-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
A szintezés úgy van ahogy Madoc írta, én nem írtam jól, egymáshoz (csapattagok) szintez akkor bennünket (gondolom attól függően, hogy ki kihez lép be), de működni kellene, nekem eddig (vagy 10 küldetést toltam le partiban) jól működött, volt hogy 2 Tier volt közöttünk a különbség, de a mobok erőssége felém nem változott, és én is akkorát tudtam rájuk lőni, mint korábban. Annyi van, hogy mindig van olyan ellen, akinek 1 lövés a páncél, amikor még szedett vedett (nem összerakott) cuccban van az ember.
Tegnap elitsebzésre feltoltam a T2-es szettemet az eliteket hamarabb lelőttem mint a sima mobokat gyakorlatilag, tiszta CF Striker feelingem volt, a rambózást kivéve.Szerintem ez itt nem bug, hanem függ attól is, hogy hol jársz. Tegnap csináltam egy 2 bossos challenge bounty-t és a sima piros mobokba kellett annyit lőni, hogy nem hittem el, de közben meg, amikor megcsináltam freerun-t, utána a másik frakció meg feküdt ahogy kell.
Ettől függetlenül van még benne bugHa vagy, csatlakozzál nyugodtan bármikor, vagy hívjál és megyek lövöldözni
;) - The Power of the Light Side
-
Nagus
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy a level 30-as Kapitólium küldi után valahogyan vissza lehet menni world tier 1 alá? Illetve, hogy milént lehet váltani world tiert? Láttam már itt ezt a kérdést korábban csak annyira pörög a fórum, hogy nem találtam meg a választ rá.
Csatlakoznák főként PvE klánhoz (PC), mikrofon egyelőre nincs de nem kizárt, hogy lesz. Kit tudok keresni ez ügyben játékban?
A borbély számomra csalódás. Azt hittem tudok majd alakítani a karakterem fején pontosabban az orrán, mert a napszemüveg nagyon hülyén van rajta. De nem lehet utólag...
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Nem tudsz visszamenni, másik karakter kell hozzá.
Fejlődés:
Pirossal jelölt küldetéseket kell megcsinálni ahhoz, hogy kinyisd újra a stronghold küldetéseket, de emelkedő gear score szükséges a küldetésekhez, azaz közben fejleszteni kell, berakni a használható magasabb GS gear cuccokat.Az ajánlott tevékenységek között meg tudod nézni, hogy mit érdemes csinálni, illetve WT lépéshez mi kell még és annak mi a feltétele.
;) - The Power of the Light Side
-
Gubu0101
veterán
válasz TommyS_27 #5251 üzenetére
Tényleg a D50 megszerzése a legnehezebb,pont nincs meg a többi egyszerű
Amúgy utána vendornál lehet venni egzo upgradet ahoz a fegyverhez ami már megvan.
A chatterhez épp most vettem...…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
törölt tag
válasz FireKeeper #5261 üzenetére
Néha beadja mint bounty helyszín. Szóval utólag is pótolható.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz FireKeeper #5261 üzenetére
Vagy egy órát kóvályogtam. Mellék küldetést meg nem ad már. De legalább találtam egy supplyt ami fenn akadt az ejtőernyővel a tetőn.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
hunvarlan
aktív tag
Engem az érdekelne hogyan lehet belépni egy klánba mert ha barátlistáról rámegyek a friend klán gombra és megáll a játék nem tudok semmit sem csinálni az egér az működik tehát nem megfagy csak semmit sem lehet benne csinálni csak ALT+F4-el tudok csak kilépni és újraindítani a játékot.
-
Bsony
tag
Hali!
Van valami prohardveres klán, vagy csak úgy simán valami itt formálódott klán? Kicsit unalmas egyedül bolyongani. Jelenleg 19. vagyok, de pörgetem a szinteket. -
Anonymus23
veterán
válasz xyvalaki #5264 üzenetére
Ahogy vzarmo írja.
Én is így jártam, és megkértem vzarmot, hogy ha majd odaér, akkor szóljon és együtt megcsináljuk a melléküldit, szóval ez az egyik megoldás, ismerősre csatlakozol, aki még nem csinálta meg az adott mellékküldit, vagy amit vzarmo is írt, hogy csinálod a területen a bountykat és oda is ad be boss-t.
Utólag nekem is volt már ott boss, miután vzarmo mapján kiszedtük a ládát.;) - The Power of the Light Side
-
TXT
őstag
Mivel lo itt a srac a video elejen, M4, M416, M4A1 vagy mi lenne? A 61-es tar meret eleg jo es a recoil is parades, ahogy neztem.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz hunvarlan #5267 üzenetére
Vedd elő térképet és ha onnan kilépsz akkor visszakapod az irányítást. Sajnos elég idegesítő bug. Kivételesen nem jött elő nekem hétvégén de előtte mindig szívatott a klánkereső sőt volt, hogy a jelentkezésem sem látták amikor sikerült bejelentkezni egybe pedig a játék szerint volt aktív requestem.
-
Nagus
senior tag
Mióta megjelent a Black Task WT1-en azóta piros minden és teljes a felfordulás. Alig foglalok el egy pontot szinte egyből vissza is veszik amint eljövök onnan. Viszont éppen most adta be az egyik Strongholdot ismét, hogy lehet menni.
Nálam egyelőre a G36 és Famas a kedvenc fegyver. A 60-as tárat kivették privát béta óta? -
Garsza
veterán
válasz Anonymus23 #5278 üzenetére
De Famasra nem lehet tárat rakni.
-
TommyS_27
senior tag
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
Lehet egyszerű a kérdés, de én sehol nem találtam, hogyan lehet tiert váltani, vagy hol lehet állítani, mert mappon nem engedi mint az egyben és már csak 300-301-es geareket dobál régóta...
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
zbundy
aktív tag
Közeledek a Tier4hez és szép lassan kezdek ráfeküdni a brandsettek összeállítására. Az egyik ilyen sett 2 darabos viselése esetén 15% Turret skill power a bónusz, de ezt nem igazán értem mit takar. Viselve a bónuszt vagy nélküle is ugyan azok az értékei vannak a turretemnek. Se nagyobb élet, se nagyobb sebzés, se semmi különbség. Akkor miben jelentkezik ez a bónusz tudja valaki? Vagy csak egyszerűen bugos még ez is?
-
zseko
veterán
válasz Gubu0101 #5206 üzenetére
Ez a Vault, a White House területén a bal felső sarokban? Megöltem mindenkit, de a ládákhoz nem tudtam bejutni. Van értelme a 10-es szintemen, vagy csak a szintemnek megfelelő Chatterbox fegyvert adja, így inkább később érdemes, vagy szerezhető belőle idővel erősebb?
Érdekes volt, hogy erősítést sem tudtam hívni, azt írja hogy hívható, de közben meg azt, hogy nincs elérhető.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
GAbre
veterán
Van rá mód,hogy kikapcsoljam azt,hogy állandóan pofázzon a overlay miatt az uplay indítások előtt?
-
VTom
veterán
Egy kis Division 2 CPU teszt, ha esetleg érdekel valakit: 9700K vs. 2700X vs. 9600K vs. 2600X vs. 1600X The Division 2
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Nagus
senior tag
válasz #75376384 #5294 üzenetére
P416 nem jön be, lassú a G36-hoz képest.
Tudja valaki, hogy ezt az SHD-t, hogyan lehet kiszedni onnan? https://kepkuldes.com/image/6Gnfiu Teljesen körbejártam nem lehet bejutni, van egy csatornanyílás nem messze, de ez nem jön ide le.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt egy részletesebb térkép a narancssárga ládákról.
[forrás]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest