- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragehu
csendes tag
Én kezdőként szeretnék segítséget kérni, mind a játék, mind az Xbox is elég új nekem
Próbáltam szólóban játszani, eljutottam 10-es szintig, de néhány side mission már túl sok nekem egyedül.
Így persze igyekszem a többiekkel menni, akkor azért lehet szépen haladni
A főküldetésekkel nincs is gond, kiválasztom - matchmaking, bejön három random ember, és megcsináljukA kérdés az, hogy ha kifejezetten egy adott mellékküldetést szeretnék megcsinálni a többiekkel, ott hogy indítsak erre requestet?
Randomra van lehetőség, s akkor elég kevés eséllyel adja pont azt be
Ha elindítom szólóban, s menet közben nyomok rá, hogy need backup, sose jön be senki.Illetve van itt esetleg, aki xboxon játssza? 1-2 friend lehet, sokat segítene
Köszi!
-
Bird
addikt
válasz GamerQueen #5200 üzenetére
Ez a 10 eltévedt láda van a játékban, nincs több.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Madoc
veterán
Gyere klánba : Chaos Hun
Mindenki 30-as szint alatt van, tudunk segiteni. Szinte mind családos emberek vagyunk, délután, este aktívak csak. Én a héten délelőttönként fent vagyok, segitek ha kell, van 3 karakter ami párhuzamosan megy.[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
cikasz
őstag
válasz Anonymus23 #5172 üzenetére
Hát, kódot ad úgyhogy szerintem tudja más is... (nem próbáltam még én sem.)
Szerk.:
Mármint én a 100 pontos kódra értettem...[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Bird
addikt
válasz Gubu0101 #5206 üzenetére
Gz! Tudom a küldi felénél van a vault. Sajnos szólóban még megfekszek T4 challengen....
Anonymus23: Mea culpa....
Gubu0101: Storyba is beadja? Nem kell challenge fokozat?
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
VikMorroHun
senior tag
válasz Anonymus23 #5194 üzenetére
Az semmi, nálam csak a szöveg jelenik meg, hang nuku.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Anonymus23
veterán
Nem kell elnézést kérni, nem azért mondtam, hanem, hogy biztos,hogy csak 10 db van benne?
Lehet a két térkép különbségeit ha bejárod, akkor a másik térképen jelzett helyen is lehetnek még ládák!
A tied a jelölés miatt pontosabban mutatja merre is kellene keresni, a másik is jó de a nagy számok elég nagy területet fednek leÉn még nem mentem utána (menet közben vagy kettőt megtaláltam már), mert jelenleg nagyon kevés időm van, múlt héten tudtam tolni, de azóta naponta max 1,5-2 órám van most játszani, és szinteződök inkább (igaz a múlt hétből elvitt 20 órát a második karakter felhúzása+DZ), jelenleg csak GS350 körül vagyok csak ha jól rémlik.
Ezek amúgy újratermelődnek, vagy ha 1x kinyitottam, akkor vége?
;) - The Power of the Light Side
-
Bird
addikt
válasz arnikusz #5210 üzenetére
Az a gond, hogy nálam nem nyitja ki a rácsos ajtót az istenért sem. Mind a három alapanyag nálam van egyébként....
Anonymus23:Azt olvastam rediten, hogy idő után újra spawnolódnak. Én ötöt nyitottam tegnap este, azok a helyükön voltak. Volt amiben csak matik voltak, a többségben lila tárgyak és kozmetikai cuccok.
Gubu0101: Ez akkor elkerülte a figyelmem.Ó látom, egy elhúzható polc mögött.... Lol.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #5213 üzenetére
Újratermelődnek én nyitottam azonos helyszínen más-más napokon ugyanott.
Bird előtte fel kell venni egy kulcsot a videoban mutatja a falból kell kihalászni.
Még egy ezzel elég a sima 30 endgame nélkül?
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Bird
addikt
válasz Gubu0101 #5217 üzenetére
Azért sok információt szűrni is kell ezek szerint.
Én erre alapoztam:
The run will have to be on Challenging difficulty, and only after you’ve found the three parts of the Chatterbox Exotic described above.
-
Anonymus23
veterán
válasz F_Peter #5212 üzenetére
A játék nagyon jól szintez teljesen különböző szintű játékosokat is, így ha másokkal akarsz játszani, akkor GS 450-el is simán becsatlakozhatsz egy kezdő játékoshoz, ugyanaz az élmény lesz mindenkinek, mivel a mobok úgy sebződnek és sebződől, mintha a te szinteden lenne, azaz a mobok kb %-osan sebződnek a különböző játékosoktól, míg te a szintedhez megfelelő sebzést kapod be tőlük.
Itt nincs már az, mint a Div1-ben, ha becsatlakoztál GS290-ben egy kezdőhöz, akkor a kezdő az képes volt 1 golyótól azonnal feküdni.Tegnap csináltam az egyik strongholdot (GS330 T2), rámcsatlakozott ismerős (GS450 T4), és minden ment tovább mint amikor egyedül csináltam, nem kaptam nagyobb sebzést, és közel hasonló volt, mint amikor még 30-as szinten együtt csináltuk ugyanezt a küldetést.
-
F_Peter
őstag
válasz Anonymus23 #5220 üzenetére
Ezért merült fel a kérdés bennem, hogy nem érdemesebb inkább egy karakterrel menni mindig, az alacsonyabb szintű játekosokkal is.
Mondjuk az igaz, hogy ha egy olyan missionre mennek amit már megcsináltam, akkor elég haszontalan a kari szempontjából ismételni.
-
Anonymus23
veterán
válasz F_Peter #5221 üzenetére
Ez a haszontalan szerintem nem értelmezhető ha a társaság kedvéért csinálod.
Szinteződni és jó cuccot szerezni semmi értelme újra story nehézségi szinten tolni a játékot, mert neked is alacsony cuccokat fog dobálni, csak arra mondtam, hogy ha ismerős, akkor nyugodtan be lehet menni hozzá, elmondani a dolgokat meg ilyesmi, vagy ha barátok, akkor akár csak a jó társaság miatt.
Új karaktert felhúzni itt (ha nem glitchel az ember, tegnap olvastam, hogy akár 4 óra alatt is fel lehet húzni egy karaktert) azért nem annyira egyszerű, mint a Div1-ben.Mondjuk nem tudom valaki próbálta-e már, hogy T4-es kariból átrakott cuccot a másik lvl30-as alap karakterre, akkor az azonnal T4-es lett, vagy akár T4-es gearrel meg kell csinálni az összes küldetést megint az összes Tier váltáshoz...
-
Madoc
veterán
válasz Anonymus23 #5223 üzenetére
Engem flusztrál ha felhúz az ő szintjükre, vagy őket huzza fel. Nem lóverseny ez hanem játék. (Nekem) Div 1-ben sem huzogattuk egymást hanem 4x megcsináltuk a sztorit rendesen. 25-ös szinten meghalni egy 10es játékos mellett akár többször is az nagy élmény, gondolom másnak is. Elmondani a hogyant akkor is el lehet ha egy szinten vagytok, nem felejti el az ember a tanultakat ha karaktert vált ugye.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Anonymus23
veterán
Ezt most nem értem. Mivel pont nem húz fel a játék a másik szintjére.
Pont, hogy játékélmény szempontjából nincs eltérés, mert a sebzés/sebződés ugyanaz, max. annyi, hogy akinek magasabb szintű gearje van, ott már egy halom tálent él, és pl elitekre hatalnas sebzése van.
Az persze megint más, hogy aki már fullos szettel van, az nem fog minden bokornál megállni, hogy szétnézzen, de ez már egyéni dolog, hogy a társaság ilyen szempontból mennyire tolerálja egymástAz is más, hogy felfedezés és újrajátszás szempontból ez nem az igazi, de ismerek olyat, akinek ez kínszenvedés, én meg élvezem Ez is egyéni dolog, mert a 4 karakter is leginkább a hely miatt és a heti rewardok miatt kellettek nem azért mert az ember annyira szerette mindig újrajátszani a játékot (legalábbis én).
Pl Div-1ben ha lehetett volna 5. karakter, akkor a vége felé én még végigtoltam volna csak poénból, de újra megállva minden helyen és a sztorikat végighallgatva (echo+telefonok stb.), de ha a plusz karakterek nem adtak volna plusz reward/farm lehetőséget, akkor simán törölni lehetett volna belőle akár, de így sajnáltam a már belefeccölt energiát egy újrajátszásért feladni.Nekem most két karakter van, de a második az magára maradt egyelőre, mert egy karakteren is irdatlan mennyiségű teendő van.
Nagyon nehéz lenne csapattal összehozni, hogy ugyanolyan szinten mindig együtt menjünk, mert mindenkinek a leggyengébb láncszemhez kell igazodni, még ketten sem tudtuk ezt megoldani, így én teljesen egyedül csináltam meg mindkét karaktert, csak most a tierelődés közben toltunk egy pár küldetést együtt.;) - The Power of the Light Side
-
bizoonik
tag
Sziasztok!
Egy adott területen folyton újra generálódnak a mellék tevékenységek?
A nyilvános kivégzésekre, túszszabadításokra meg az ismeretlen tevékenységekre gondolok. -
Bird
addikt
válasz bizoonik #5226 üzenetére
Igen. Ezek újból és újból megjelennek, ha megcsinálod őket. Tier4-től felfelé ezek az események is növelik a kontroll pont védelmének erősségét (max. 3 lehet) ami extra lootot is ad a végén, ha vissza tudtad foglalni (pl. fullos extended mag arhez, stb.).
ragehu #5230:
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz Anonymus23 #5225 üzenetére
Ha kisebbekkel vagy akkor egy felfelé nyíl megjelenik a neve mellett egy magasabb szintszámmal. Ha nagyobbakkal vagy akkor a te neved mellett látható ugyanez. Nem kell ezt értened, mások vagyunk.Látszik hogy egyedül csináltad.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Gear score cap of 500
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Gubu0101
veterán
Érdemes a napi Missiokat megcsinálni Challange fokozaton,mert akkor fog esni 99% egzo cucc a boss-tól.A múzeumot megcsináltam egyedül,nem volt vészes,azért kellett újrakezdenem mert jött a purhabos ficak,meghaltam,erre úgy töltött vissza a játékba,hogy úgy maradtam és nem tudtam mozdulni
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Bird
addikt
válasz Gubu0101 #5233 üzenetére
Gz! Nekem még a gear hiányzik hozzá szólóban. De majd erőltetni fogom a későbbiekben. Most a cél minél hamarabb megtalálni a farmolós geart a jelenlegi maxos pontszámhoz közel.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Ok, örülök, hogy ti össze tudtátok hangolni a játékidőt
És ez változtat a lényegen?Én csak annyit írtam egy mondatban összefoglalva, hogy itt legalább játszhat együtt egy fullos és egy kezdő is. Nekem jó pár ismerős van még, akik ezután fogják megvenni, és hívtak, hogy majd menjek velük játszani, legalább az elején, erre írtam, hogy játék közben van idő válaszolni kérdésekre stb...
Ki beszélt itt arról, hogy egy 4. karakterét csinálónak akarja elmondani az ember, hogy mi merre mennyi?
"Nem kell ezt értened, mások vagyunk."
Szerencsére;) - The Power of the Light Side
-
Madoc
veterán
válasz Anonymus23 #5235 üzenetére
"Ok, örülök, hogy ti össze tudtátok hangolni a játékidőt " Igen és ezt 2, van akinek 3 gyerek mellett.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz DiamondBack #5240 üzenetére
én meg hétvégi warriorként szállnék be
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
pottyoske197
tag
válasz Gubu0101 #5189 üzenetére
Koszontem
A videot hol talalom amirol beszelgetttek a szekreny mogotti kulcs vagy micsoda
huh a tegnapi blueprintet sem tudtam begyujteni, nem ertem ezeket Changell en kell vagy normalon vagy storyba es 30 szint utan vagy elotte. azt hiszem Capitolium utolso kuldi befejezese elott neztem ra, kulcsok megvoltak ellottunk 2 en 5 db ot is sehol semmi
Passz
sok angol videot nem egeszen van ido vegignezni, orulok ha jatszhatok, majd 2-3 het mulva szabizom akkor olvasgatok, rengeteg az info... csaak ugy kapkodom a fejem.
hat ezt jobb lassan nyugottan es nem a kavetol meg energiaitaltol felporogve jatszani. azt Player szoktapottyoske
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #5220 üzenetére
Ez a %-os adott/kapott sebzés nem igazán működik, legalábbis tegnap nekünk nem nagyon akart. Szatyorhoz csatlakoztam be 13-asként és 1, max 2 lövés voltam a moboknak átlagban. A sebzésem egy darabig látszólag rendben volt a mobokra de relatíve egy gyors szintlépés után meg 1 tár nem volt elég a WT4-es mobokba az LMG-ből.
A plusz poén, hogy amikor Szatyor csatlakozott be az én session-ömbe akkor a mobok szintje 14-ről 28-ra ugrott és részben megismétlődött az ami WT4-ben volt azzal a különbséggel, hogy a sebzésem a helyén volt, de továbbra is nagyon gyorsan hullottam el a moboktól.Gyanítom, hogy vannak még bugok a rendszerben.
-
Gubu0101
veterán
válasz pottyoske197 #5242 üzenetére
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Madoc
veterán
válasz DiamondBack #5240 üzenetére
Xbox-on vagyunk és party chat.
-
Mr Chapel
tag
Sziasztok.
Tegnap megjött nekünk is, asszonnyal neki estünk. Tetszik ez az I'm legend hangulat Sok dolog még nem teljesen tiszta. Pl ez a seeker elképzelhető hogy keressen is? Ha már ez a neve. Azt látom hogy manuálban lehet ide oda küldözgetni hol robbanjon fel. Az esetek többségében mire kijelölök egy területet már az ellenfelek fele nem is ott van, és a nagy semmit robbantom. Ennek így mi értelme hogy nekem kell kijelölgetnem hogy megmoccanjon. Ez semmivel nem jobb így mint egy szimpla gránát. Lehet lesz hozzá vmi upgrade vagy ilyesmi? Ott még nem tartok. Lvl 4en vagyunk. Lehet túlságosan az első rész mechanikáit keresem, itt meg ugye máshogy vannak ezek a dolgok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest