- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz alphaville #85435 üzenetére
Ahányszor a Camponába járok, mindig megnézem. Szerencsére nekem 3 modell is tetszik, így nem tudok választani, és egyiket sem veszem meg. A hatalmas automata chronograf, a klasszikus nyílhegy mutatókkal, és a kedvencem a rugótartalék mérős.
vadászcsiga
Azokhoz csak igazán. Volt pár márkás órám, van egy kis tapasztalatom. Viszont ha van itt órás, lenne egy kérdésem. Maszek óráshoz vittem be egy vintagre darabot tisztításra, és mikor vissza adta, alig tudtam megmozdítani a mutatókat. Le is tekeredett a korona. Miért? Túlhúzták a csavarokat?
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz alphaville #85451 üzenetére
Davosa Simplex
Vadászcsiga: Nagyon jól áll neki. De az Eposnak is.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
fagyalllo
őstag
válasz KelemenUhr #85461 üzenetére
A PR-űrhajós Chris Hadfield is ilyet hordott.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
ans
aktív tag
válasz Szabikaa20 #85441 üzenetére
Szaknyelven arisztokratikus! (nem nőies)
-
SÖ
addikt
TagHeuer Montreal ebben a 7750-es legelső darabja dolgozott 70-es évek
Speedmaster Automatic Ez még nem a Professional, eggyel régebbi. 38mm, és plexi, de ETA amit az Omega módosított.
Fortis Cosmonaut Chronograf Chonometer Ez is csak 38 mm de certificationnal válogatott ETA7750
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz SeatZola #85443 üzenetére
Én akkor már inkább egy Orient Star Standard -ot próbálnék keresni, bár nem tudom milyen áron lehet találni...
(főleg a kék - WZ0031DV jön be, de a fehér DV02003W se rossz)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
ezt a Seiko órát nézegetem már régóta...
Ez a Seiko 5 SNK809. Mi a véleményetek erről az óráról? Hol érdemes megvenni? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
válasz Tav-Csoves #85471 üzenetére
Fehèr Óragalèria?
Elfogadható árban adja a Seiko-t. -
Bossi
őstag
Volna egy Sector órám és egy LG okosórám amiket eladok és szeretnék venni valami "komolyabb" órát.
Az lenne a kérdésem, hogy erről az oldalról http://www.chrono24.hu/ érdemes rendelni vagy van esetleg valami ajánlás honnan érdemes (akár használt órát venni)? Az lenne a legjobb, ha a Sector órát esetleg beszámolnák...?köszönöm.
-
fagyalllo
őstag
válasz Tav-Csoves #85471 üzenetére
Nagyon szép, kis méretű, külföldről rendelve nagyon olcsó: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
zack
nagyúr
válasz KelemenUhr #85461 üzenetére
Ez jöhetne hozzám 2. órának. Gyönyörű. Mennyibe kerül?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Szép. DS Podium Big Size automatic? Ez a másik kiszemeltem a jövőre nézve 2. órának, de csak is bőrszíjjal.
Egyébként a PRC100 1,5-2 nap alatt 3-4 másodpercet siet, úgy hogy a meló miatt nem volt a kezemen.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
bananjoe
csendes tag
sziasztok!
egy ilyen óra nagyjából mennyit érhet?
Illetve egy tól-ig karbantartás/javítás kb mennyi lehet?[ Szerkesztve ]
-
-
BAti77
aktív tag
Grat mindenkinek az év végi/eleji szerzeményekhez!
(#85443) SeatZola
Az új Orient Star WZ0071DJ nézted már......sajnos még nagyon új modell, de már én is nagyon várom mikor lehet errefelé is kapni...
(#85449) condy
Szép gyűjtemény! Meddig fog ez nőni..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
rtivi
csendes tag
Ha a topikban lévőnek tekintesz, akkor nekem van Invictám, Valamelyik nap mutattam is róla képet. Sok Rolex klónt hasonlítottam össze, és így jött ki 20 kilóért. Kipróbáltam vízben, autómosásban, fűnyírásban, stb. Nem kíméltem. Semmi baja. Más kérdés, hogy esetleg valakinek nem szimpi a fizimiskája. Ha pedig egy egészen más fazon kell, akkor itt van van ez:
-
csabulaxi
senior tag
Külföldről rendelők, erről van infótok?
Az EU új szabályozása miatt az online cégeknek a vevők országának áfáját kell kifizetni.
Eddig lengyelből rendeltem a kutyámnak kaját, úgy látszik ennek is vége, drágább lesz a drágám.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest