Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szumo

    senior tag

    Teljesen OFF leszek, de ez is megér egy misét.
    A háziorvosom még mindig odahaza (160 Km-re) van. Írt egy beutalót, hogy vegyenek tőlem vért, mert nem jó a testtömeg indexem [(mintegy 150+ kg) kövér vagyok mint az állat].
    Felhívtam a máv kórházat, hogy ki vagyok mit akarok, és, hogy baj-e ha nem hozzájuk szól a beutalóm. Kaptam ma reggelre időpontot (10.30-ra), de mondták, ha előbb érkezem, mondjuk 7.30 -kor, van egy olyan gomb, hogy van időpontom, de nem időben jöttem.

    Odaértem, jobbra betegfelvétel, megismétlem mi a problémám, felveszi az adataimat, látja, hogy már jártam náluk a szemészeten, kötőhártya gyulladással, nem is olyan rég. Kéri a beutalót, és döbbenten mondja, hogy ez nem hozzájuk szól. Gondoltam az időpontkérésnél, csak hallotta a hölgy, amikor elmondtam, hogy van egy ilyen gigszer a dologba. Kaptam egy kb 10 perces tanfolyamot gyorsan, hogy legközelebb hova írassam a beutalót, meg hogy ő nem csinálná meg a vizsgálatot, de menjek fel, kérdezzem meg. Fent újabb sorszám, ott kellett az van időpontom de nem időben jöttem gomb. 3-4 percig álldogáltam, majd láttam, hogy a sorszámos gépet a kutya nem kezeli, és mikor felszabadult egy pult, előálltam a problémámmal. Ott összedugták a fejüket, majd felhívták a lentieket, lebaszták őket. Volt ott szó a majd személyesen megbeszéljük, és az ez így nem egy betegmegtartó hozzáállásról.
    Majd mondták, hogy várjak kicsit, szólítanak. Kintebb húzódtam, ahol egy bácsi megjegyezte, hogy milyen pofátlanok ezek a fiatalok, hogy ő itt vár már mióta, én meg bepofátlankodok elé. Nézek rá, és látom, hogy időpontkérés nélküli a sorszáma. Megvontam a vállam, majd pár perc múlva szólítottak, és levették a vérem. Mikor eljöttem, a bácsi még ugyanott üldögélt és jóízűen beszélgetett.
    Konklúzió, az öregek, még mindig közösségi életet élni járnak a kórházakba, és morognak, hogy a mai fiatalok, milyen semmirekellők.

    Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Új hozzászólás Aktív témák