- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
Az oramagazin.hu magazinja jó ?
-
Tempus Fugit
csendes tag
válasz JackFeryll #83952 üzenetére
Szerintem jó, de csak kéthavonta jelenik meg.
-
vadászcsiga
félisten
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #83955 üzenetére
A tonneau tokforma megvan, chrono, pipa, automata: igen, vintage: yepp, Omega: Nanááá!!
Mi kell még?
Lenne ennyi pénzem, már nem Pénél lenne. De jelen állás szerint május-júniusra tudnék ennyit talán összevakarászni, akkor viszont már inkább új vászontető, és 16-os kerék, grátiszba pedig egy fehér-fekete Seiko PandaKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
condy
senior tag
-
Tempus Fugit
csendes tag
[link]A valaha készült legizgalmasabb OMEGA Speedy Moonwatch:
http://www.omegawatches.com/collection/speedmaster/moonwatch/anniversary-limited-series/31130423099002
Bár kiadnának valami ilyet nem kronográf verzióban vagy legalább új 9300-as kaliberrel...
Talán a holdraszállás 50. évfordulójára, 2019-re.[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
Hopphopp, , akkor viszont végképp
Kihagyhatatlan darab (a story megvan, szeretem)
Volt olyan Mark amelyik automata, ez zavart meg.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Macyke82
tag
Sziasztok!
Ez a Hami csak szerintem néz ki jól, vagy mások is osztják a véleményemet?[ Szerkesztve ]
-
jannuss
tag
Sziasztok, kis Jézus engem is meglátogatott ma :-) Nagy tipródás, töprengés és megannyi kétely, kérdés után nagyon nagyon kedves kiszolgálás és mégnagyobb kedvezmény után megvásároltam életem első komoly óráját, egy Longines Hydroconquest chrono autómata szépséget. Képek alább. Igaz nem búvár sportot űzök, azért remélem nem néztek rossz szemmel rám amiért ilyen környezetben "tálalom".
u.i.: nem kapok jutalékot, és nem fizettek érte, de az órát a Nyugatinál lévő Longiness "Q-óra" üzletben vettem. Minden elismerésem a boltnak!
Boldog és Békés Karácsonyt mindenkinek! Életem nagy álma vált valóra:-) Kövi egy Omega lesz ... majd ... :-)
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #83972 üzenetére
Mondom a német ebayen! Az ne zavarjon meg, hogy többet is úgy hívnak, hogy Strela, de a legtöbbje 3133-as. Az igazi érték a 3017-es, és abból bizony kettő van.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #83977 üzenetére
Mocsok vagy. Fagyallo is, csak vele nem szoktam kötekedni, veled meg igen,
mert nem vetted meg a CitizenemKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Macyke82
tag
válasz Tempus Fugit #83983 üzenetére
Abból is van kiszemeltem és a Pioneer alnévre hallgat...
-
leximester
tag
Sziasztok,
Szükségem lenne egy kis segítségre. Szeretnék vásárolni egy órát, 100.000Ft környékén. Eddig volt egy Tissot MotoGp-s kiadás, sajna beázott... Amit eddig nézegettem Casio Edifice modelljei, sajnos zafír üveggel csak némelyik rendelkezik, de azok bőven a keret felett vannak. Tudnátok mutatni pár sportos, megbízható órát? Előre is köszönöm. -
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #83987 üzenetére
A Citizen csak egy kifogás, hogy kötekedhessek nem akarom már eladni...
Amúgy jó, hogy van, áramszünet esetén ahhoz tudom állítani a mechanikusokat
Meg van miben squasholni...Vállalsz még olyan "dupla" pilótaszíj készítést?
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
fagyalllo
őstag
válasz leximester #83988 üzenetére
Nézz szét a Citizenek között, a keretbe sok zafíros eco-drive kronó belefér. Külföldről sokkal olcsóbb, de itthon is lehet kapni, pl. ilyet: [link]
Vagy a mostani kedvenc Casio modellem, szintén fényenergiás, zafír üveges és nagyon szép, bár klasszikusabb stílus: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
belan
addikt
válasz Tempus Fugit #83951 üzenetére
jó választás
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Dzsana
senior tag
Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Tothgera30
Ármester
válasz evilskati #83935 üzenetére
Ne hagyd magad lebeszélni, Monster egy olyan óra, ha egyszer veszel, függő leszel. Családtagjaid pár év után tudják hogy te csak Seiko Monster-t hordasz, néhányukat meg is fertőzöd, és ők is Seiko-t vásárolnak majd. Aztán nem szabadulsz, később már Limitált kiadások után koslatsz az ebay-en, takarék pénzed is beforgatod, ha találsz egy jó vételt.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
vadászcsiga
félisten
-
Tothgera30
Ármester
válasz vadászcsiga #83999 üzenetére
Őszintén szólva... így visszaolvasva magamra ismerek .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs