- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Nálam már betölt teljesenTévedtem most Echo van Csak a karakter választóig engedett[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
sith7
nagyúr
válasz Anonymus23 #16647 üzenetére
De komolyan, ez egyszerűen hihetetlen, ezt játszák minden frissítéskor évek óta ... nem igaz, hogy nem lehet tenni ellene valamit
Hát meg ... van aki 2x is ... bár a 2. nem volt olyan veszélyes /3 USD /
-
i@lex
őstag
Konzolon új-zéland for the win!
-
D4M13N
aktív tag
Valami nagy szerencsével de bedobott. Át is repültem gyorsan NY-ba
-
dvd24
senior tag
nálam is csak echo még a karakterválasztóig sem hajlandó eljutni
-
Gubu0101
veterán
Sebaj,addig nézem a Spectral-t
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
i@lex
őstag
Félelmetes mennyivel jobb hangulata van new yorknak.
-
ProEvoFan
nagyúr
PS4 már lehet játszani.
Nekem csak az alapjáték van meg - hétvégén vettem - de ha továbbra is megmarad a hangulat, akkor a New York dlct is megveszem majd. -
dvd24
senior tag
bejutott már valaki pc-n?
-
Airedhyal
aktív tag
Ezt a gear 2.0 -t dugják fel maguknak a tisztelt fejlesztök.
-
Gubu0101
veterán
Fórumban azt írták(Div 2),hogy most olyan probléma van amivel még nem találkoztak és hogy ennek megoldása,sokkal több időt vesz igénybe
"We are having issues finding the underlying issues for this problem and it's a new issue that we haven't encountered in this way before. Unfortunately this means a solution for this is taking much longer than we would like. We want to express how sorry we are about this and it's definitely not the service we want to offer."
[ Szerkesztve ]
-
marky1970
tag
El sem tudom indítrani! Echo-02,Mike,Delta-3
Omamil
-
Gubu0101
veterán
Éss elindult
-
dvd24
senior tag
PS4-en megnéztem a saját karakterem és megosztós haveromét is. Ahogy azt előre tudni lehetett, a patch lenullázta a, ha nem is perfect de azért egész jól összerakott buildjeinket, mert random pörgetett rá új statokat a cuccokra. Ha valaki megvette a kieget akkor ez nem nagyon érinti mert úgyis hamar cserél mindent, de aki nem annak csak lenullázta a karakterét. Ha nem vettem volna meg akkor engem is idegesítene.
-
dvd24
senior tag
válasz FireKeeper #16681 üzenetére
nagyjából igen, de mi értelme, ha full összevissza random magadra dobált cuccoknak tűnnek?
-
-
LucentTwo
tag
3óra game után azt kell mondjam, hogy valaki vmiből nagyon sokat szívott mikor ezt megálmodta vagy a másik lehetőség, hogy "P2W game-t" akartak belőle csinálni szándékosan. Jelenleg a lvl30 agent-nek kín szenvedés a játék véleményem szerint. Sztem nem fog sokáig így maradni, ha mégis akkor a DLC nélkül teljesen "szenvedés" a game.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz LucentTwo #16684 üzenetére
miért, nehéz a content? vagy mi a gond?
a recal library amúgy account shared, vagy karakterenként van? gondolkozom hogy egy karaktert megtartanék lvl30-on, annak is kéne építeni a library-t
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Janusz001
őstag
válasz FireKeeper #16685 üzenetére
Én most a hard bountykkal is megszenvedtem, nehezebbre nem is merészkedem, pedig már egész jól elvoltam magányosan challengen az összerakott cuccaimmal. Várok pár napot/hetet, hogy mik a tapasztalatok, aztán meglátjuk megveszem -e a dlc -t.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Janusz001 #16688 üzenetére
azt én nem kétlem, hogy idővel mindenki fog tudni összerakni értelme build-et lvl30-ra is, viszont a content gyakorlatilag az lesz ami eddig is volt kb, a kieg nélkül
Airedhyal: hát ez mondjuk egyrészt full érthető, hogy egy kioptimalizált build teljes átdolgozás után gyengébb lesz, másrészt, az komolyan élvezetes volt, hogy a legendary küldiken is röhögve végig lehetett menni bármilyen értelmes build-el? én hétvégi kocajátékosként össze tudtam hozni olyan build-et amivel nem volt már nagyon sok kihívás PvE oldalon.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
LucentTwo
tag
Ugye a DTE-t elvették, minden skill gyengébb lett, ha nincsen skill tier-ed. Fegyversebzést is gyengítették, sztem még az enemy-k is erősebbek lettek. Szóval kb csak nehezítés történt, de meglehet nézni, h pl mik a lvl40-es karakter max rolljai a recab station-nél, csak egy példa lvl30-as max armorja 43ezer - lvl40 170ezer-jével szembe.
Szóval lvl40-esen jó eséllyel hasonló nehézsége van a játéknak, mint volt.
Összességében maga a GEAR 2.0-val nincs baj/bajom.Csak aki úgy szeretne játszani, mint ezelőtt annak kelleni fog a dlc.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz LucentTwo #16684 üzenetére
Őszintén szólva én egyelőre nem érzek semmi nehézséget benne, hacsak nem azt, hogy minden cuccos olyan mintha rád dobálták volna.
A skilles buildben is simán fekszenek a mobok fegyverrel, most egy picitg fejlődve és rádobálva az éppen esett cuccokból a jobbakat is simán használható.
Persze gearelődni majd lvl40 lesz értelme.;) - The Power of the Light Side
-
Janusz001
őstag
válasz FireKeeper #16690 üzenetére
Én 2 hónapja játszom a Div2 -vel, nekem lett volna még benne tartalom, viszont a kiegészítőt amúgy is megvettem volna valami akcióba, de ha pozitívak a visszajelzések, akkor megveszem hamarabb.
-
FireKeeper
nagyúr
szóval a recal lib az account wide, vagy karakterenként külön van? azt vágom hogy külön van lvl 1-30 meg 31-40, de amúgy shared vagy nem?
-
Anonymus23
veterán
válasz FireKeeper #16694 üzenetére
Most pl nem enged vissza, de szerintem account wide-nak kell lennie, mert ha nem, akkor lesz majd egy maxos rekalib karakter? Mindent átvisz oda majd az ember ha kalibrálni akarja?
Elég nagy hülyeség lenne a massive részéről, bár nem az első az is biztos.;) - The Power of the Light Side
-
NoOne1976
őstag
Azt meg lehet csinálni, hogy a mostani karakterem meghagyom, csinálok egy újat és azt feltuningolom lvl30-ra? Mert a kiegészítő megvételével erre van egyszer lehetőség? Vagy hülyeség így csinálni?
-
dvd24
senior tag
A fekete hunter outfitet meg lehet venni premium creditért.
Más: nyomtam egy logoutot, mert előjött egy olyan bug, hnem lehetett beszélni egy safe house leaderrel, emiatt ugye nem progresselt tovább a küldi, err most meg nem enged vissza és újra csak echozik
Spoilerek ide vagy oda, kellett volna az a PTS...
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Milyen új divat ez hogy a fizetős dlc-t lehúzza és csak foglalja nekem a helyet A napokban Ark is ugyanezt produkálta
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...