- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Ha szóltál volna, akkor akadt volna innen olyan, akinek a Steinhartját meg tudod nézni élőben.
Gratula a Citizenhez, jól néz ki.
Ugyan nem svájci, és nem automata, hanem ecodrive, de cserébe kicsit egyedibb, és nem csak egy sub másolat.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Megjelent új Steinhart Nav.B - Chrono, szerintem jól néz ki (és nem másolat, hanem valami saját ). Az ára az elég sok (1410€) elsőre, de végülis egy titán tokos, zafíros, COSC ETA 7750-ért annyira nem is biztos, hogy sok, nagyobb nevű gyártók simán adnák dupla-tripla ennyiért
Fortis72 húzz már innen a reklámoddal.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
sandró60
addikt
Hál istennek a félelmem nem igazolódott be.Ma vissza mentem az óráshoz.Nyitásra értem oda. Együtt mentünk be az üzletbe.Az órám ott volt az asztalon az asztali lámpa alatt.Az akku feltőltve az óra beállt a pontos időre.A bizalmatlanságom egy pillanat alatt megszünt vele kapcsolatban.Sajnos az élet más területén nem igy működik minden
-
jookomak
őstag
Szerintem a legnagyobb hibát követted el. Én is így jártam anno, vettem egy kvarc citizent 45-ért. Pont utána kezdtem el jobban érdeklődni az órák iránt, amikor is már tudtam, hogy nekem biza' svájci mechanikus kell. Meg is volt a kedvenc certinám, kinéztem 80-ért, csak aztán szépen másfélszerese lett az ára, így megvettem egy másik modellt, ami történetesen steinhart ocean 1 lett.
Lényeg, hogy ha kicsit előrelátóbb vagyok, akkor egyből beleugrottam volna a jobb órába, és még spóroltam is volna.WiZARD: Ez a nav-b chrono tényleg nagyon jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Sziasztok!
Kinéztem ezt és ezt az órát. Mindegyik másért tetszik. Nem tudok dönteni. Óra kérdésben nem nagyon vagyok otthon...
Ki melyiket javasolná. Áruk mennyire korrekt? Gondolom ez a nagy leárazás csak parasztvakítás... Melyik márka jobb? Vagy ezeknél a divatóráknál mindegy? (megbízhatóságra gondolok)
Itt jóval olcsóbb az Invicta. Amazonos vásárlásban esetleg tud valaki segíteni. Minden infót megköszönök a hozzáértőktől.Ha nem jó helyre írtam, kérlek irányítsatok át megfelelő topicba.
Köszönöm! -
g0n21
senior tag
WiZARD, Wg5113 köszönöm.
apró tapasztalat pusztán, hogy vasárnap körbenéztem több boltban is, és a legkészségesebbek az Aréna plázai Balogh óránál voltak. Tegnap mivel ebédszünetben legközelebb a westend van, az ottani Borkutime szaküzletben néztem meg élőben, a Citizent, a Westendben az eladólányok elsősorban tirpákok voltak, de nem is nagyon értettek hozzá, értem én, hogy nem öltönyben voltam, de na.
Visszamentem Balogh-hoz (másik Balogékat a lámpáik miatt úgyis kedvelem), ahol egy kedves, 40-50körüli, apró termetű, precíz férfieladó fogadott, 40-50 percet beszélgettünk órákról, de az elejétől fogva tudta, hogy nem a 3,5 milliós Longines-ért jöttem (pedig az nagyon szép volt). Miután jól kibeszélgettük magunkat, és eljött a záróra (21:00), ő még mesélt volna, én mondtam neki, hogy ne húzzuk az ő idejét, számlázzunk, méretezzünk, stb... Példás volt, ahogy eladott.@jookomak: van automatám, egyik sem svájci (de a 9 éves swatch diaphane), az egyik (elméletileg) német, a másik Seagull, ruha/tevékenységfüggő, hogy melyiket veszem fel, és mivel nincs óraforgató, így két naponta elölről beállítás, utánállítás, stb..., és tény, hogy vágyom egy svájci automatára, de amiket kinéztem leginkább 150-180 felett: Hamilton scuba auto, Certina Action Diver ,Tissot seastar automatic , Steinhart ocean 1 (egy hete nem kapok válsazt sem a németektől, sem RIOS-tól, hogy mikorra várható) a Citizen viszont jó lesz mindenhez, tegnap rajtam maradt squash alatt, nem volt zavaró.
Ez a Citizen 66k volt, 25 vagyok, ifjonc gyártásvezető, majd ha az első nagyjátékfilmen/dokumentumfilm stáblistáján ott lesz a nevem, veszek egy svájci automatátKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
teratti
senior tag
válasz Sikeadam27 #48779 üzenetére
Szép óra, jó ízlésed van. A Certina amúgy is az egyik kedvencem már sok volt belőle és úgy néz ki ezen márka mellett horgonyzom le.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Wg5113
aktív tag
Az Arénában levő Balogh Óra boltban már én is vettem több órát és vásárlási szándék nélkül is szoktam bemenni pusztán beszélgetni ezzel az úrral.Nagyon kedves ember és imádja az órákat,ennek okán ismeri is.Ő a boltvezető.Van két nő alkalmazottja,de Ők csak eladók, nemóra rajongok.
-
Wg5113
aktív tag
válasz jookomak #48816 üzenetére
Igazad van sok boltban csak az számít aki vásárol is.Aztán soknak munkahely,dolgozni muszáj.Még ruhaboltban elmegy,de műszaki áruk terén nélkülözhetetlen a szakmai hozzáértés.Mindenesetre a Balogh bolt főnöke egy igazi kereskedő,szak és úri ember. Szinte egy egész más világ ott vásárolni,ha ő szolgál ki,vagy csak beszélgettek.Ez lenne a normális,de az emberek mogorvák,kedvetlenek sajnos
-
Randham
csendes tag
válasz Sikeadam27 #48779 üzenetére
Szia! Gyönyörű az órád, gratulálok hozzá! Csinálsz majd saját képeket is róla? Nagyon kíváncsi vagyok rá. Köszi.
-
-
gardening
csendes tag
Köszönöm az Atlanticos válaszokat.
Közben megtudtam, hogy a Tissot javítása teljes szerkezet és egyben elektronika cserét jelent, azaz az óra belseje új lesz, ezért a javíttatás mellett döntöttem by Dzsana mester.
(Közben ugye kerestem Atlanticokat. Akit érdekel: bőrszíjas ezüst és arany Atlantic Seabase-t lehet kapni kifutó modellként az órawebáruházban 23 és 26 forintért.)
-
Permet Elek
senior tag
Én egyszer voltam állásinterjún a borkutime-ba. A feladat az volt, hogy adjam el neki a tollakat az asztalon. Ebből gondolhatjátok, milyen embereket keresnek eladónak. Aki a szart is rábeszéli jó áron bárkire. Szakértelem nélkül. Bár a mai fejjel, én se lettem volna óra boltba való akkor. De ma már egy borkutime-ot bevállalnék /OFF]
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Megérkezett a szombaton vásárolt vaterás Seiko. Bati figyelj!
Ilyen korrekt, lelkiismeretes eladóval még soha nem volt dolgom. A leütés után még aznap este válaszolt, folyamatosan tartotta velem a kapcsolatot egészen a csomag megérkezéséig. Az óra ha lehet még szebb mint a képeken volt. Annyira uj hogy a szíj élei még szinte vágnak. Megkérdeztem, tényleg Fehér az a személy akit a leírásban említ mint megbízható eladó. A csomagolás is példa értékű volt. Dobozban szivacs, abban még egy doboz, abban egy fém órás doboz aminek a mélyén lapult az óra. Pótszemek szépen különcsomagolva, pöpec.További kepek itt
-
Empsepo
senior tag
válasz vadászcsiga #48832 üzenetére
Grat hozzá, nagyon szép, jó kis órát vettél!
Kösz a képeket is.(#48829) gardening
Belinkelnéd pontosabban ezeket az Atlantic-okat?
Nem találom.Köszike!
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
Gratulálok, használd egészséggel... Üdv a klubban... és most keresheted a következőt...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Gabor970
addikt
Nagyon klassz darab!!! Gratulálok hozzá!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Misi1979
őstag
válasz vadászcsiga #48838 üzenetére
Attól "félek", a következő biza svájci lesz szép kis Gellért fogták ki, gratula!
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
trassher
addikt
-
fagyalllo
őstag
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Wg5113
aktív tag
Szép órát "vadásztál"!Nincs semmi baj vele,hogy nem svajci.Gratulálok én is hozzá!
-
huszar90
aktív tag
Tényleg szép, használd egészséggel.
-
vadászcsiga
félisten
Köszönöm, köszönöm, köszönöm
Fagyálló
Igen az előbb a budiban kipróbáltam. Lekapcsoltam a villanytWg5113
Végül is a pontos ido mindkettőn ugyanaz. Gondolom én mint laikus -
Dzsana
senior tag
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Bati0501
őstag
Köszi szépen!
Gratula az órához!Szép darab.Nekem még vagy 3 hetet várnom kell,de ha összejön rögtön jövök én is képekkel.
Örülök,h sikerült egy ennyire jó eladót kifognod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest