- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abron
csendes tag
Sziasztok, sikerült beállítanom az FTPt. Belépéskot viszont egy üres mappa vár. Hogy tudom megoldani Luciban esetleg telnettel, hogy az egész vinyó tartalmát lássam?
-
Abron
csendes tag
Közben nézegettem. A router által megformázott vinyó 500mbos partíciójára enged fel ha FTPvel csatlakozom. Ennek a csatolási pontja: "/"
Hogy tudnám elérni, hogy a /mnt csatolási ponthoz (partícióhoz) vezényeljen?
-
MODERÁTOR
-
Abron
csendes tag
válasz Intruder2k5 #12105 üzenetére
Szia. Sajnos nem. Se feljebblépni nemtudok, illetve a mappa amiben vagyok üres. Ha másolok rá akkor a csatolási pontoknál az 500mbos partíción kezd elfogyni a hely. De egyéb mappákat nem látok sajnos.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Üdv mindenkinek!
suste, ez szerinted mi?
0.6 verzió, frissen telepítve, majd alapra állítás, admin jelszó csere, wan mac clone, és ezt követően a szolgáltatások alatt kattintanék a két linkedre...
Semmilyen jelszót sem kért egyébként.
A 9093 pedig nem is megy, ott semmi sem jön be.
Alapból FF-el próbáltam, ott is ugyanez, csak tesztképpen váltottam IE-re.
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz Intruder2k5 #12109 üzenetére
indítsd újra a routert vagy az uhttpd-t, addig nem megy.9093-ra meg lehet klónozni/átrakni különböző cuccokat, minta wifi analyzer. "Lehetőség van egyes oldalak átlinkelésére a 9093-as porton működő jelszó nélküli weboldalra (wifianalyzer, sanescan, saját oldalak)." -changelog/read me! Alapból nem ott vannak, de át lehet tenni ide.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Újabb kérdés!
Nektek működik a Transmission WebUI alól indított port teszt?
Amennyiben a kérdéses OpenWrt-s routeren próbálom, a teszt azt mutatja, hogy a port zárva van.
Ugyanakkor a http://www.canyouseeme.org/ oldalon tesztelve, a port nyitott, tehát ezek alapján kijelenthető, hogy valóban nyitva is van, és válaszol rá a transmission szolgáltatás. Ezt egyébként próbáltam átállítani másik portra, akkor nem válaszolt, tehát nem kérdés, az válaszol.
Ebből ugye leszűrtem, hogy hibás a GUI-ból indított teszt. Igen ám, de ha beizzítom a saját ASUS+Tomato-s Transmission kliensem, ugyanezzel a Transmission WebUI-val, ott simán nyitottnak jelzi a beállított portot.
És ehhez hozzá jön még az is, hogy kevésnek is látom a kolléga kliense által visszatöltött anyagot, tegnap óta konkrétan 30GB letöltéshez 165MB feltöltés párosult, ami elég gyér, azt a benyomást kelti, hogy bár a port nyitva van a routeren, de valamiért a Transmission mégsem megy aktív módban.
Tehát, nektek jó a GUI-s teszt?
update:
Igen, látom a különbséget, hogy a kolléga routerében nincs bekapcsolva az "Enabled forwarding" opció, de úgy gondolom a manuális tűzfalbeállítások mellé ez szükségtelen is, illetve próbáltam is bekapcsolni, de a teszt akkor is sikertelen.
[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
válasz Intruder2k5 #12112 üzenetére
Szia
Nálam nem megy rendesen a remote gui ellenőrzője sem. De most megnéztem a webest is az sem megy.[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
MODERÁTOR
válasz Headless #12113 üzenetére
Szia!
Köszönöm, akkor lehet ez valami OpenWrt specifikus jelenség, hogy a teszt nem fut le. Ki tudja hol hasal el, de igazából nem is számít, majd akkor figyelem még hosszabb távon a feltöltött adatmennyiséget, és elválik, hogyan tovább... Csak furcsa, hogy 24 torrentje megy, 22 a magról, 2 pedig open trackerről, és ennyire áll a visszirány.
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz Intruder2k5 #12114 üzenetére
Eléggé off, de az utorrent-é sem működött soha normálisan. Én nem is tesztelek ilyenekkel, csak webről.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
vargalex
félisten
válasz Intruder2k5 #12112 üzenetére
Szia!
Én egy ismerősnél néztem meg (mert ő még routeren torrentezik). Nála transmission 2.71 van, nyitottnak mutatja a portot:
Neki a router előtt még 1 eszköz NAT-ol (azaz ott forwardolva van a port).
Alex
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Headless
őstag
válasz Intruder2k5 #12118 üzenetére
Sustenal 2.84-es TR van lehet ebben valami halott portellenőrző oldal van... Mert amit Alex mutatott az nem ugyanaz, a tied meg az Asuson nem tudom melyik verzió.
-
sangean
csendes tag
válasz Headless #12100 üzenetére
1.
Uj routernel, suste 0.6 fw felrakasa elott kell-e valami backup-ot vagy akarmit csinalni?2.
Ha elobb felraknam a hivatalos Open WRT-t es utana dontenek a suste 0.6 mellett, akkor mi a teendo?- Visszakell rakni az eredeti TP-LINK fw-t es ugy suste-openwrt-0.6-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory.bin
- Mehet egybol a suste-openwrt-0.6-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.bin -
Headless
őstag
válasz sangean #12120 üzenetére
Szia!
Döntsd el mit akarsz, flashalés nem különbözik a hivatalos openwrt-jétől, ugyanúgy megy minden mint annál.
Tehát nem kell semmiféle backup gyári fw-n csak betallózod a megfelelő factory verziójú fw-t és kész.Ha mégis openwrt-t raknád fel előbb, akkor sysupgrade mehet rá (beállítások megtartása nélkül).Suste-ről is ugyanígy átállhatsz sima hivatalos openwrt-re is.
Ez személyes vélemény, meg nem is vagyok teljesen elfogulatlan, de én tuti nem raknék fel egy teljesen puritán openwrt. Minek szenvedjek a beállításokkal, csomagtelepítésekkel, ha azt megcsinálta már valaki és működik.
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #12114 üzenetére
Nalam is zartat mutat most, de tolt fel rendesen.
Regebben is volt hasonlo a tm-nel... -
sangean
csendes tag
válasz Headless #12121 üzenetére
Felraktam es minden jol mukodik, de a wifi idozitessel vannak gondok:
Az 5 Ghz-es BAND-et removoltam a NETWROK/WIFI alatt, mert most nem akarom hasznalni.Ha jol gondolom az alabbi parancsot hasznaljatok a RESET gombon es a Crontab-ban
/etc/hotplug.d/button/25-wifi_umount_reset off/on
Ez egy ido mulva nem mukodik, nem lehet lekapcsolni a Wifit az egyik modszerrel se (RESET gomb, Crontab), mert rogton visszakapcsol, lasd alabbi logok:
A Network/Wifi gomb tovabbra is mukodik, gondolom az mas parancsot ad ki.
Ha kiadom a wifi down es wifi up-ot utana megint egy ideig mukodik a RESET gomb es Crontab.At tudom valahol irni, a RESET gomb mogotti parancsot wifi down es wifi up-ra. Az ugy nez ki, hogy megbizhatobban mukodik...
Wed Jun 3 23:26:24 2015 user.notice root: WIFI Enabled
Wed Jun 3 23:26:24 2015 kern.info kernel: [ 1690.550000] device wlan0 left promiscuous mode
Wed Jun 3 23:26:24 2015 kern.info kernel: [ 1690.550000] br-lan: port 2(wlan0) entered disabled state
Wed Jun 3 23:26:25 2015 daemon.notice netifd: Network device 'wlan0' link is down
Wed Jun 3 23:26:25 2015 daemon.notice netifd: radio0 (8662): sh: acs_survey: bad number
Wed Jun 3 23:26:25 2015 kern.info kernel: [ 1691.280000] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): wlan0: link is not ready
Wed Jun 3 23:26:25 2015 kern.info kernel: [ 1691.310000] device wlan0 entered promiscuous mode
Wed Jun 3 23:26:25 2015 kern.info kernel: [ 1691.310000] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state
Wed Jun 3 23:26:25 2015 kern.info kernel: [ 1691.320000] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state
Wed Jun 3 23:26:26 2015 kern.info kernel: [ 1691.560000] br-lan: port 2(wlan0) entered disabled state
Wed Jun 3 23:26:33 2015 kern.info kernel: [ 1698.900000] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state
Wed Jun 3 23:26:33 2015 kern.info kernel: [ 1698.900000] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state
Wed Jun 3 23:26:33 2015 kern.info kernel: [ 1698.910000] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): wlan0: link becomes ready
Wed Jun 3 23:26:33 2015 daemon.notice netifd: Network device 'wlan0' link is up -
donmackó
addikt
válasz sangean #12124 üzenetére
-Átírt wps/reset gomb funkció:
Megnyomás = wifi on/off. Minimum 2mp = HDD umount. Minimum 10mp = Factory reset.
-Gyári openwrt-s "reset" funkció törölve, hogy ne akadjanak össze a sajáttal. Tessék elolvasni suste logout bejegyzését. Nálam működik a reset gombos kapcsolgatás. De kipróbálom majd a cron-ost is.Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Headless
őstag
Crontabban leírva van, hogy csak az off-hoz tudsz hozzáadni kivételt, úgy írtam meg a scriptet, hogy bekapcsolni bekapcsoljon mindent.
Bár lehet, hogy ezt módosítani kéne akkor. Ha ez igény. Wifi up/down lekapcsol mindentdonmacko: Cron-os kapcsolgatás ugyanaz a script. ha az egyik működik a másik is fog.
[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
Arra pedig nem tudok mit mondani, hogy egyszer csak nem működik a ki be kapcolás, ha megint ilyen van hogy nem kapcsol ki/be akkor küld el a /etc/config/wireless fájlodat mert a nélkül nem tudom reprodukálni a hibát.(jelszót csillagozd ki legfeljebb)
Én hiába csináltam 4 vendég hálózatot és adtam hozzá párat kivételhez majd nyomkodom, vagy indítom a wifi kapcsolót parancssorból mindig az történik ami kell, hogy történjen.
ha kétszer megnyomom akár gyorsan egymás után akkor ki majd bekapcsol, ha 3-szor akkor ki, be majd ki megint és így tovább ennél jobban nem tudom reprodukálni a helyzeted. A log amit írtál csak egy szimpla bekapcsolás, nincs ott semmi kikapcsolás.Ellenben magamnál már megcsináltam a bekapcsolási kivételt is, így már az is működik. majd lehet benne lesz valamelyik mentésben.Nem kell törölni az 5 ghz-es wifit pl.
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
Valaki letesztelhetné a 0.7-es backupot, és mesélhetne az új funkcióról: 9092/backup menü.
Innen könnyedén lehet teljes mentest csinálni, és frissíteni.
Már építettünk bele backup időzítést is, de azt ez meg nem tartalmazza asszem...majd a köv
(Donmackónak lehet hogy már újabb rendszere van, így neki ez a mentés nem jó....) -
-
Headless
őstag
válasz sangean #12130 üzenetére
Valóban a leírás nem hozzáértőknek szól leginkább. Hanem aki csak használni akarja,
De ahogy említettem amíg nem tudom reprodukálni a hibát nem tudok segíteni, esetleg nem az zavar, meg hogy a logot nézed?Ugyanis bekapcsolás esetén ahogy a logod is mutatja
1. beállítja a script a config fájlokat user.notice root: WIFI Enabled/Disabled az eseménytől függően
2. majd újra indítja a wifit. ezzel először egy szakadást eredményez majd utána kapcsol vissza. Ez a generálja a maradék logot ami számodra nem fontos.Megtaláltad, te azt... pontosan
/etc/hotplug.d/button/25-wifi_umount_resetez válaszol a reset gomb működésére... Ezért is van a /etc/hotplug.d/button mappában. De mondom azzal nem lehet baj ott más a helyzet, akárhányszor próbálgattam több vendéghálót is létrehoztam és mindig azt generálta amit kell.
Esetleg a kivételekhez nem adtad hozzá a hálózatod???
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
valamit te nagyon elállítottál!
most leteszteltem én is újra, egész nap ment a 710-esem cronban időzítve félóránként a wifi ki/be, és közben nyomkodtam néha a gombot is
minden esetben azt csinálta amit kellett!
(még a power ledet is beállítottam a wifi jelzésére, így annak visszajelzése is mutatta, hogy egész nap ki/be kapcsolgatott) -
sangean
csendes tag
válasz Headless #12132 üzenetére
Igazad van, bent volt az exclude listaban. Csak nem latszik annyira mert ugyanabban a sorban van a berakott felsorolas! Lehetne talan egymas ala rakni az exlude bejegyzeseket.
Akkor a kovetkezo kiadasban WIFI ON lehetoseg is lesz exclude-ba a WIFI OFF mellett?
Akkor majd nem kell remove-olni az 5Ghz-et...A Crontab-ban megadott exclude vonatkozik a Reset WIFI ON/OFF gombra is?
Egy apro bug-ot latok, de az lehet, hogy az eredeti OpenWRT-ben is bent van. Amikor eloszor ranyomunk a "Network" menure, megnyilik az elso almenu "Interfaces", viszont az alatt nem nyilnak meg az almenuk: "WAN WAN6 LAN", csak, ha elobb atugrunk mondjuk a WIFI menure es onnan vissza az Interface menure.
Nagyon klassz a firmware, koszonjuk a munkatokat!
-
suste
veterán
válasz sangean #12135 üzenetére
ha jobban belegondolsz, pont hogy egy fejlesztést vettél észre, mert az alap openwrt-s luciban nem tudsz füleket előhívni, hanem miután rányomsz egy főmenüre, akkor egyből betölt az oldal
a miénkben meg már hasonlóan működik mint a bootstrap, vagy is almenüket elő lehet hívni betöltés nélkül (ezzel sokat gyorsul a navigáció!), a 0.7-ben meg mégtöbb almenü előjön, de sajnos van 1-2 amit muszáj megnyitni... -
Headless
őstag
válasz sangean #12135 üzenetére
Azért nem, mert a scriptet változtatod közvetlen, és a grep így tudja a legkönnyebben kezelni, különben még egyéb módosítást kéne csinálni a változóval (felesleges sor megint, így egy separátor van benne amit a grep kezel vagyis a "|"). És igen ha meghívod ezt a scriptet akkor csak azokat kapcsolgatják amik nincsenek excludeban. Én nálam már megy a bekapcsolás kivétel is. Suste valamikor leszedi tőlem azt elkezdi ő is tesztelgetni utána felkerül mentésként.
Ha nem szeretnéd hogy a cronban is érvényes legyen a kivétel, akkor csak szimplán cseréld le a
wifi down
wifi up
Párosra a script meghívását.suste: Másra gondol ő. Ami még mindig nincs benne az fw-ben. Tehát hogy a 3 szintű vagy mélyebb menük nem jelennek meg hanem meg kell nyitni a második szintű menüt és csak utána jelennek meg. Ezt valamilyen szinten már javítottam de konkrétan az interface, wifi esetén ez sem működik és nem is tudom miért, de a tűzfalnál, vnstat-nál meg működik. Viszont sajnos az nem klikk eventre jön elő hanem egér "hover" akcióra reagál, mivel akkor nem lenne elérhető az interfész főmenü pl, csak a kiválasztott interfész szerkesztése.
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Tetszik az antennája
Milyen antennát érdemes venni hozzá, amiben van is anyag?
4 8 15 16 23 42
-
MODERÁTOR
-
Headless
őstag
válasz Intruder2k5 #12141 üzenetére
Nem gondoltam komolyan, hogy erre a kérdésemre válaszolni kell ezért is raktam off topicnak. Mindenhol a "méret" a lényeg...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
csandi86
csendes tag
Sziasztok!
Digi-s netem van, amit egy WDR3600-as routerrel használok, amin suste féle OpenWRT van. Változó időközönként elmegy a net, és néhány percenként visszajön, majd megint elmegy. Végleg úgy 10-15 perc után jön vissza. (Elnézést az elmegy és visszajön kifejezések miatt, picit fáradtan írom a mondandómat.) Tehát pontosabban ez a dolog történik:
Mon Jun 8 18:08:55 2015 daemon.info pppd[1252]: No response to 15 echo-requests
Mon Jun 8 18:08:55 2015 daemon.notice pppd[1252]: Serial link appears to be disconnected.
Mon Jun 8 18:08:55 2015 daemon.info pppd[1252]: Connect time 4.4 minutes.
Mon Jun 8 18:08:55 2015 daemon.info pppd[1252]: Sent 192430492 bytes, received 45813918 bytes.
Mon Jun 8 18:08:55 2015 daemon.notice odhcp6c[1552]: carrier => 0 event on pppoe-wan
Mon Jun 8 18:08:55 2015 daemon.notice odhcp6c[1552]: (re)starting transaction on pppoe-wan
Mon Jun 8 18:08:55 2015 daemon.notice netifd: Network device 'pppoe-wan' link is down
Mon Jun 8 18:08:55 2015 daemon.notice netifd: Network alias 'pppoe-wan' link is down
Mon Jun 8 18:08:55 2015 daemon.notice netifd: Interface 'wan6' has link connectivity loss
Mon Jun 8 18:08:55 2015 daemon.notice odhcp6c[1552]: Starting SOLICIT transaction (timeout 4294967295s, max rc 0)
Mon Jun 8 18:08:55 2015 daemon.notice netifd: Interface 'wan' has lost the connection
Mon Jun 8 18:08:56 2015 daemon.notice netifd: Interface 'wan6' is now down
Mon Jun 8 18:08:56 2015 daemon.notice netifd: Interface 'wan6' is disabled
Mon Jun 8 18:08:56 2015 daemon.warn dnsmasq[1769]: no servers found in /tmp/resolv.conf.auto, will retry
Mon Jun 8 18:09:01 2015 daemon.notice pppd[1252]: Connection terminated.
Mon Jun 8 18:09:01 2015 daemon.notice pppd[1252]: Modem hangup
Mon Jun 8 18:09:46 2015 daemon.warn pppd[1252]: Timeout waiting for PADO packets
Mon Jun 8 18:09:46 2015 daemon.err pppd[1252]: Unable to complete PPPoE Discovery
Mon Jun 8 18:09:46 2015 daemon.info pppd[1252]: Exit.
Mon Jun 8 18:09:47 2015 daemon.notice netifd: Interface 'wan' is now down
Mon Jun 8 18:09:47 2015 daemon.notice netifd: Interface 'wan' is disabled
Mon Jun 8 18:09:47 2015 daemon.notice netifd: Interface 'wan' is enabled
Mon Jun 8 18:09:47 2015 daemon.notice netifd: Interface 'wan' is setting up now
Mon Jun 8 18:09:47 2015 daemon.notice netifd: VLAN 'eth0.2' link is down
Mon Jun 8 18:09:47 2015 daemon.notice netifd: Interface 'wan' has link connectivity loss
Mon Jun 8 18:09:47 2015 daemon.notice netifd: VLAN 'eth0.2' link is up
Mon Jun 8 18:09:47 2015 daemon.notice netifd: Interface 'wan' has link connectivity
Mon Jun 8 18:09:47 2015 daemon.info pppd[3210]: Plugin rp-pppoe.so loaded.
Mon Jun 8 18:09:47 2015 daemon.info pppd[3210]: RP-PPPoE plugin version 3.8p compiled against pppd 2.4.7
Mon Jun 8 18:09:47 2015 daemon.notice pppd[3210]: pppd 2.4.7 started by root, uid 0
Mon Jun 8 18:10:02 2015 daemon.warn pppd[3210]: Timeout waiting for PADO packets
Mon Jun 8 18:10:02 2015 daemon.err pppd[3210]: Unable to complete PPPoE Discovery
Mon Jun 8 18:10:02 2015 daemon.info pppd[3210]: Exit.Ez ismétlődik párszor. Próbáltam nagyobb értékre állítani az echo request limitet, de semmi nem változott. Elkezdtem vadászni openwrt-s fórumokban, hogy másnál is létezik-e ez a hiba és találtam egy régi topicot erről: https://dev.openwrt.org/ticket/7793
Látszik, hogy 5 éve lett létrehozva az issue, és 4 hete lett rá fix. A kérdésem az, hogy ezt a fixet lehet valahogy eszközölni a suste-s firmware-en? Illetve nézegettem, hogy mióta felraktam először a suste-s openwrt-t, jöttek ki hozzá update-ek. Viszont úgy rémlik, mintha egyszer raktam volna már fel hozzá, de nem vagyok benne biztos és nem tudom hol tudom ellenőrizni, hogy melyik van fent. Annyi biztos, hogy még a 8081-es porton nyílik meg a webes felület, tehát biztos az 5. frissítés előtti firmware-em van. Bár idén nem is mókoltam még semmit a routerrel, úgyhogy valamelyik tavaly őszi van fent.
Mekkora rá az esély, hogy ez a fix benne van valamelyik suste frissítésben? Ha nincs benne egyikben sem, én hogy tudom megcsinálni magamnak? Nem szeretném visszatenni a gyári firmware-t emiatt és inkább megpróbálom megoldani a dolgot.Előre is köszönet mindenkinek a segítségért.
-
MrSealRD
veterán
Nekem is akadt némi gondom.
Adott két gép. 'A' és 'B'
A: win7
B: Win8.1B gépen filmet nézek ami A gépen van és onnan nyitom meg lejátszón keresztül.
Amióta suste 0.5 van fent azóta többször is előfordult az alábbi hiba:
[link]Minden esetben a B gépen dobta fel az üzenetet...
A fenti linken lévő megoldás nem jó...de szeretném megoldani a dolgot. Egyáltalán mi a probléma?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz hudyfiu #12146 üzenetére
Jelenleg 'everyone' megosztás van... Nem kér kódot. Simán látom a másik gép ezen mappáját...
Van, hogy a másik gépre át sem tudok menni mert dobja ezt az üzenetet. De legutóbb már film közben szállt el...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Headless
őstag
válasz donmackó #12147 üzenetére
Don te ne tegyél fel onnan semmit mert neked újabb az index fájlod. Én mondtam sustenak, hogy megtévesztő a mappanév de az sima backup. A te rendszeredben a knockd eléggé értelmetlen, mivel az openwrt-s routered switchként van bekötve De ha fel akarod tenni átküldöm neked a fájlokat.
Suste inkább átküldöm neki az újat.
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz donmackó #12147 üzenetére
a probléma ott van, hogy a backupok a "hivatalos" ( ) 0.6 felhasználóknak készülnek, neked meg 0.7-es "kalózverziód ( ) van
mivel a végleges 0.7 fw-ben majd lesz egy elég nagy változás, így neked ezek a mentések sosem lesznek jók sajna (ezt sajna nem beszéltük át Headless-szel, ezért rakhatta fel nekd az új verziót)
bosszankodtam is, hogy kiestél, mint fő tesztelő....
ha majd lesz kedved/időd, akkor visszaállhatnál 0.6 factory + 0.7 backup -ra (bocsi!)a sysupgrade tényleg megtévesztő lehet, de végülis a szó jó, mert tényleg rendszerfrissítés, csak backup formájában.....sysupgradebackup?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest