-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSoloenOne
tag
válasz Anonymus23 #5517 üzenetére
Hello, hasonlo build-el jatszom en is Valtogatok a survi / demo kozott. A grenade launcher miatt. De a survi az AR dmg miatt jobban bejon. Ha proccol a safeguard, a chem launcher kb 1.5 sec alatt 0-rol full-ra huz
A hive pedig auto rezel, egy dolog hianyzik meg a talent reset on kill az AR-rol. Az az auto rez-t is reseteli.
Volt hogy bounty kozben 4x szedett fel ;-)
Statok lent. Berserk + optimist eleg jo O.o Vector pedig healel :-)
Csak a heroic bounty-kat nem tudom solozni. Minden mast igen igen.
Level 3-as CP-k szinten eleg egyszeruek. Viszont az AR HP dmg miatt a piros mobok se gazosak.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
Sőt, olyat is láttam már, hogy egy muki azt játszotta, hogy ő most éppen halott. Mentem, mendegéltem az úton, egyszerre csak tüzet nyitott egy előttem fekvő figura...
(Ezt van, amikor harc közben játsszák el, de akkor úgyis látszik - ebben az esetben viszont még nem harcoltunk.)Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
LÁZ
addikt
válasz Anonymus23 #5549 üzenetére
megvolt a másik is, de ez érdekesebbnek tűnt a közzétételre
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
vvega30
senior tag
válasz Anonymus23 #5549 üzenetére
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
gabo91
aktív tag
Üdv,
vásárolt valaki AMD reward kódot?
Ilyenkor ha a beváltó oldalon végigcsinálta az illető akkor emailben megkapja a termékkulcsot, elküldi, uplayen simán tudom aktiválni már? Vagy van még valami ellenőrzés (hogy gépembe van e a kártya)? Elég nekem a kulcsot ha elküldi, vagy kell a beváltó oldal regisztráció is?Köszönöm
-
-
LÁZ
addikt
nálam a saját amd-s fiókjába bejelentkezett a kollega, és teamvieweren keresztül aktiválta a uplay fiókomban, mindennemű probléma nélkül
ps. anno odyssey-t samsung ssd-s kóddal vettem, ott beváltotta az emberünk a kupont a samunál, és kapott egy kódot, amit már tudtam uplayen aktiválni, szintén probléma nélkül...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ForRedGlory
félisten
Ehh, ez az újrakalibrálás milyen rohadt bugos... Na mondom +10% critical hit chance miatt megéri... Erre csak +1.5%-al nőtt a meglévőhöz képest.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #5564 üzenetére
Nem bugos. Nem tudsz csak úgy átpakolni egy nagyon jó statot. Amikor teszed át előfordul, hogy kiírja mennyi lesz az új helyen a maximum. Ez viszont lehet kevesebb is, mint ahonnan jön.
-
Rison77
senior tag
A controll pointokon a supply room-nak mennyi a respawn ideje? Mert egy csomószor azt veszem észre, hogy jó pár órával ezelőtt csináltam ezt a pontot, de a szobában minden ki van nyitva, csak a craft anyagosok nem.
-
ripla
addikt
válasz VikMorroHun #5554 üzenetére
Én meg egy olyanba futottam bele, hogy egyik True Sons katona nyomta a fekvőket, másik kettő meg bíztatta, hogy "ez az, gyerünk katona, te vagy a legjobb!"
-
addikt
Lehet félreértek valamit, mert ezeket értem, csak azt nem, hogy "hamarabb kinyitod" Nálam nem lehet hamarabb "kinyitni", ugyanis vagy nyitva vannak vagy van bennük valami. Az, hogy van egy bizonyos idő a respawnra, az normális.
Tehát azt nem értem, hogy tudsz resetelni/hamarabb kinyitni valamit, ami nyitva van Nyilván akkor triggereled újra az időt, amikor kinyitod, de akkor meg kapsz is belőle cuccot, olyan nincs, hogy üres lenne.
-
őstag
válasz Anonymus23 #5577 üzenetére
Milyet futottunk a kalapácsos elöl.
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
szevassag
tag
Help!
Most 21-es szinten vagyok, még kb. 17. szint körül megkezdtem a Bank Headquarters fő küldetést, de állandóan lelőttek, szal mérgemben kikapcsoltam a PS-t. Na azóta nem ad be a játék új fő küldetést, egyedül a map túlsó felén ajánl fel egy 24-est, de annak neki sem állok. Csak mellék küldik vannak, ez a bank misszió teljesen eltűnt a térképről, mintha nem is lett volna. A küldetés listáknál sorolja, de mind úgy van, hogy 0 m-re tőlem, egyik sem látszik a térképen. Nemtom, mintha bugos lenne az egész.
Még egy db mellék küldi van hátra, aztán kész. Szenvedhetek 24. szintig, de mintha eltűntek volna a küldetések. -
nak0n
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
válasz ForRedGlory #5570 üzenetére
Azt írja ki, de pl van egy +1800 HP, és ezt akarom átpörgetni, és van egy amin van +8000 HP, akkor a kalibálás előtt kirja a 8000 HP alatt, hogy csak 3000 Hp lesz a max, mert azon a branden ennyi a max adható HP.
;) - The Power of the Light Side
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Anonymus23 #5582 üzenetére
Ez a kalibrálás egy szar. Gondoltam át pörgetem az SMG sebzést LMG-re, mint régen. Választhattam XP öléskor, vagy XP fejlövéskor. Szóval csak akkor lehet, ha van olyan itemed amin van ami neked kell?
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Anonymus23
veterán
Srácok,
Az élesztős hive nem működik a DZ-ben vagy valami bug megint?;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #5584 üzenetére
Dz-ben nem lehet használni!
#5583 csak akkor tudsz olyat kalibrálni ha van egy másik itemed amin pont az az érték vagy talent van! Kicsit szívás ez. Ráadásul nem is azt az értéket kapod... Szokni kell...
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Anonymus23
veterán
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #5586 üzenetére
igen de ha mob öl meg akkor is buksz nem keveset. Egyenlőre a dz nem éri meg szvsz.
#5587 legalább lenne egy optimalizáló mint 1-ben. Akkor nem lenne ez nagy baj. De így szivola van.
Más. Ma összeraktam egy 100+ elitsebzéses buildet sniperre. Az arany npc-re sima fejlövés 8-900k krit 1 milla felett. Nagyon élem. holnap berakom a settet ide.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #5588 üzenetére
Hát ja, csak bementem az occupiedba, hogy BT-ket lövöldözzek a heti 500 db-t, de buktam 6 szintet, egyedül full PvE szettben kimaxolt smg-es ellen nem nagy fun...
(#5587) xyvalaki
Nem votlam rugó, hanem a "Death Match" DZ-ben voltam...Hol lehetne Black Tuskosokat farmolni vajon?
A bountyk egy része ők voltak, de már nincs bounty amit csinálhatnék, utcán viszonylag ritkán futok össze velük...[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
warcat
veterán
válasz TommyS_27 #5588 üzenetére
Én tudom ajánlani,hogy 19-es szinten tegyétek meg a kitérőt a DZ-be ha érdekelnek a perkek.
Alig lehet valakivel találkozni,és fél-egy óra eltelte után gyakran totál egyedül maradsz az instában.
két turnusban összesen kb 6 óra alatt meglett a DZ 50 mindezt úgy,hogy ki se mentem a perkeket bekapcsolni 33-as szintig (azokkal gyorsabb) + egyedül voltam, csapat szerintem nagyon sokat gyorsított volna rajta.
Pár high end is kiesett de persze az lényegtelen, viszont akinek első kari, annak ömlik a pénz, 20-as szint környékén 40 kredit körül kapsz egy cuccért ha eladod miközben egy sima landmark kipucolása ami 1-2 perc az 1100 e-credit körül jutalmaz.A landmarkhoz tartozó miniboss meg kék crafting materialokat dobál,az is feltöltődik legalább.
A kutya sem bántott, egyszer láttam 2 fős klánosnak tűnő csapatot de mindenki ment a dolgára.
Még egy tipp: a sok kutyagolás helyett menjetek vissza a legközelebbi bejárathoz és onnan fast travel egy másikhoz ami landmark mellett van.EA: It's in the crate!
-
Xorith
tag
Egy nyugis "relaxed" klánt csináltam. Wanderers HUN névvel. Aki kedvet kap csatlakozzon.
-
LÁZ
addikt
a defensive system mod-ot mibe tudom belepattintani? pajzsba?
-
szevassag
tag
válasz sittes79 #5595 üzenetére
Akkor más is drogozhatott mert a net tele van vele. Legalábbis elég sokan írnak erről a bugrol. A Theater leader outro küldetést már nem lehet megcsinálni, a settlementek eltűnnek, onnantól nem ad új küldetéseket, kvázi játszhatatlan lesz. Várok egy patch-et, vagy nem tudom. Több mint egy napom van már benne és nem szeretem újra kezdeni. Csak azt hittem másnál is előjött, vagy hátha tud itt valaki valami megoldást rá, de úgy látom innen egyedül vagyok ezzel a hibával. Mindenesetre ekkora buggal rég nem találkoztam.
-
GAbre
veterán
Valakinek van 5lete,hogy az alábbi videón is látható(0:52) akadásokat,amik csakis dx 12-ben jön elő,hogy lehet megszüntetni?
Már mindent beállítottam,ami javaslat volt a crash-hez,és így legalább már alig crashel a játék.
De ez az akadás nagyon idegesítő!Van,hogy 1 órát is szépen megy,máskor meg 2 percenként akad.
Dx 11-ben meg ~10 fps-el keveseb teljesítménnyel kell beérnem IS.
Windows is újra lett húzva.(+driver is cserélve)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest