Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mesehabbal

    tag

    válasz Hausmeister #12972 üzenetére

    Szia,

    Nekem a Transmission elsőre felment és azóta is hibátlanul működik.

    Én amit csináltam:
    -Létrehoztam a gyökérbe egy Transmission nevű mappát,(azon belül egy incoming és egy Download mappát) amelynek teljes jogosultságot adtam mindenki (everyone) számára. (Mappa -> jobb klikk->Everonye-> Szerkesztés->Típus engedélyezés és az adminisztráción kívül minden engedélyt megadtam.
    -Ezek után feltelepítettem a TM-et, telepítés közben kért felhasználónevet és jelszót (olyat adtam meg, ami nem szerepel DSM userek között), és kért még egy "figyelő" (incoming) könyvtárat és egy letöltés (download) mappát.
    -Telepítés kész, már csak a portok engedélyezésére van szükség. Itt nem elég a routerben átirányítani a 9091-es portot, hanem a DSM vezérlő pulton belül lévő tűzfalon is engedélyezni kell, mert különben nem fog működni.
    -Ezek után feltettem a Remote GUI-t, ahova beírtam az autentikációs fülre a telepítés közben megadott login/password párost és kész.

    Rövid ennyit tettem, és minden hibátlanul müködik.

    Szép napot!
    Köszi az infókat!

    Tehát, ha jól értem, a user amit a Transmission beállításokban megadtál, ő nem létezik a NAS-on, viszont, mivel az incoming mappát mindenki eléri korlátlanul, így a DSM-ben nem kell plusz user csak a transmissionnek, akinek így jogokat sem kell osztani. Csupán az incoming mappa eléréséhez kell beállítani ezt.

    Még nemtom, hogy csináljak-e hálózati beállítások resetet, de az biztos, hogy valahogy az elejéről végig kéne újráznom a TM beállításokat és előtte kitakarítani a fölös beállításokat..

Új hozzászólás Aktív témák