 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
Sikerült!
frissítésnél találtam egy ilyet:wr1043nv1_en_3_13_13_up_boot(130428)
nekem még 3.13.12 van
ezt simán betallózóm a weboldalon a frissítés alá és ennyi?vagy ennyire nem egyszerű?[ Szerkesztve ]
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
Mano66
senior tag
Ne tedd fell!!
2 honapig fent volt nálam.Állandó hálozat eldobálás.Random kifagyás.Ha gyárit akarsz inkább ami fenn van vagy az elötte lévő(TL-WR1043ND_V1_120405).Nekem ez a legstabilabb.1 év alatt nem volt vele hálozati problémám.A zip.-pet kicsomagolod, betallozod és frissít
[ Szerkesztve ]
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
DuDieHUN
aktív tag
ha vargalex romom van arra is simán csak betallózom a gyári fw-t és frissítem?
-
MODERÁTOR
válasz DuDieHUN #43747 üzenetére
Igen, de csakis olyat, aminek a nevében eredetileg sincs benne a boot szó! Ha nincs ilyen fw-d, akkor találsz itt a fórumon is!
-
stanazol
csendes tag
Hi!
Valaki mondja már meg, miért nem elég az OpenVPN-nek egy portforwardolást beállítani?
Vargalex 1.1.7 van fent...Az örökkévalóság nagyon hosszú. Különösen a vége felé. Woody Allen
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43748 üzenetére
köszönöm, és ha felteszek egy ilyet, utána már simán mehet a gyári oldalról letöltött is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest