- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mesehabbal #76282 üzenetére
Igen, de legalábbis a csatlakozót érdemes megnézni, látsz-e rajta sérülést vagy a környékén valami elváltozást.
Általában a SATA csatik egy külön kis nyákon vannak, ami egy PCIe 1x szerű csatiba megy bele, szóval ha találsz ugyanolyant akkor elég azt cserélni. De persze ez ritka, szóval egyszerűbb lehet egy komplett NAS csere (ez pedig 1 lemezzel még mehet backupnak pl.). -
válasz
mesehabbal #76264 üzenetére
Cseréld meg a két lemezt és nézd meg melyik látszik ha elindítod.
-
gyugyo79
addikt
válasz
mesehabbal #42729 üzenetére
Alapból egy sample-config van amibe van 3 ovpn file.
Ha te a config -ba bemásoltad a 3 fájlt amit a Syno becsomagolt neked akkor még amit a leírás is javasolt módosításokból a remote címem.synology.me portom kell 100%, hogy elkezdjed tudni használni a többi beállítás már finomhangolás amit érdemes végig csinálni de a kipróbáláshoz, működéshez nem kell.
Az openVPN -t innen töltsd le. Ezt raktad fel ? Ha a config nincs a helyén már induláskor szólna a gui. -
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #42729 üzenetére
Egyáltalán ezt a openvpn - private tunnel programot kell használni?
-
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #40505 üzenetére
Synology Web Assistant Sem találja.
-
MrCsiT
addikt
válasz
mesehabbal #18175 üzenetére
Ha nem adsz neki fix IP-t, akkor hogyan adod meg alapértelmezett átjárónak a net felé?
crissprivat:
-
Rick4
félisten
válasz
mesehabbal #17715 üzenetére
Egyszer majd úgyis leírod, milyen típusszámú eszköz ez a nas, és miről kapja a netet, meg hány db hány portos switch van mögé kötve...
-
Rick4
félisten
válasz
mesehabbal #17701 üzenetére
Az nem úgy van, hogy ha a nason bekapcsolod a dhcp-t, akkor KAPOD, amit a router gondol, és helló? Ha kikapcsolod, és fix ip-t kérsz, akkor a többi eszközzel, ami nem tud kérni, mi lesz? A Nas nem oszt ip-t semminek, azt a router végzi, a dsm-ben annyit tudsz állítani, hogy a routerre bízod az ip címet, vagy a dsm-ben te állítasz be fixet.
-
Patice
Topikgazda
válasz
mesehabbal #17705 üzenetére
Kezdem érteni a helyzetet.
Mi lenne, ha a routerben hagynád a DHCP-t és a Synon bekapcsolod/felrakod a DHPC szerver appot, majd a beállításoknál egy másik tartományt adsz meg, ami kívül esik a router tartományán? Így a TFTP/PXE beállításoknál ezt tudnád megadni, nem pedig a routerét.
Ilyenkor persze a NAS is a router IP tartományán kívüli lesz, de a forward asszem ilyen tartományon kívüli IP címre is továbbítható. De ebben nem vagyok biztos.
-
törölt tag
válasz
Igen. Amennyiben a NAS lesz a DHCP szerver, akkor a routeren ki kell kapcsolni a DHCP szolgáltatást. (... mert, két DHCP szerver nem lehet egy LAN-ban.)
Az Általános tábla paramétereihez nem kell hozzányúlni, hiszen továbbra is a a router marad a kijárat/PPPoE kapcsolatot létrehozó.
... vagy nem???
Szerk.:
... de, én is azt javasolnám inkább, amit Patice a #17702 hsz.-ban írt.
-
Patice
Topikgazda
válasz
Ha az a célod, hogy a belső hálódon minden eszköz (kvázi) statikus IP-t kapjon, akkor nem kell ehhez a DHCP-t kikapcsolni, csak elég az eszközök MAC címe alapján "hozzákötni" az adott eszközhöz egy belső IP-t a router által osztott tartományból.
Ezt az "Adress reservation" alatt tudod megtenni, így a router mindig ugyan azt az IP-t fogja osztani, de megmarad a DHCP előnye is, hogy amikor új eszköz van a hálózaton, akkor az is kap egyből IP-t (pl. jön ismerős és kell neki wifi).
-
törölt tag
válasz
mesehabbal #16753 üzenetére
1. kérdés:
Úgy, hogy a DDNS névvel csatolod fel a mappát. (pl. A music mappát: \\akarmi.synology.me\music)
... de, ehhez a Windows fájlszolgáltatásnak kívülről elérhetőnek kell lenni. Tehát a Windows fájlszerver portjait engedélyezni kell a DiskStation tűzfalán és át kell engedni a portokat (port forward ezekre a portokra) a routeren is. Leellenőrizni az elérést az Információs központ/Szolgáltatások-nál lehet. Ott a Windows fájlszolgáltatás sornál az Internet hozzáférhető zöld feliratnak kell megjelenni a Csatlakozás ellenőrzése gombra való kattintáskor.
2. kérdés:
Egy mappát hogyan máshogy töltsön le? Több fájl van benne, így kénytelen betömöríteni (zip-be). Majd szépen kicsomagolod.
-
Patice
Topikgazda
válasz
mesehabbal #16568 üzenetére
Nekem békén hagyja mindig.
Minden beállítás, meg éppen futó torrent marad a régiben, csak resatrtol a gép aztán minden megint ON-line...
-
Multibit
nagyúr
válasz
mesehabbal #16547 üzenetére
Az a Cisco csak modem, vagy modem-router? Ha az utóbbi, bridge módot kéne keresned a beállítások között és azt alkalmazni!
-
kingcorn
csendes tag
válasz
mesehabbal #15707 üzenetére
Köszi válaszokat. Közben kiizzadtam. Mindkét eszközön be kellett állítani a port forwardot.Most már megy a feltöltés is a torrentben.
-
crissprivat
senior tag
válasz
mesehabbal #15701 üzenetére
Nem hülyeség ilyen gépek alá UPSt rakni.
-
Patice
Topikgazda
válasz
mesehabbal #15701 üzenetére
Érdekes. Rám is a frász jött volna.
UPS-sel reméljük nem lesz ilyen és nem kell gariztatni.
-
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #15700 üzenetére
Érdekes levél jött, miután hála égnek be tudtam kapcsolni:
Kedves felhasználó!DS214play áramkimaradás miatt rendellenesen zárult be.
Azért fura, mert nem volt áramszünet. Hétvégén beizzítom az APC UPS-t. Eddig nem volt rá időm. Legalább működik. Majdnem szívbajt kaptam, hogy esetleg elb*szódott.
-
Patice
Topikgazda
válasz
mesehabbal #15550 üzenetére
A DDNS szolgáltatás ára azért benne van a NAS árában. Szerintem.
Persze, nincs leírva, de semmi sem tökéletes. Előfordulnak kiesések, de van alternatíva (QuickConnect).
Nálam is jöttek az e-mailek, este meg rányomtam a DDNS frissítésre manuálisan és most úgy néz ki OK.
-
devil-k
nagyúr
válasz
mesehabbal #15550 üzenetére
Csak gonoszkodtam egy kicsit, ennyi.
-
llacee
őstag
válasz
mesehabbal #15542 üzenetére
Ha vállalkozás vagy fix ip-t veszel.
Belső hálón nem érdekes, nem látszik a kiesés és igazából, amig a szolgáltatód nem oszt ki más ip-t kivülről sem lehet észrevenni.
-
Patice
Topikgazda
válasz
QuickConnect?
-
Arolotifar
őstag
válasz
Nyugi, nekem tucatnyi ilyen üzenetem jött. Az egyik barátom éjszaka filmeket nézett a NAS-ról és nem szakadt meg a kapcsolat. Szóval lehet, hogy igazából nem történt semmi.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Menj be akkor a Synology-hoz és csapj rá az asztalra vagy vágd ki az udvarra a NAS-t. Semmi sem tökéletes... Még az Apple szerverei is lefagytak 2 nappal ezelőtt, elérhetetlenek voltak, pedig ők aztán nagy "vállalkozás"....
-
válasz
nekem is folyamatosan csinálja, valami syno oldali gond lehet.
-
Arolotifar
őstag
válasz
mesehabbal #15529 üzenetére
Nálam is most jelezte, egyből triplázott
-
devil-k
nagyúr
válasz
mesehabbal #15529 üzenetére
Nálam is előfordult olykor. Nem kell vele törődni. Törlöd és kész.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
mesehabbal #15487 üzenetére
"Egyéb plusz szoftvert sem akarok telepíteni,"
Semmi nem jó?
Ha kipipálod a bejelentkezési ablakban az emlékezzen rám, akkor amíg a nast nem indítod újra, nem kér jelszót. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
mesehabbal #15476 üzenetére
Belépsz a file stationba, és ott müxik.
-
Multibit
nagyúr
válasz
mesehabbal #15466 üzenetére
-
Multibit
nagyúr
válasz
mesehabbal #15463 üzenetére
Én Transmission Remote GUI-t használok, amiben csak simán törlöm az adott torrent sorát. Ezután átmozgatom a kívánt helyre a fájlokat/könyvtárakat.
-
bosa
tag
válasz
mesehabbal #15343 üzenetére
Az all elég, az 51413 valószínűleg az adatfolyam portja vagyis ugye az aktív passzív kérdéshez kell. próbáld ki a port checkert.
bigdady: a photo station beállítások->felhasználói fiókok->adott user->jogosultság hozzárendelésénél is van joga?
-
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #15338 üzenetére
Nah, szóval:
Routerben a forwardingnál 9091-es port van beállítva a NAS ip-jére.Itt elég megadni a protokollnál, hogy all, vagy itt is két sor kell? TCP és UDP?
UPnP-t meg a NAS állította be magának úgy, ahogy fent látható. Az itt látható 51413-as port az mi? Nem ezt kéne belőni a forwardignál internal portnak? Vagy nemtom.
-
bosa
tag
válasz
mesehabbal #15340 üzenetére
esetleg router restart? esetleg ha android akkor transdoid-ra keress rá nagyon jó mert sok fajta klienshez jó. playben nincs hanem innen tudod leszedni
-
bosa
tag
válasz
mesehabbal #15338 üzenetére
Ddns van beállítva? Ha nincs akkor azzal kezd, ha az megvan akkor a mobilon szerverhez azt írod be és onnantól csatlakozni fog
-
MrCsiT
addikt
válasz
mesehabbal #14724 üzenetére
A syno-n a usereknél talán - sry, de sosem használtam, és lusta vagyok most utána nézni
- vagy a biztonság részen van kifejezetten egy checkbox, hogy távolról vehet-e fel megosztott meghajtót.
Ha ezt nem pipáltad be, akkor addig felesleges IP-kről beszélni.Hanem, javaslom, keress rá a hivatalos tutorialra, sokszor szájbarágósan elmagyarázza, hogy működik ez az eszköz.
Sok sikert!
-
törölt tag
válasz
mesehabbal #14722 üzenetére
Interneten elérhető mappa megosztáshoz a DDNS címmel érdemes felcsatolni a kívánt mappákat.
pl. \\xxx.synology.me\megosztott_mappa
... DE!!! ehhez a CIFS portokat (137,138,139,445 TCP/UDP) át kell engedni a routeren (port forward) és a DiskStation tűzfalán is.
(Persze nem biztos, hogy az összes felsorolt portot. Itt nézd meg hogy pontosan melyike(ke)t. Felesleges portot nem kell kinyitni!!!)
-
ggg666
őstag
válasz
mesehabbal #14724 üzenetére
Total commendernek van egy plugin-ja, de ezzel nem lehet betűjelet adni neki.
-
ggg666
őstag
válasz
mesehabbal #14722 üzenetére
Távolról, ha meghajtó betűjelet szeretnél csatlakoztatni akkor, én legalábbis webdav-on keresztül csinálom.
Pl.:http://saját.synology.me:5005
Pl.:https://saját.synology.me:5006 (Titkosított)
Persze a nason meg kell nyitni ezeket a portokat is.
Bár ez a program, fizetős, azt hiszem 20 vagy 30 napos ingyen kipróbálási lehetőség van rá.
-
nlq
aktív tag
válasz
mesehabbal #14719 üzenetére
te meg ne sertodj meg hogy a
lamafelreertheto kerdest teszel fel akkorlamafelreertheto valaszt kapsz...
synologyt igy ered el: \\xxxxx (xxxx a synolgy neve) vagy \\192.168.2.2 (a synology ipje )
innentol latod a megosztasaidat... (helyi halon) -
Mezga Aladár
veterán
válasz
mesehabbal #14715 üzenetére
"ha meghajtóként tudnák csatolni a megosztást."
Én erre válaszoltam, de többet nem fogok. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
mesehabbal #14682 üzenetére
-
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #14676 üzenetére
Senki?
-
pomk
őstag
válasz
mesehabbal #14457 üzenetére
Előbb hozd létre a felhasználókat, állítsd, be hogy milyen csoportba tartozzanak: User, Guest, Administrator. Itt be tudod állítani, ki milyen mappát milyen jogosultsággal érhet el. Itt viszont még nem lesz benne a saját mappája, mert az még nem lett létrehozva. Ezután "Megosztott mappák" alatt hozdd létre a kívánt mappákat, ott egyből felugrik a mappára vonatkozó menü, ahol be tudod állítani a jogosultságokat.
Én ilyenkor ellenőrzésként azért még mindig be szoktam menni a felhasználók jogosultsága és újra a megosztott mappa megosztási engedélyei közé.Quickconnect a NAS IP címére mutat, ahol be kell lépnie mindenkinek külön-külön a saját nevével és jelszavával. Innentől azt fogja látni, amit beállítottál neki korábban.
Mivel fejből írtam, elképzelhető hogy tévedtem valamibe. Kérem javítsatok ha így van!
-
Magnat
veterán
válasz
mesehabbal #13967 üzenetére
Szia,
tudtommal nem kell a dhcp szervernek és a PXE szervernek ugyanannak lennie, más kérdés, h a soho routerek dhcp szervereivel megoldható-e a külön PXE szerver - vagy legalábbis egyszerűbben megoldható-e mint a dhcp-t is a NAS-ra tenni. Szóval simán lehet, h jobban jársz az eredeti elképzeléssel (PXE és dhcp a NAS-on), csak a pontosság kedvéért jegyeztem meg, h nem kötelező a két szervernek ugyanott futnia.
1ébként ha megcsinálod, én is szívesen olvasnék róla beszámolót. -
XZoli
aktív tag
válasz
Végre
szerinted Windows telepítőre lehet bootolni majd
-
nlq
aktív tag
válasz
ÉRDEKEL!!! Sosem volt idom a pxe-vel jatszani pedig kellene...
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Jöhet, érdekes téma.
-
TBMC
addikt
válasz
mesehabbal #13345 üzenetére
igen ez normalis.tudtommal
-
batagy
őstag
válasz
mesehabbal #13035 üzenetére
Én is fölengedtem az update-et, DS213j:
DSM 5.0-4493 update 5 --> DSM 5.1-5021
Elsőre, úgy tűnik minden működik.SZERK: nem mesehabbal-nak akartam címezni, csak véletlenül a Válasz gombra kattintottam.
-
bosa
tag
válasz
mesehabbal #12984 üzenetére
nálam dsm-ben lévő user nevével egyezik de a jelszó nem egyezik a dsmben lévővel.
-
Hausmeister
csendes tag
válasz
mesehabbal #12984 üzenetére
Nem biztos, hogy probléma, olvastam más fórumon, hogy van akinek azzal is működik. Természetesen egy próbát megér, veszteni való nincs.
-
Hausmeister
csendes tag
válasz
mesehabbal #12969 üzenetére
Szia,
Nekem a Transmission elsőre felment és azóta is hibátlanul működik.
Én amit csináltam:
-Létrehoztam a gyökérbe egy Transmission nevű mappát,(azon belül egy incoming és egy Download mappát) amelynek teljes jogosultságot adtam mindenki (everyone) számára. (Mappa -> jobb klikk->Everonye-> Szerkesztés->Típus engedélyezés és az adminisztráción kívül minden engedélyt megadtam.
-Ezek után feltelepítettem a TM-et, telepítés közben kért felhasználónevet és jelszót (olyat adtam meg, ami nem szerepel DSM userek között), és kért még egy "figyelő" (incoming) könyvtárat és egy letöltés (download) mappát.
-Telepítés kész, már csak a portok engedélyezésére van szükség. Itt nem elég a routerben átirányítani a 9091-es portot, hanem a DSM vezérlő pulton belül lévő tűzfalon is engedélyezni kell, mert különben nem fog működni.
-Ezek után feltettem a Remote GUI-t, ahova beírtam az autentikációs fülre a telepítés közben megadott login/password párost és kész.Rövid ennyit tettem, és minden hibátlanul müködik.
Szép napot!
-
válasz
mesehabbal #12957 üzenetére
Hozz létre egy "users" elnevezésű felhasználói csoportot és annak adj írásai/olvasási jogot ahhoz a megosztáshoz, ahova a TM töltene. Ha jól emlékszem, ez volt a megoldás a "permission denied"-ra.
Egyébként a Többieknek igazuk van. Én ugyanezt végigcsináltam, mint Te és kb. egy hónap használat után visszatértem a DS- re, mert a TM mindig csinált valami "meglepetést"... -
cdl
senior tag
válasz
mesehabbal #12957 üzenetére
Van valami kizáró oka, hogy nem a DS-t használod letöltésre, es sz'patod magad inkább?
-
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #12951 üzenetére
Az volt a dolog nyitja, hogy nem root-ként SSH-ztam be, hanem admin névvel. Ezért nem engedte olvasni és szerkeszteni a settings.json-t.
-
Multibit
nagyúr
válasz
mesehabbal #12949 üzenetére
Miért kell szerkesztened a settings.json-t? Ha mindenképpen matatni akarod, akkor ugye leállított Transmissionnel teszed, igaz?
-
válasz
mesehabbal #12940 üzenetére
ebben a lépésben az a gond, hogy a transmission telepítés létrehozza a transmission usert, ami viszont a felületen nem jelenik meg. én anno 30 perc kínlódás után jutottam arra, amit Te is írtál - ennyire nem lehet jó a TM, használom a DL stationt...
-
Multibit
nagyúr
válasz
mesehabbal #12942 üzenetére
A vasnak ehhez semmi köze. Mindegy mennyibe került. A hozzáértést meg lehet szerezni.
Induljunk el a kályhától! Internetről nem megy a TM Remote GUI, vagy LAN-ból sem? Ha már LAN-ból sem éred el, akkor nem érdemes még a router port forwardinggal foglalkozni! Milyen felhasználónevet adtál meg, amikor a Transmissiont telepítetted? Megjegyezted, hogy milyen jelszót adtál neki? A Remote GUI Application options ablakában a Transmission tabon a Remote host mezőbe írd be a NAS IP-címét! Azt az IP-címet, amit előzőleg fix IP-nek állítottál be a routeren. Port: 9091. A NAS tűzfalán engedélyezve van a 9091-es port? SSL nem szükséges. Authentication requiredhez egy pipa! Alá beírod azt a usert és jelszót, amit a Transmission telepítésekor használtál. Ennyi. Ha nem megy, akkor korábban rontottál el valamit és nem a GUI telepítéskor/beállításkor. -
Elemental
addikt
válasz
mesehabbal #12941 üzenetére
Én semmi jogot nem állítottam. Egyszerűen feltettem az itt található leírás alapján és működik.
-
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #12939 üzenetére
DSM-be megint bejelentkezik. Újra próbál. -> A művelet nem sikerült.Jelentkezzen be megint a DSM-be, és próbálja újra. Úgy látom, hogy ez egy végtelen ciklus...
Tehát most már nem csupán a default admin usernek nem tudok a transmission alkalmazáshoz engedélyt beállítani, de még új felhasználót sem enged a DSM létrehozni.
Btw.: Vadi új a NAS, friss DSM-mel, nem szétnyomkodva.
-
Patice
Topikgazda
válasz
mesehabbal #12934 üzenetére
adminnal voltál belépve akkor is, amikor a TM-et felraktad?
(#12931) pomk:
DS beállításaiban talán ott van, hogy hány aktív letöltés mehet egyidejűleg.
Destination Folder: not found. Hát azért lehet, hogy ez az összes probléma gyökere
SynoDS-nek mit jelent a 'task' a torrentek, vagy a letöltések számát?
-
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #12930 üzenetére
Tehát a probléma, hogy ne kelljen visszaolvasnia senkinek:
Nem tudom használni a Transmission Remote Gui-t, mert bár a NAS-on kapott jogot a transmission mappához, viszont a Transmission szolgáltatáshoz nem engedi a DSM.
Most nézegetem a User, illetve User Group füleket. Gondoltam az admin felhasználót berakom a Local User csoportba, de ilyen nincs is. -
Patice
Topikgazda
válasz
mesehabbal #12930 üzenetére
Milyen user-rel vagy belépve?
-
válasz
mesehabbal #12916 üzenetére
Működik?
-
válasz
mesehabbal #12913 üzenetére
NAS felületén:
Vezérlőpult --> Felhasználók: TM-hez rendelt felhasználót kiválasztod és szerkesztés. Alkalmazások fülön nézd meg, hogy a TM be van-e pipálva. -
válasz
mesehabbal #12908 üzenetére
A webes felületen a 9091-es port van kiírva, ha jól sejtem. Ezt csak akkor kell forwardolnod, ha kívülről is el szeretnéd érni a transmissiont. A másik portot azért kellene forwardolni, hogy aktívnak lásson a tracket. De, ha nem forwardolod, az sem a világvége, attól még tudnod kellene csatlakozni a TM GUI-val.
Ha a webes felületen eléred a transmissiont, akkor a GUI-ban van valami rosszul beállítva szerintem.
Amiket be kell állítanod a TM GUI-ban:
host: a NAS ip címe
port: 9091
felhasználónév: akinek engedélyezted a NAS-on a TM használatát
jelszó: az előbbi pontban beállított felhasználóhoz tartozó jelszóHa azt írja ki kapcsolódáskor, hogy refused, akkor nagy valószínűséggel a felhasználó / jelszó párossal van gond, vagy annak felhasználónak nincs engedélyezve a TM a NAS-on.
Azzal a felhasználóval próbálsz a GUI-n keresztül kapcsolódni, amivel a webes felületen eléred a TM-et?
Egyébként sokáig én is TM-et használtam. Sokáig sz*ptam a beállításával, mert kapcsolódni tudtam, de a letöltésnél "permission denied" üzenet fogadott. Aztán sikerült belőni. Viszont néha-néha érdekes dolgokat produkált (pl. amit letöltött, azt percekig nem jelenítette meg, vagy az incomplete mappában hagyta annak ellenére, hogy kész volt).
Szóval visszaállta a Download Station-re, mert szerintem stabilabb... -
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #12907 üzenetére
Nobb kérdés, mert már össze vagyok zavarodva. A porforwardingnál 60000-es portot állítottam be. Viszont a webes felület címében a kettőspont után nem ez a port szerepel. Vagy ez így jó és nem is annak kéne lennie?
-
bosa
tag
válasz
mesehabbal #12905 üzenetére
Mert kb ennyi is, a Kapcsolat beállításánál megadod a hostot dns vagy ip cím, a portot, a telepítéskor megadott felhasználó nevet és jelszót. semmi mást nem kell állítani, az rpc alapban jól van "/transmission/rpc".
-
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #12904 üzenetére
Other Winsock error. Még pár próbálkozás, és uninstall. Ha már normális help nincs az alkalmazásban, akkor legalább néhány buborék infót berakhattak volna a kitöltendő mezők fölé. A fórumokon a legnagyobb segítség a következő a transmission telepítése után: 'majd felrakod a Remote Guit és kész'. Kösz.
-
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #12853 üzenetére
Transmission Remote GUI installnál be kell pipálni a port mellett a 'Use SSL' lehetőséget? És mi az az RPC Path?
-
devil-k
nagyúr
válasz
mesehabbal #12853 üzenetére
Van aki az admin mellett létrehoz egy másik fiókot és azt használja. Van aki nem. Én az utóbbiak közé tartozom.
-
devil-k
nagyúr
válasz
mesehabbal #12851 üzenetére
Attól függ, hogy kinek mi az aktuális "heppje". Ha be akarnak jutni, úgyis bejutnak, nem állítja meg a Synology védelmi rendszere. Persze nem kell ilyen drasztikusan látni a világot.
-
devil-k
nagyúr
válasz
mesehabbal #12849 üzenetére
Nem kell külön felhasználó neki. Két féle eltávolítás van a TS-ból.
1. Eltávolítod a torrentet CSAK a letöltések közül.
2. Eltávolítod a torrentet a letöltések közül ÉS törlöd a merevlemezről.Jobb klikk.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
mesehabbal #12662 üzenetére
Elnavigálsz a wd honlap support oldalára, megkeresed a lemezedet és letöltöd az alkalmazást ami kikapcsolja a parkolást.
-
CSorBA
őstag
válasz
mesehabbal #12662 üzenetére
red != green
-
Patice
Topikgazda
válasz
mesehabbal #6143 üzenetére
Ha ezeken az igényeken kívül nincs (várhatóan nem lesz) nagyon proci igényes elvárásod, akkor jó a 413j is.
(Bár én 4 lemezes NAS esetén már elgondolkodnék egy épített hardveren + XPenology-n.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest