- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdaddylaza
tag
grat mindenkinek a karis órákhoz,nekem nem lesz semmi ami megfodgott volna most....de most a zackot elvitték az ufók,vagy a jézuska vagy mi?
-
5-ös kezelő
senior tag
Gratulálok minden kedves topiktársnak az ajándékokhoz. Én még keresgélek, lehet, csúsztatok egy kicsit időben. És nem vagyok irigy senki órájára. Ami szép, azt megcsodálom. Ha beleszerelmesedek, megveszem - vagy kezdek gyűjteni rá. Szerencsére nagyon drága órák nem tetszenek...
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Tempus Fugit
csendes tag
válasz phranxinatra #83677 üzenetére
Valamit valamiért.
Nem olyan nagy azért és cserében roppant kényelmes és szép. -
IstvánO
csendes tag
-
ivana
Ármester
Na megjött a doxám az órástól
-
Wg5113
aktív tag
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm! Nem terveztem újabb órát venni,de ezt láttam feketében és tetszett.Aztán megnéztem a kéket és már nem volt megállás.Nem bántam meg.Ráadásul ebben is a Valgrangers szerkezet ketyeg az 50m elég a másik 300m az kiegészíti.Condy nézegesd őket megéri.Nekem volt Hydrocoquest is az is brutál.
gprspeter
Nagyon szép és egyedi,méltó darabja a gyűjteményednek. -
ds podium
csendes tag
-
BAti77
aktív tag
válasz trassher #83749 üzenetére
Megkövetem magam...
Én se teljesen jól tudtam. A "Super-Compressor" kifejezés a Ervin Piquerez SA (EPSA) által szabadalmaztatott toklezárási eljárás takarja, ahol a merülés közben a növekvő nyomás szorít le egy O-gyűrűs megoldást. Lényege, hogy minél nagyobb a víznyomás, annál jobb a tömítettség. A "Super-Compressor"- nál a hátlap csavarosan kapcsolódik, kivéve az Enicar modelleknél, ott bajonett-zárral oldották ezt meg...
Általában a dupla koronás, belső lünettás modellek jellemzőek..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
RCTiv
tag
ja tényleg, közérdekű közlemény, valaki belinkelt ide nemrég egy hongkongi kis manufaktúrális óragyártót, na az a búvár annyira megtetszett, hogy meg akartam rendelni, de a 289 dolcsis órához a fedex még 38.000 forintot hozzárak, majd vám és áfa, szóval nem lenne olcsó mulatság a végére.
-
belan
addikt
válasz Tempus Fugit #83779 üzenetére
én úgy hallottam tag heuer nagyon jó és csak saját szerkezete van felső kategóriában,,,(#83780)teratti én ennyiért láttam de lehet 54 volt
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Tempus Fugit
csendes tag
50.000 USD feletti kategóriába lehet, ilyen olyan teljesen (számomra!) felesleges funkciókkal, 1/1000 s-os kronográf és a többi, ezek többnyire kis szériában készülő tanulmányórák. Alapvetően egy márka presztízsét nem ezek határozzák meg. Tud jókat csinálni, de a nagyobb presztízshez az alsó szegmensben is minőségibb darabok kellenének.
Miért nem jött már rég ki egy saját három (vagy éppen dátumos, holdfázisos, GMT, etc....) mutatós alapkaliberrel? Miért használ a mai napig ETA és Sellita (főleg már csak utóbbi) kalibereket?
A nagyoknak is vannak ilyen - földi halandó számára elérhetetlen - darabjai (ld. Jaeger Gyrotourbillon 2 és 3, sok más márka mellett), DE az ő munkáik roppant magas minőségűek az alapvonalon is. Saját szerkezetekkel. AZ ilyen cégeknek való a toubillon, öröknaptár és társaik, mert náluk nem csakbazárikirakati látványosságnak hat, hanem komolyan vehető.[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
jó órákat csinál a Oris ?180 megér egy oris eta 7750 ,600 ezer bolti ára formula 1 széria
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
huszar90
aktív tag
Gratula az új órákhoz emberek
-
gprspeter
senior tag
-
Misi1979
őstag
Az én szívem őérte dobog - remélem egyszer kiírhatom, hogy ma őt vettem fel:
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Zozzer888
addikt
válasz ignisz #83781 üzenetére
+1 , Dzsanát keresd fel, ilyeneket alkot
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
belan
addikt
ezt nagyon be válalnám feketét, misi 1979 ára jobban kellene
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest